23835
  • endy papp
    Azóta nem néztem,vagyis utána asszem igen,de szerintem most is hasztalan,használhatatlan.....
    No meg eléggé időigényes is a többihez képeset,pedig nem lenne rossz ,mivel ezzel is kitolhatnánk az időt,no meg jól mutat mikor kikel és mikor beleforgatod.
    De próbáld ki talán neked műkszik....
    Időgyorsítással hamar kiderül.
  • Daditsx
    Szerintem nem érdemes. Vetés lassabb, mint a trágyázás/műtrágyázás.
  • traktorista
    A legutóbbi 1.3.1-es patch javította az olajretek problémát? Érdemes olajretket vetni trágyázásképpen? Úgy emlékszem, hogy Endi tesztelte és neki hatástalan volt.
  • garybirdie
    https://www.facebook.com/SADJatekok/photos/a.1412673008984056.1073741840.1410840135834010/1789516807966339/?type=3&theater
  • ElBanday
    Köszönöm szépen, csak most fértem a gépemhez.
  • endy papp
    Már korábban is volt egy verziója de most kipróbáltam ezt az újat,elég jól működik ki is lehet kapcsolni.
    Hozzá tesz a realitáshoz a farmozás közben,ha valaki szeretné ,van leírás is képekkel hogy kell működtetni billel,de kontrollerel is megy ,korminál nem próbáltam.
    Gearbox AddOn v2.0.0.9
    Jó szórakozást...
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.23. 17:26:19
  • 11awalker
    Köszi, megnézem :)
  • 11awalker
    Igen 15-ről.
    Hát na, le vagyok maradva de próbálom behozni a lemaradást :D
  • endy papp
    Rába mod már a 17-hez is van,a 15-höz meg szerintem még több.....
    Én ezt az oldal használom már 13 óta,majd minden modom innen szedtem le,itt keresgélj,és kérdéseidre megkapod a válaszokat.
    Fs 13-15-17 modok
  • endy papp
    Az fs 15-ről van szó?
    Ha igen akkor sajna már nem tudok segíteni,mivel jó pár hónapja a 17-el tolom ,de ezzel így vannak asszem a többiek is.
  • 11awalker
    Elfelejtettem!!!
    Véletlenül nem tudjátok, hogy létezik-e RÁBA 500-as mod!?
    undefined
  • 11awalker
    Skacok!!!
    Leszedtem egy pótot direkt ehhez a kockabálázóhoz Sipma Z224. A pótkocsihoz ott van, hogy automatikusan összeszedi a bálákat az Y gomb megnyomásával vagy utána lehet kapcsolni a bálázónak, na most az van, hogy a bálázó szépen belerakja a bálákat de azok valamiért kiesnek a pótból és ha megnyomom az Y gombot akkor sem csinál semmit.
    Tudtok valamit mondani ami segíthet abban, h ez működjön nálam mert kicsit hülyén néz ki a farmom ugyanis mindenhol kicsi kockabálák vannak szétszórva. XD
    A segítséget köszönöm MEGINT!!!!
  • rokshow
    A fákat illetve a palántokat szokták ültetni, a magokat pedig vetni!!
  • 11awalker
    Hát..................!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Békés megyei és az egész családom a mezőgazdaságban dolgozik/dolgozott. XD
    De egyébként minden eszembe jutott csak pont a megoldás nem, gondolom vagyunk még így páran :D
    Utoljára szerkesztette: 11awalker, 2017.01.22. 21:30:19
  • Daditsx
    Gondolom városi ember vagy. :D
  • 11awalker
    Értem!!!!!
    Köszi a segítséget, megint okosabb lettem XD
  • Daditsx
    Mert az másik vetőgép :)
  • 11awalker
    Mert a vetőgépnél a mag kiválasztásánál nincs ott a kukorica ikon. A búza, árpa, repce és a fű ott van de a kukorica nincs.
  • Daditsx
    mért nem ültetsz? XD
  • 11awalker
    Sziasztok!
    A 15-el nyomom és nincs kukoricám a tárolómban, valaki nem tudná megmondani nekem, hogy hol lehet venni!?
