Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék főkönyvtárában levő .xml, itt lehetne átírni a sebbegéset, most nem tudom milyen szorzót használnak, a topspeed=0.0085 kb. 30km/h felel meg
X universe Home, sweet home
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nálam a mostani állapotoknál 60+fps szalad a 970 GTX (majd ha jönnek a nehézsúlyú modok húzni fogja a barna csíkot <#nyes>#nyes>)
A közlekedést KI/BE tudod kapcsolni játékon belüli beállításoknál, a sebességüket, mennyiségüket nem tudod szabályozni (tuti lesz rá mod<#vigyor>#vigyor>, a 15-ben is volt), illetve bele lehet nyúlni a játék könyvtárában található .xml fájlokba, de nem ajánlott (ott mindent át lehet írni saját felelősségre<#email>#email>).
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.29. 02:42:52
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szerényebbek, de stabilan hozzák ami bennük van.
Amit most "találtam" az igazából a fizikával picit,de inkább a motor ki-be indításával van össze függésbe.
No meg ha megjelenik a vonó rúd vagy lánc mod akkor lesz szerepe de leginkább a multiban lesz jó móka ,de néha jól jöhet SP-ben is.
Amiről szó van az,ha leállítod a motort akkor evidens fékezettek a kerekek,ez már 15-nél is így volt ezért nem is működött a vontatási funkció.
De itt igen mivel járó motornál forognak a kerekek és szépen el lehet tolni egyikkel a másik gépet nyilván a legkisebb azért nem tolja arrébb a burgi betakarítót.<#shakehead>#shakehead>
Úgy hogy királyság ez is nagyon,természetesen kipróbáltam nagyon baba,forognak a kerekek még egy pótos kamionon is mindegyik.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Amikor hajlandó volt dolgozni, mint nálad, sötét a felvétel, más játéknál meg szépen dolgozik, úgy látszik rühelli a virtuális parasztokat.<#vigyor>#vigyor>
Nekem mint írtam is rögzíti csak sötét a kép eléggé,de mind egy mert "csak" full HD-ban tud felvenni,az meg nekem kevés....
A videó készítés legegyszerűbb módja (a legszebb, hogy ott volt a pofám előtt) <#falbav>#falbav>, nem kell semmit letölteni, benne van win10-be, programoknál az Xbox-ot kell megnyitni, vagy "Windows+G" kombinációt, s lőn világosság látható lesz a "Játékvideó-rögzitő". Apró, és egyszerüen beállítható, nagyon jó minöségben rögzit, nekem ez új, nyugodtan röhögjetek ki, de nincs Xbox-om, és egyszer se jutott eszembe megnyitni.
Off vége
De ezt már nem sikerült azért. 😄

Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2016.10.29. 01:36:37
Kiszállni ki lehet de gyalogosan sem hagyhatod el 10mp-nél tovább a földet.
De ha elolvasod az alábbi hoszabb szöszenetem ez irányúan kifejtettem mire is való a küldetés és hogy működik....
19367hsz.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.29. 00:46:00
A 15-nél ne is voltak ilyenek így nem igazán valós az össze hasonlítás.
Én meg egy aránylag kicsi tarkit tettem egy nem a legnagyobb vető elé és 1-2 km/h bírta húzni a sík földön a vonat meg lelassul üresen az emelkedőn a lejtőn meg begyorsul így aztán ebből kiindulva szerintem eléggé helyén vannak a dolgok,persze sokkal lehetne jobb de majd....
Amúgy még nem próbáltam, de ki lehet szállni küldetéseknél a járműből? mert ugye járművel nem lehet elhagyni a földet.
Ha megyek traktorral és odaállok a föld mellé kombájnból bele lehet engedni a cuccot? kevés lesz mert úgy csinálják meg, hogy ne teljen meg a tárolója....
Nem kell hozzá semmi (futószalag)csak a tele pótot elviszed valamelyik bazi nagy épülethez olyanhoz ami a vonatok indulópontján is van több is van a mapon piros zöld ott leöntöd de akár a farmodon is a silóba megjelenik mindenhol és a vonattal is tudod egyik helyről a másikba vinni.
Ezt is a modderek már a 13-ban kitalálták ......azért kellett neki idő mire bele került.<#falbav>#falbav>
Na úgy is lesz hamarosan valami épkézláb mod hozzá remélem.
