| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Én továbbra is kitartok a nézetem mellett, miszerint ez szándékos, bár örülnék, ha nem lenne igazam.
Ugyanakkor meg lehet figyelni, hogy a játék a hitványsága ellenére borzasztó népszerűségnek örvend, mert megbízhatóan működik és a modolással a lehetőségek tárházát rejti magában, a megunhatatlansága miatt nagyon addiktív.
Az eladások részről-részre rekordot döntenek,a készítők nyeregben érezhetik magukat. Ebből a biztos pozícióból pedig szinte élvezik, hogy játszanak a közönséggel, az orruknál fogva vezetik őket. Miközben a titkos kis üzeneteiket is elrejtik a pályákon, hiszen szerintük a virtuális paraszt olyan hülye, hogy úgysem veszi észre, vagy minek is érdekelné.
Na de most megyek egy kicsit kutatni jelképek után, mint Langdon professzor. Agronómiai ördögűzés.
Amúgy Zolcsika, a Bjronholm mapon hol volt konkrétan az a pentagarmma? Ennyire nyíltan nem vettem észre benne utalásokat, bár a 2011-ben a két oszlop, boáz és jákin, a vízimalom mellet, na az nagyon nyílt üzenet volt. Utána úgy vettem észre, hogy visszavettek ebből a nagyarcúságból és óvatosabbak voltak.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.01.31. 15:26:22