  • zolcsika080104
    szia!
    az obs el próbálkozom,köszönm szépen. az action csinált nekem 6 percért 8 gigát
  • zolcsika080104
    szia win 7 em va,de azért köszönöm
  • Carl Davies
    OBS, Action
  • dimre
    Ha win 10 op rendszered van, start menüben: X Box, "Játékvideó-rögzítő", a bill. kombináció ha jól emlékszem "WIN + ALT + G, és R", a menü beállításoknál megváltoztathatod a gombokat.
  • zolcsika080104
    Sziasztok!
    Kellene egy kis segítség!Video mentést szeretnék készíteni a farmozás közben .Letöltöttem két progit, az egyik próbaidős ,és csak 3 percet enged,a másik meg annyira képtelen lom, 6 perc video 8 giga,és konvertálni sem lehet.Kérem segítsetek már ki egy normális progival engem...Köszönöm előre is!
  • Carl Davies
    Ha meg telik alatta, akkor csak beleülsz és picit hátrébb gurulsz.
  • Daditsx
    Ha megtelik akkor leáll a szalag. Nem tudom neked mi dobál össze-vissza. XD
  • rokshow
    Szia, azért akarok gányolt cuccot bele rakni mert azzal sokkal egyszerűbb, gyorsabb és könnyebb lenne a munka mint azokkal amik rajta van, mert mert ha a tárolók megtelnek akkor a szállítószalagot össze vissza dobálja és állandóan igazgatni kell hogy jó legyen!!! Ez kellene nekem 17 be, mert ezzel megvoltam elégedve és számomra nagyon jó!!!!
    http://mods-hub.com/fs15/fs15_tractors/fs15_tractors_wheel_load/1695-conveyor-pack-v-325.html
  • 11awalker
    Siker, én voltam a f@sz! :D
  • 11awalker
    Akkor lehet, h el van száradva!!!
    Értem, előbb akkor kipróbálom, h bevetem újra és utána ha nem sikerül jelentkezem még. :D
    Köszi a segítséget.
  • endy papp
    Ha mod map akkor a map (földje a hibás)
    A gyári földeken ilyen nincs ,vagy egy része nincs beérve vagy elszáradt.
    Mutass róla képeket ....
  • 11awalker
    Igen, teljesen. Odamentem géppel és elkezdtem bérmunkással, megcsinálta a felét és utána ez lett.
  • dimre
    A 17-ben gyárilag van szállítószalag, sőt vannak modok is hozzá, miért akarsz 15-ből gányolt cuccot berakni (?), nem értem.
  • rokshow
    Sziasztok!!
    Fs 15 ből próbáltam átrakni a conveyor módot (szállító szalag)de nem volt jó mert a boltban benne van de mikor megveszem akkor csak tölti befelé és semmi nem történik, a másik problémám pedig az lenne hogy bele raktam 15 ből egy másik szállító szalagot azt meg is tudtam venni de utána lefagyott a játék!! Vki átrakná nekem fs 17 be vagy megmondaná hogy mi lehet a probléma??! Előre is köszönöm, erről lenne szó:
  • zolcsika080104
    Sziasztok!
    Ha bárki tudna nekem helicopter vagy permetező helikopter modot a 17 be kérem linkelje már be.Kerestem sokat,ill. 15 ből prőbáltam átírni de nem sikerült.Köszönöm
  • dimre
    Beérett a cucc ?
  • 11awalker
    Sziasztok.
    Az FS 15-ben beraktam kombájnokat de egyik sem aratja le a terményt hanem csak belemegy a táblába és ha bérmunkást alkalmazok akkor kis idő múlva kidobja és megint alkalmazni kell. Ez mitől lehet, tud valaki segíteni ebben!?
    Utoljára szerkesztette: 11awalker, 2017.01.18. 09:24:58
  • rokshow
    Sziasztok. Érdeklődnék hogy a hó módot bármelyik mapba bele lehet rakni vagy csak az alapba?? Mert én bele raktam az alap mapba, de csak tölt és tölt..... valaki leírná pontosan a telepítés menetét???!! Előre is köszönöm
  • endy papp
    Ha a bal felső sarokba be van kapcsolva a súgópanel akkor az ott ki fogja neked írni,a bill kiosztást nem tudom,mivel controlllerrel használom.
  • ElBanday
    Jó estét Gazdák!
    Segítsetek, hogyan tudom az FS 17-ben a bárhol elhelyezhető tárgyakat forgatni, hogy jó irányban álljanak.
    Előre is köszönöm a segítséget.