Véletlen elhúztam egyiket a szalma felett felszedte de már továbbítani nem sikerült.
Szerintem ezekkel felszedi az egyik legkomolyabb "kihívás" a játékban levő gépek között.
De majd még ha nagyon ráérek,ami nem mostanában lesz biztos ráfekszek kicsit.
Eicher, a régi kis kedvencem, új köntösben
Az irányítás ablakot nézzétek <#confused>#confused>. Ha kinyitjátok, még segítőt is lehet felvenni, de még összeilleszteni használni nem tudtam
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.28. 23:50:15
Amit kivágsz nem nő újra, ültetni ill. venni lehet a shopban szintén az elhelyezhető ....., amit ültetsz az megnő (jó sokára) olyan nagyra, nem tudom mennyi most a limit magasságban.
De ha veszel tartályt a boltba abból jó pénzért is tudsz.
Már a 15-nél sem nőttek vissza és itt sem.<#shakehead>#shakehead>
Hogy ugyan olyan magasra megnő é ,ne tudom odáig még ne jutottam ,de ha jól emlékszem( lemértem) a 15-nél 6-7 nap kellet a teljes magassághoz.
De eleve az ugyan olyan nem jó kifejezés mivel 3-4 féle magasságúak a fenyők, amit elültetsz az egy azon hosszúságúra nőtt ,a 15-nél így volt itt még nem teszteltem.
Próbáld ki.
Gondolom nem írok újat ,mindenki tudja a gépek manuálisan indíthatók és leállíthatók,nyilván ha az opció aktiválva van a menüben.
Nos itt jön képbe a ponsse scorpioking ,mivel az fs15-nél ha kiszálltál és a vágófejben volt egy fa, akkor annak annyi volt ,vagyis kiesett.
Mivel van ez az opció (indít-leállít) így aztán ha kiszállsz a gépből akkor sem esik ki a vágó fejből a fa.<#eljen>#eljen>
Értelem szerűen a motornak járnia kell.
Ehhez az opcióhoz(indít-leállít) kapcsolódik,az elején azt hittem ha nem állítom le a gépeket addig mennek míg ki ne fogy a nafta.
Nos nem, egy idő után pár perc leállnak automatikusan <#taps>#taps> pontosan nem tudom az intervallumot ,tesztelni kellene ,de annyira nem lényeges.
Ez a gumi lapulási opció is nagyon babán néz ki,már vannak plusz modok ehhez is koszolódás és lapuláshoz.
Azért ne linkelem mert a játékon belül mindenki megtalálja csak "aktiválni-letölteni" kell
Számomra ezek és a többi úgy mond pici újítások nagyon megdobják azon véleményem hogy sokkal jobb az elődjénél.
Nyilván tudjuk hogy az ötletek nagy része először modderektől származott, de jó a tovább gondolás és a játékba integrálás.
A grafika pazar ,de még elbírna több fpst is helyenként 20-at is leesik,de full maxon és brutál felbontáson fut.
A hangok sokkal jobbak a funkciók nagyon jól testre szabhatók.
De aki tolja úgy is tudja.
És ha kivágom a fákat az út mentén a hosszú fenyőket, azok nem nőnek vissza vagy igen?
Ha ültetek a helyükre fenyőcsemetét az ugyanolyan magasra megnő?
Na persze mindenki más is....<#integet2>#integet2>
Igaz lesz aki nem olvas vissza és talán már holnap megkérdezi azt amit ma részletesen leírtam de nem baj....
Nos pár sor részemről is a küldetésekről.
Mivel már az elején elhatároztam semmilyen külső segítséget (pénzcsalás)nem veszek igénybe csak abból gazdálkodom ami a játékban alapból benne van.
Így aztán talán karácsonyra lesznek állatok is ......
A küldetések arról szólnak hogy adott területen adott időre adott mennyiséget betakaríts ,vagy épp amit kérnek.
Igazából nem kell ide gps-mod ,se semmi ,mehetsz össze vissza is, a lényeg amikor a körcikk betelik zölddel, kész ,de ekkor még teljesen nincs minden betakarítva vagy épp amit kell,mert rátartással számolták ki,ha nem is naggyal.
Ez a könnyítés benne van így aztán semmi gond ha el is marad valami.
Sietni abszolút nem kell.
Egy 145 perces előírt időlimit mellet is vígan fele idő alatt teljesíthető a küldetés de ez vonatkozik mindenre,mindenhol.
