23835
  • Papa51
    Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok Nektek!
  • Emberkeman
    Hali.
    Lenne egy kérdésem.
    FS17--ben mit kell beállítani a courseplayben hogy amikor a kombájn már üres akkor az elszállításra szánt gép megálljon majd kitérjen az aratandó terület mellé, mint annó FS15-ben?
    Bármit próbáltam semmi. Cseréltem kombájnt, pótot, pót előtt gépet de mind hiába.

Előre is köszi!
  • endy papp
    Már érdemes a komposztálót telepíteni .
    Van hozzá leadó is ami elég szépen hoz a konyhára....2500/L induló árban,lehet bele tölteni(leadni) forgácsot szilázst,stb,stb... az áraknál is mutatja a leadó mikor mennyi az ára amiket leadnánk.
    Íme a leadó ha valaki szeretné használni.
    Komposzt és egyébb leadóhely.
    A komposzt linkhez ezen az oldalon görgess lejjebb.
  • Rozsdika
    szia. módok vannak de most meg próbáljuk módok nélkül,meg a 17et próbáljuk meg szüzen minden nélkül ha nem megy akkor a tüzfalal probálkozunk ha nem jutunk dülöre akkor még irok. elöre is köszi a segitséget.
  • Carl Davies
    Modok vannak? Szerver keresési beállításoknál nem siklottatok el valami felett?
  • Rozsdika
    köszönöm a segítségedet próbálkozunk ha ha nem jutunk dülöre akkor még érdeklődök
  • Daditsx
    Ebből arra következtetek amire gondolom már te is rájöttél. Nála van a probléma.
    Meg kell néznie, hogy nem-e blokkol vírusirtó, router stb.
    Ha Ő is tud csatlakozni másokhoz akkor valami a pálya kreálásnál lett elrontva.
  • FrezeR
    Megvan a kis hamis, még hetekkel ezelőtt bekerülhetett a többi sok moddal és elfeledkeztem róla :D Köszi
  • endy papp
    Töröld a modot amitől taposod.
    Mivel ezt egy mod okozza,nem gyárilag beépített a játékba.
    Gondolom azt nem kell leírnom melyik ez a mod....
    De ha mégse lenne meg, szólj....
  • FrezeR
    Sziasztok

A növénytaposást ki lehet valahol kapcsolni?
  • Rozsdika
    Szia! Az a problémám, h másnál tudok játszani, de ha beteszek a multiba egy térképet, akkor azt a haverom nem látja és én se látom őt, h ha ő tesz fel.
  • Xifoman
    Üdv!

Még hogy linux alatt nem lehet játszani?! Az FS szériát simán beüzemeltem rajta ( Linux Mint 18 64 bit). Most épp a 2015-öst próbálgatom. Persze megy teljes képernyőn is, csak a látvány kedvéért tettem a játékot 1024x768-ra.

Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2016.12.19. 17:21:45
  • endy papp
    Oké csak elsőre nem ez jött le,így már értem a problémát,de azt még nem hogy miért is kell kidobnod a gamepadot.....
  • Daditsx
    9 napja is pont ugyan ezt kérdezted és akkor se tudta senki a választ. Kevés a info. Mondj többet.
    Próbálkozzatok, google stb.
    - Melyikőtök nem tud csatlakozni pl. open szerverekhez? (csak hogy tudjuk kinél van gond)
    - Van router? (port-ot nyitni kell rajta, lehet az blokkol)
  • Rozsdika
    sziasztok érdeklödnék hogy a 15be hogyan lehet multizni mert a barátomal nem tudunk egymáshoz csatlakozni,nem látjuk egymásjátékát.mi lehet a gond eredeti a játék mindegyikünknek. segitséget elöre is köszönöm
  • Daditsx
    Nem csak láttam, de használtam is. Rosszul fogalmaztam a problémát bocsi. De azért az egészből le lehetett szűrni...
    Tehát érthetően: Ahhoz hogy a darukarral megtegyek egy bizonyos távolságot ami a szükséges, ahhoz az egeret 5x kell elcsúsztatnom az egérpadon. Míg a kamerával 5cm csúsztatással 360fok-ot tudok fordulni. A kettő nincs összhangba. Persze erre lenne jó a gamepad, mert ott nem lehet ezt érzékelni.
    Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2016.12.19. 12:36:37
  • endy papp
    A valóságba láttál testközelből darukarokat mozogni?
    Szerintem pont hogy jól mozognak,("lassan")de persze ízlés dolga.
    Ezeket hidraulika mozgatja, nem dróton huzigálják,így idő kell nekik.
    Én speciel gempad nélkül nem is használnám,mivel minden funkciót tudok vele használni.
  • Daditsx
    Évek során sok egeret felhalmoztam és azt kell mondjam, hogy nincs köze hozzá a olcsó/drága kategóriának. Magába a játékba a kamera forgatásánál még vissza is kellett vennem az érzékenységet. A darukar meg ilyenek mozgása túl lassú nekem. Direkt ezért vettem egy gamepad-et erre lényegébe dobhatom ki XD.
  • endy papp
    Sajnos vagy nem ,de ez a játék is mint a legtöbb,xbox controllerre van beállítva,így a többit csak részben támogatja ezért is tapasztalod azt amit.
    Nekem xbox controller van, így semmit nem kell állítanom,minden funkció működik vele ,nem kell sem egeret sem semmit mellé használni.
    Nem kimondottan ehhez a játékhoz vettem,de több más jellegű játéknál is tapasztaltam az általad leírt jelenséget,ezért is vetem ,így utólag jó befektetésnek bizonyult.
    Előtte Logitech volt azt eladtam,pont ezek miatt.
  • traktorista
    A gamepad beállításokhoz nem értek, de az egér nekem is ezt csinálja. Olcsó, ezer forintos hama egerem van és abszolút nem hat rá a beállítás százaléka. 0 %-on is ugyanúgy viselkedik, mint 200-on. Viszont használtam már jó minőségű egeret is, és az működött.
    Úgy tudom valamelyik konfigurációs fájlban lehet állítani az egér gyorsaságát akár 500 %-ig, de nem tudom hol és hogy az olcsó egerekre hatással lenne-e egyáltalán, talán valaki itt majd segít benne. Én ilyen pocsékul játszom már vele régóta, mert megszoktam.
  • Daditsx
    Sziasztok.

