| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Papa51 #20294 Ezt jól meg meg mondtad!Teljes mértékig egyet értek ezzel a hozzáállással . Egy ideje figyelgetem az itt megnyilvánuló véleményeket és el vagyok hűlve ettől a sok reklamáló ,fitymáló beírástól. Tényleg én sem tudom, hogy miért kell ezeket a dolgokat irogatni. Persze lehet véleményt mondani bizonyos dolgokról, de hogy egyfolytában ez a fikázás folyik itt, ez már nevetséges. Tényleg akinek nem tetszik, az ne játszon vele. Ez egy játék, ettől nem lesz drágább vagy olcsóbb a kenyér. Igaz pénzbe került annak aki megvette és csalódott, de legközelebb majd nem veszi meg a következő részt. Vagy, ha újra és újra megveszi, hogy eredetivel játszon, amit lehet frissíteni és ezzel együtt, tudja bővíteni, akkor vegye tudomásul, hogy ez egy játék a hibáival együtt. Nehezen érti meg pár forum társ, hogy olyan tökéletes játék nem nagyon van, ami mindenki számára elfogatható. Amúgy ez egy remek kis játék, akinek van sok ideje, nagyon jól ellehet lenni vele pár órát naponta játszogatni és bele képzelni magát a gazdálkodó életmódba. Ez a lényege ennek a játéknak és nem biztos, hogy olyan nagyon fontos, hogy túrja a sarat és beleragadjon vagy úgy billegjen a traktor és a kombájn a földeken , hogy az ember tengeri betegséget kapjon. Egy másik farmer szimóban így mennek a járművek és élvezhetetlen a vezetés. Annyira nem kellene törekedni, az élethű mozgásra, mert az lehet, hogy nem mindenkinek jó. Talán az lenne erre a megoldás, hogy be és ki kapcsolható lenne az élethű mozgás kinek igénye szerint. Hogy megvalósul e az nem biztos, de türelemmel kell lenni a játék készítők felé, Ők is csak emberek, akik alkotnak jót vagy rosszat .Talán egyszer össze hoznak olyan játékot, amit nem lehet fikázni! Tehát egy szónak is száz a vége , ez egy játék, inkább játszatok vele vagy, ha nem tetszik, akkor le kell törölni a gépről és annyi, van száz másik játék.