Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt már több mod is megtalálható hozzá.
Fs 17 modok
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.22. 10:14:47
Pl: erre a funkcióra is kíváncsi leszek,nagyjából sejtem ,hogy mi ,mivel a modderek megcsinálták a 15-ben,csak itt ahogy látom picit,tovább gondolták,mivel egyszerre fogy a "vegyszer" is.
Lehet e nélkül nem is lehet vetni? ,vagy lehet ,de akkor elgazosodik,na majd kiderül.
Én speciel ilyen apróságokat is tudok értékelni.
Ahogy leengedte a vetőt, a traki is "lesüllyedt" no meg azért van mozgás (dülöngélés a trakinál) persze nem nagy de valami,majd a modderek hozzá teszik úgy is a magukét.
Némely vidin a hangokat is lehetett hallani hogy átdolgozták részletesebb jobb lett.
De van azért bőven "újítás" persze lehetne többszöröse,de ez van.<#nezze>#nezze>
Másképp bele sem érdemes fogni ,mert ennyi erőből a 13-al is tolhatnám....<#oooo>#oooo>
No meg fát még midig vághatok,most meg már vonattal is szállíthatom....<#nyes>#nyes>
Majd meglátom mi lesz, eddig mindig megvettem, de most majd olvasom itt a visszajelzéseket, kíváncsi vagyok a reakciókra. Biztos nem fogok elsőként rohanni a boltba. Előbb megnézzük, hogy a magyar közönségnek hogy tetszik a dolog. Vajon a kibővített tevékenységek ellensúlyozzák-e a semmitérő fizikát és az unalmas, meseszerű külsőt?
a traktorista pálinkával müködik
Asszonypajtás nevezett egy FS15 képversenyre, a nyeremény egy előrendelt FS17.
Megtennétek, hogy aki úgy érzi, dobna egy like-ot a képre?
Csak egy LIKE
Köszönöm fórumtársak <#worship>#worship>
n0tr3adY
Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2016.10.21. 20:55:18
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2016.10.21. 16:42:08
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Nyugi lesz még több hasonló is sajna...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.21. 14:02:46
SAD GAMES
STEAM
CD GALAXIS
MEDIA MARKT
SUPER GAMER.HU
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.21. 13:03:56
X universe Home, sweet home
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Na az meg megint szép lehetett ,hogy a tesco polcokra előbb kikerült.<#falbav>#falbav>
Jó lesz jövő héten is ha csak addig meg nem romlik a raktárban....
Különben is megint mindent kezdhetünk elölről.....<#szomoru2>#szomoru2> ott ahol a 13-nál abba hagytuk,jó egy tyúklépéssel előbbről.<#szomoru1>#szomoru1>
Egyébként már van crack is hozzá. <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.10.21. 00:37:04
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De ettől még semmi nem változik,mert lesz aki csak hónapok múlva vagy mikor lemegy az ára akkor veszi meg<#wink>#wink>
Ami a csúcs mindegyikben ugyan az van, lesz.....<#taps>#taps>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Más multis játékok valamiért meg tudják oldani normálisan is. Ennyi év után nem igaz hogy nem találtak rá megoldást.
- Ne essen az eső beltérben
- Gépek lámpáinak felkapcsolásánál ne akadjon meg a játék
- Ne úgy induljanak a gépek mint egy F1-es autó, és szintén ne úgy álljanak meg
- Ha beakadnak a gépek egy faágba, bokorba, autóba akkor ne ragadjanak úgy össze mint két szerelmes kutya, hogy csak egy reset állítsa helyre őket
apróságok, de évek óta velünk vannak :D
Legalább is valami valós hangok-zörejek....<#eljen>#eljen>
A trakiban ülve meg ide-oda billeg a sofőr a rossz talajon,hihetetlen hova fejlődik a játék.....<#zavart2>#zavart2>
De most komolyan ,már ki is találtam magamnak ,ha lesz olyan pót (persze csak modba) amire minden kiszedhetőt összegyűjthetőt fel tudok pakolni ,majd mind ezt felpakolom a vonatra,remélem jó pénzt kapok érte...<#idiota>#idiota>
Ha meg ezt is megunom még mindig elé vethetem magam a vonatnak....
Bakker lesz nagy medence is lehet lubickolni...na majd a röfiket rá is eresztem.<#hehe>#hehe>
De most komolyan ekkora összeg mellé minek bármit is csinálni.
Mellesleg sokan tolják már élőben<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha minden igaz .
Itt élőben megy a műsor....
Viszont tényleg próbálkoznak!