Lenne egy olyan problémám, hogy a gamepad-et (Acme GA05) nem tudom rendesen beállítani. Vannak gombok amiket nem engedélyez bizonyos műveletekre és vannak amiket nem arra állít amit nyomok neki. És még magától is beállít olyan dolgokat amiket én nem adtam meg neki. Vagy esetleg tudtok valami tuning speed-t az egérhez? Max-on van de nekem nagyon lassú így is.
  • traktorista
    Úgy látom mások is szeretnek nosztalgiázni néha, nem csak én. Jó néha elővenni a régi, underground farmingos hangulatot, amikor még nem volt ennyire populáris és a teheneknek neveik voltak.

• Carl Davies
    Milyen Giantos? Az maga a készítő cég. Egyébként a CD-s semmivel sem különb a Steam-es változatnál. Annyi hogy ami van a CD-ben kód, azt nem tudod steam-en aktiválni ...
  • Z33noo
    Mi a különbség a Steames és a Giantos játékverziók között? Nyilvánvaló hogy "egyiksteamesmásiknem" de a
    Giantos pont fele annyiba kerül mint a Steames. Van ennek valami hátulütője?
  • Rozsdika
    sziasztok érdeklödnék hogy a 15be hogyan lehet multizni mert a barátomal nem tudunk egy máshoz csatlakozni,nem látjuk egymásjátékát.mi lehe a gond eredeti a játék mindegyikünknek. segitséget elöre is köszönöm
  • endy papp
    Tudom nem oly nagy dolog de pár gondolat.
    Először azt hittem hallucinálok de nem.
    A gyalogosok bizonyos fokú "inteligenciával" lettek felvértezve.
    Ha találkozol velük köszönnek,van aki fütyörészik,van hogy tüsszentenek,különbséget tesznek férfi és női karakter között,a férfiak másképp köszönnek,a nőinek,nem mind egyformán köszön,a férfiak picit "bunkóbbak" ritkábban hallom köszöni őket.
    Ja igen és picit abba az irányba fordítják a fejüket amelyik oldalról találkozol velük.
  • endy papp
    Így parkolóhelyet is könnyebb találni....no meg nem is fogyaszt sokat.
    Beugrottam egy reggelire
  • endy papp
    Értem én hogy szereti valaki ha sokkkkk kerék van egy trakin de ennyi.....ne hogy feldőljön a kanyarban
  • Caliph
    köszi,ki fogom próbálni :)
  • endy papp
    Ezzel még egyszerűbb lehet.....
    Product Maschines v1.0
  • endy papp
    Ahogy a leírásában is leírták ott ahol a forgácsot leadod.....
  • nico79
    Sziasztok.

Van fs2017-ben ahol a fagyár léceit raklapostul le lehet adni?
  • endy papp
    Na igen ,de sajna nem műtrágya,hanem szerves (kipróbáltam) de a bele töltés a trágya szóróba sem egyszerű...
    Egyenlőre várok vele.
    Amit a videó bemutat csak az Ackendof mapon (2015)láttam viszont tökéletesen működni.
    Remélem azok a fiúk is dolgoznak valami hasonló ütősön,a 17-nél is ,mert akkor egy jó időre,lesz mivel elütni az időt.....
  • dimre
    Még csak műtrágyaként lehet felhasználni a komposztot, de ez már (remélem) előjele az üvegházaknak, a fűrésztelep is kezdeti stádiumban van, a végterméket egyenlőre faforgácsnak lehet eladni.
    Reménykedem a jesszuska meghozza a többit, dolgoznak rajta a fiúk, ez régebbi videó KevinK98 kreativitásáról.
    GreenhouseManagement ++ WIP LS17 ++
  • endy papp
    A komposztáló még nem az igazi.....,de lehet belőle még valami
    Működik, de lehetne még finomítani,"fejleszteni" ami idővel gondolom még is fog történni.
  • Caliph
    na a takarmánykeverő jól fog jönni,eladhatom végre azt az 5 pótkocsit amit a malacok mellett tartok full megpakolva a nekik szánt kajákkal,mostantól elég lesz ide beöntögetni :)
  • dimre
    Na ezek már combosak

Komposztáló

Takarmánykeverő csomag (tehén, sertés)
  • Martinez01
    Bejelentkezek, hogy tudjátok még élek :D
    Hajrá fiúk. Csak és kizárólag szabályosan ;)
    /Majd valamikor megejtek egy ráncfelvarrást is../
  • nono28
    Köszi szépen!
  • Carl Davies
    Homlokrakodóval vissza kell lapátolni a kitúrt kaját. Vagy rakd be ezt. http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&country=us&mod_id=58638&title=fs2017