23835
  • nono28
    Jó estét!

Birkáknál a tisztaságot hogy lehet javítani?
  • Hefti
    Sziasztok!
    Nem tudja véletlenül valaki, hogy az angol nyelvű dvd -n lévő sorozatszám jó a magyar nyelvű dvd-hez?
  • nico79
    Továbbá csak azt szeretném még tudni ,hogy csak 64-bites giants editor van? 32-biten nem is tudom a mappokat, eszközöket stb szerkeszteni?
    Köszi
  • nico79
    Sziasztok.

Egy olyan kérdésem lenne, hogy valaki nem tudja hogy tudok mappot vagy eszközöket 15- ből átrakni 17-be?

Köszönöm
  • ElBanday
    Köszönöm szépen, megpróbálom.
  • endy papp
    Gondolom nem jó (béta),mivel nálam is hasonlóan nem működnek azok a verziók.
    Ezt próbáld meg ez nálam megy ,igaz én nem használom(tam).....
    CoursePlay 5
  • ElBanday
    Jó estét!

Légyszi segítsetek.
    Letöltöttem a courseplayt (két helyről is) és mindkét esetben a log-ban ez jelenik meg: Error: Unsupported mod description version in mod ZZZ_courseplay_ModLandNet - mi lehet az oka? A játék eredeti frissítés 1.3.1 letöltve.
  • Caliph
    köszi :)
  • endy papp
    Ez még a földet is felszedi......vagyis minden terményt
    Holmer Terra Felis 2 Special Edition V 1.1
  • Caliph
    Ha valaki találkozott olyan géppel(moddal),mint a holmer cukorrépa felszedő(ami földről szedi fel a cukorrépát és saját futószalag rendszere van),csak burgonyára ,ne tartsa meg magának!
    Köszi :D
  • nono28
    Köszi szépen!
  • dimre
    Megjelent a Courseplay első hivatalos béta verziója

Letöltés: Courseplay

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.12.02. 02:19:52
  • FrezeR
    Persze, állítsd be 80%-ra hogy akkor induljon utána, elszállításnál meg 100%-ra.
  • nono28
    Jó estét kívánok!

A courseplay-t belehet állítani úgy hogy a traktor ne kövesse a kombájn?Várja meg még megtellik és utána menjen oda?
  • endy papp
    Eddig nem foglalkoztam velük de most pici időt rászántam és nagyon komolyan megcsinálták a futószalagokat.
    Mindegyik önálló"élettel bír" bárhova benavigálhatók és összekapcsolhatók,(amire azt hittem csak dísz a kapcsolófej)....
    Kellenek mert mindenhova nem fér be a nagy gép,igaz kanállal is ki lehet szedni de így érdekesebb....
    Most hogy már magot és műtrágyát is elő tudok állítani ezekért sem kel pénzt adni,akár még kézzel is betölthetem őket a megfelelő gépbe.... persze kellenek ehhez a lelkes modderek is.
    Szálító szalagok összekapcsolva.
    Műtrágya és vetőmag előállítás.....
  • FrezeR
    Köszi a tippet meglesem.
  • FrezeR
    Remélem, hogy max annyit kell várni :) A autotractor és autocombine nekem is nagyon hiányzik még. Meg egy jó kis courseplay is :)
  • FrezeR
    Ne is mond én magam is rengeteget kipróbáltam a 15-ben szintén válogatós vagyok ebben :) Kell hogy megfogjon benne valami. Egyelőre valóban csak az alap van...
  • dimre
    Mini takarmánykeverő Marhuéktól

Mischstation "Mini"

A röfiknek is van

PigMix2000
  • dimre
    Ezt tesztelgesd, hibátlan, pár extra funkció, új épületek.
    Lossberg
  • Carl Davies
    Még nyugodtan várhatsz 1-2 hónapot a mapokkal.
    Meg ha lenne valami fasza map, akkor kellene már az auto combine/tractor az össze-vissza földek miatt, stb. (nekem legalább is :D )
  • endy papp
    A 15-nél én asszem a fél év múlva találtam olyat amire érdemes volt időt vesztegetni,de én "finnyás" vagyok.....
    Persze ha az lennék nem tolnám az alapon de nekem egyenlőre megteszi.
    Most kezd fellendülni a gazdaság,alig győzöm a sok melót.....
  • FrezeR
    Sziasztok farmertársak. Van már olyan térkép ami működik rendesen? Vagy még böjtölni kell az alappal? :) Kicsit káosz van, mert jönnek jönnek a gépek, térképek látom az oldalakon, de még sem mozdulunk nagyon előre. Egy-két üdítő kivételtől eltekintve.
  • poduka88
    Üdv!! Leszedtem a "FS17_Old_Streams_Map-ot" elkezdtem játszani vele és elmentetem tegnap ma akartam vele játszani és a mentése eltűnt és minden amit megvettem bele! Ez mitől lehet? Előre is köszönöm a segítséget!!!!!
  • JimKirk
    Sziasztok!