Egész jó gépparkot hoztak fel. Ez nem vitás. (bár az MTZ-s , Rábás kollégákkal valamiért nem foglalkoztak) Vérzik is a szívem....
De végül is mit látnak? 15 polygonos mod szerűségekkel nyomatják a játékot orrba-szájba. Minek strapálják magukat? Pistikének úgy sem lesz jó mert neki az LS11-ből átrakott MTZ, Zetor kell.
Nagyon sokunknak hiányoznak tök alap dolgok amik szimulátorrá tehetnék ezt a cuccot,de ezt csak a modderektől kaphatjuk meg. A dinamikus talajon kívül 10000 más "apró" dolog is bekerülhetne aminek nagyon tudnánk örülni,de nem fog. Majd a modderek....
Tudom, tudom..."majd beleért a kezem a bilibe"<#nyes>#nyes>
Kezdem. az elején:
Miért nem láthatom magam csak gépekbe szállva(nyilván multiban látom) ,de ott is csak a másikat.
A gépbe szállást valahogy olyannak képzelném mint a farm expert 17 ben.(ajtó nyitás,stb)
A talajt valami érdekesebbé is lehetne csinálni(tudom a modderek cserélgetik a textúrákat de ,nekem még nem az igazi.)
Ugyan ez igaz a növényzetre is,picit élettelen (meseszerű)
A gépek dinamikáját még lehetne fokozni,minden téren.
Multiban beülhetne mellém a haver.
De akár én is beülhetnék a munkás mellé egyéniben.
Végre egy dinamikus napszakot ami hatással van a termésre (nem kell kimondottan nagy sárdagasztásra gondolni),lehet a C@C-ban benne lesz.
Normális esőt,gondolom nem kell részleteznem.....a mostaninál minden jobb lenne.<#levele>#levele>
Több száz óra farmozás során az a kevés eső is elkerült mindig,mert addigra új mapot kezdtem<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem kell 4 évszak ,már 3-al is kiegyeznék ,de legalább ha rossza az idő csak az állatokkal lehetne foglalatoskodni,nem lehetne a földekre kimenni.
Vagy gépkarban karban tartást végezni.
Persze ehhez kellene "normális állat park" és az ezek köré épülő egyéb ágazat.
Ha már állatok,nagyon kuss van arról hogy a tejet még mindig csak a "jézuska viszi leadni" minden 24. órában....<#falbav>#falbav>
Tudom a modderek ezt megcsinálták ,de én itt tovább mennék,pl: manuális fejés ,vagy valami hasonló animáció.
Normális gépelhasználódás és javítási lehetőség akár egyénileg,akár a szervizbe,tudom már hasonló volt a 13-nál is,de nagyon kevés helyen,mapon .
Most valami már lesz de ez is ló fütty ahhoz amit ki lehetne hozni belőle.
Az egész termény-növény termesztést értelmessé tenni,az állattartást úgy szintén,fakitermeléssel egyetemben,hasonlóan mint az Ackendor mapnál.
Ezek köré kiépíthetővé tenni ágazatokat.....
Nem folytatom,mert még kivágnak innen ,hogy mindent én írok tele....<#nezze>#nezze>
Hosszú a sor...
Igazából nem olyan világtól elrugaszkodott dolgok ezek ,de ezektől időt állóbb és élvezetesebb lenne ,nem csak pár hét hónap azt félre dobja az ember.
Simán lenne fél-3/4 év mire teljesen fel tudnád futtatni a gazdaságot,jó esetben és időben.<#eljen>#eljen>
De mindenkinek hamar gyorsan kell,a végtermék.
A készítők álláspontját is meg lehet érteni,valahol.....de azért mégse.<#shakehead>#shakehead>
Bocs picit hosszú lett pedig rövidítettem.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.19. 19:18:56
Semmiből nem tartana nekik belerakni egy opciót hogy kikapcsolhassa akinek nem bírja a gépe. Valamiért mod mapokon meg tudják oldani.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.10.19. 16:59:52
Azt ne kérdezd milyen módon és hogyan valósítják meg ,mert nem érdekel ,a pc része legyen rendbe a többi a készítők és a konzolosok dolga.
De biztos lesz itt olyan aki részletekbe menően elmagyarázza,ha kell
Az tuti mert valamelyik nap olvastam hogy 12 mod hely lesz ahonnan a játékon belül(asszem)le lehet tölteni modokat,ha tetszik elfogadod és már használhatod is őket.
Így aztán gondolom a konzolosok is a net segítségével hozzáférnek.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.