• endy papp
    Nem kellet hozzá a délután....(nekem) 3 oldalt pörgettem vissza akkor kezdődött az itteni "pályafutásod", attól fogva kezdted,megmagyarázni azt amit mindenki tudott már előtte is rég ha a játékot kipróbálta,onnantól lettél itt az egyik megmondó embereke.
    Az a gond hogy te a saját mondandódat sem tudod értelmezni nem másét....
    Ha lehet az írásaimra ne reagálj a jövőben,főleg ne a nevem emlegetésével...
    Csak egy-két példa,ha már magadtól nem megy.
    Remélem azért odáig sikerült eljutnod hogy az alábbi idézetek,nem épp,arra utalnak mint ha oly nagy """"barátok """"lennénk és még finoman fogalmaztam.
    "De már látom endy kifakadását,"
    "Ú de jó, hogy ezt leírtad, így most már belőttem Endy életkorát! peace"
    'Te Endy, nem húzlak (de egy kicsit igen ) de játszottál Te már a Spintires-al?"
    "De tényleg nem bántalak, ne húzd magad. Az bánt inkább, hogy egy olyan játékot védesz foggal körömmel, ami nem érdemli meg. "
    "Te, nem tudom amúgy ültél-e már trakiban, vagy kamionban, én igen, sőt MAN TGA-t vezettem is eleget. Annak 12 fokozatos automata sebességváltója van. Tudod, hogy hány fokozatos a váltó itt az összes gépben? 1! EGY! UNO"
    No és akkor most mi van???? Már nem forog a föld tovább vagy mi????
    "Nem Endy, kicsit néha mellé mész."
    "Nem az a baj Endy, hogy itt fikázgatok, végülis igazad van, nem kéne"
    "Szóval bocs Endy de nincs igazad. Egyéb fórumon is fikáztam már egyébként. "
    Ezek szerint onnan már vagy kivágtak vagy nem találtál olyat aki reagál arra amit össze hordasz....ezért ide hordod a szemetet....
    Ezek után még felteszed a "költői" kérdést ki személyeskedik.
    Hányszor is írtad a nevemmel kapcsolatba a nevemet említve a hsz.id????
    No látod nekem ez már személyeskedés és nincs ínyemre,tőled meg pláne....ja hogy az utóbbi pár hsz.om amit a tiédre válaszul írtam, már részemről te egyből személyeskedésnek veszed ,érdekes,megközelítés.
    Most én is megkérlek majd lécci gyűjtsd ki én mennyiszer írtam le a neved és félre nem érhető módon a személyedet hoztam össze függésbe a játék milyenségével ,vagy épp csak úgy ....utalgattál erre-arra.
    De segítek nem kell kigyűjtened ,már csak azért sem mert részemről a veled való minimális kommunikációt is lezártnak tekintettem.
    Béke legyen veled....