| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Lehet, hogy én zakkantam meg , de pl. az Agrar Simulatorban vagy a többi farmos játékban ilyet egyáltalán nem találtam. Sőt, mint mondtam, a modolt pályákkal sincs semmi baj.
Amúgy Endinek igazat adok abban, hogy ez a játék fizikai megvalósítás szempontjából nagyon is jól össze van rakva, bugmentes, megbízhatóan működik, de a dizájnnal valami nincs rendben évek óta. Karikatúraszerű, már-már groteszk. Persze ezt a környezetre értem, a gépek nagyon reálisan meg vannak csinálva, csak hát ugye a fizikai viselkedésük(de mint mondtam, szerintem az is szándékos). Ezt amúgy burkoltan csinálják, hiszen hogy nézne ki pl. egyből egy mordori környezet?
Nekem az az információ is furcsa, hogy egy szerepjáték motorjához írnak mezőgazdasági szimulátort és nem egy konkrétan ilyen témájú játékhoz készült motorral indítanak már az elején.
Egyébként a játék nagyon addiktív, egyre szélesebb tömegeket vonz a virtuális gazdálkodás, és nyilván azzal lehet jól manipulálni, aminek van vonzereje. Hogy a modolás hogy jön ide? Hát valamiből meg is kell élni, modolás nélkül nem vennék annyira a játékot. Bár kétségtelen, hogy a legtöbben az alap pályákat már az elején átlépik és aztán modoltakkal nyomják.