Az meg hogy illúzió romboló é hogy megtelik de mégse a végére,vagy már az elején.
Vagy épp nem fogy a trágya stb,stb,nem lehet probléma.
Mivel itt nem arról szólnak a küldetések,hogy kiürítjük,stb,stb...
Azért így valósították meg,mert gondolom nem lehetett másképp.
Szerintem jól van ez így, az is hogy nem hagyhatod el,a helyet,nem tudod menteni ,legyen már valami kihívás is ,nem mint régebben fs 13-15<#wow3>#wow3>
Amiről nem esett szó, munkást érdemes előtte elindítani felvenni , ők a küldetések alatt is dolgoznak szépen.
De volt olyan, hogy elindítani közbe már nem sikerült az idő is kevés volt ,meg valamiért nem engedte.
A küldetések teljesítése közbe igaz az idő telik ,onnan tudom hogy némely kombiba van időmérő óra is<#eljen>#eljen><#taps>#taps> el is múlik a játékban az idő de viszont a küldetések alatt nem fejlődnek a növényeid.
Kipróbáltam ,több egymás utáni küldetés után elpörgettem az időt és mindig később jutottak abba fejlődési szakaszba a növények,mint ha előtte a küldetés-k előtt.
valamiért ezt is így csinálták meg.<#nemtudom>#nemtudom>
Ha elszáradnak a növények azokon a földeken ahol nem sikerült betakarítani ,(nyilván NEM saját földről beszélek)semmi gond mert újak nőnek helyette,de már más fajták random a játék generálja.
Hogy miért is tudom ennyire ezt a részét .
Mert eddig a 3 kapott földet megműveltem,ahogy illik ,és mást nem csinálok csak küldetésekből keresem a pénzt.
Igaz nem sok de lassan csurdogál.
Nyilván a végén potomáron fogok hozzájuk jutni.
Pontosan mennyivel olcsóbba még nem tudom ,mert mindig máshol vagyok , azért hogy ne legyen uncsi.
Ezt részét szerintem nagyon jó hogy beletették ,mert így időt állóbb a karrier,igazából maga a játék.
A gépek bérlése is nagyon szuper megoldás ahogy az elhasználódásuk is ,igaz ott még nem nagyon tudok nyilatkozni ,mivel minden gépet épületet eladtam ,vettem egy trakit és megtartottam a régiből egyet.<#zavart2>#zavart2>
No meg az hogy (ha bekapcsolod) a szántás elengedhetetlen,ahogy a trágyázás,vagy permetezés,ráadásul többször is kell<#eljen>#eljen>
Nyomom ezerrel a küldiket.
Van hogy a nagy földeknél a 70. órára (folyamatos munkánál) picit elfásul az ember,de megéri.
Ha valaki szeretné tudni hogy a nyárfák mennyi idő alatt növekednek vágható állapotra.
Lemértem kb 60 óra kell.
Már van olyan vetőgép ami minden vethető növényt köztük a nyárt is tudja<#wow1>#wow1>
Aratás után.
Még mindig...
Még egyszer bocs a hosszúságért.<#rinya>#rinya>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Amúgy a gyapjúért kapok 5000ret ami a legtöbb lóvé megéri azzal kezdeni, hogy veszek juhokat és etetni még az elején nem nagyon tudnám őket.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
vettem egy 20000l-es műtrágyaszórót de azt megtölteni 1000l-es bigbagból elég gáz lenne....
ugyanez érdekelne a vetőmaggal kapcsolatban is.
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2016.10.28. 17:05:27
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
De már kint van a patch, ami ezt (is) javítja : Farming Simulator 17 Update 1.2.1
" irányítási csoport ki/be"
Először azt hittem, - én kis naiv - hogy talán beletették a Follow Me - t............de nem.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2016.10.28. 12:54:15
Tegnap megvásároltam a Farming Simulator 2017-et és multizni szeretnék, csapatot keresek.
Esténként, munka után szívesen csatlakoznék egy jó csapathoz akikkel közösen építhetnénk ki a farm birodalmunkat.
Aki igényt tart a munkámra jelezzen
Fliegl Animal Transport Pack 1.0 by Farmer_Andy, MarhuGroup
Még a vezetés élményét sem veszi el annyira mert billentyűzettel az amúgy is katasztófa.