Multihoz keresek játszópajtásokat, akinek van kedve kérem írjon itt, vagy privátban.

Köszönöm.
  • joceruza
    Az az új világítás effekt.....nem jön be....
  • LeWyTy
    Mi ez? Valami új permetezőgép? Mi az az effekt?
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.11.28. 20:43:39
  • joceruza
  • endy papp
    Igaz hogy jól fizetne uram, de annyi idő alatt megöregszem......inkább megvettem,persze amúgy is terveztem a vételt.
    Ennyit nem ér.....
    Nem vagyok egy nagy kosaras de 3. kísérletre össze jött......ha már benne van a játékban
    Hárompontos kosár.....
  • endy papp
    THX
  • dimre
    A megugrásos indulásra használjátok a drive controlt, van benne egy funkció a vari g, még joceruza emlitette régebben. Szép lassan fog indulni mindegyik gép, bill. komboval bármikor kikapcsolható.
    (ha valamit rosszul írtam, bocs emlékezetből mobilról pötyögtem)
  • Papa51
    Kormány használatánál, amihez általában van pedál is, nem gombokkal történik a gázadás, hanem a pedállal és szerintem nincsen jobb és finomabban kezelhető irányítás , talán még a gamepad használata, hogyha a baloldali joystickkal adod a gázt előre tolva és oldalra pedig a kormányzást, hátra a fékezés, amire speciel most álltam át, mert a billentyűzet használat tragikus számomra, anélkül, hogy ráfeküdnék a billentyűkre! A megrökönyödésem pedig arra vonatkozik, hogy emberek a játék hibái miatt olyan megjegyzéseket tesznek egymásra, ami nem igazán jól hangzik egy ilyen játékról szóló fórumban. Nem kell egymást feltétlenül szeretni, de az "érted haragszom, nem ellened" lényege nem igazán látszott, a lentebbi pár hozzászólásban. Bizony ez igaz, hogy a hibái ellenére is lehet szeretni, kedvelni valakit,valamit, még ezt és sok más játékot is!

• traktorista
    Oké, tudomásul veszem, hogy a W-t padlógáznak érzékeli a játék. De ha van egy traktorom, aminek a végsebessége 43 km/h és beállítom 15km/h rögzített sebességbe és a 3-mal elindítom, akkor is megugrik. Rögzített sebességet gondolom kormány esetében is gombbal indít az ember, tehát nincs lehetőség a fokozatosságra.
    Amúgy nem értem ezt a megrökönyödést, hát nem hallottátok még a mondást, hogy érted haragszom, nem ellened?(Érted jöttünk elvtárs, nem ellened! :D ) Én szeretem a Farmingot a bosszantó hibái ellenére is, a Flight Simulator mellett ez a másik játék még, amivel játszom. Igaz az jóval komolyabb, szakmaibb színvonalú, míg a Farming inkább szórakoztatni akar, nem annyira célja a valóság leképezése ellentétben a nevével. Bár azt a kiskaput meghagyták a készítők, hogy a modderek megtöltsék élettel az alapból amúgy elég műanyag ízű, groteszk környezetet.
  • endy papp
    Na igen de vannak akiknek ez is komoly gondot okozott eddig is és most is , a játék hibájának tekintették , tekintik a mai napig ,amit a készítők nem képesek javítani.
    Ezért is írtam a szösszenetem alább.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.28. 10:30:06
  • Carl Davies
    Hát nem tudom, én 8-10 év alatt már meg tanultam annyira finoman kezelni a játékokban a billentyűt, hogy nekem ez valahogy nem okoz gondot. Finom dolgok is simán mennek itt a Farmingban (bálarakás, tolatgatás stb.) De egyszerű, nem ráfeküdni kell a billre, hanem nyomogatni így nem lő ki, ha olyan van.
  • Papa51
    Engedelmetekkel én is megszólalnék !
    Teljes mértékig igazat adok az előttem írónak , mivel magam is tapasztaltam ezt. 8 évig használtam kormányt és pedált, mivel előtte úgy hittem, hogy a játékok még nincsenek jól megcsinálva és a billentyűzettel nagyon rosszul lehetett irányítani, minden guruló járművet a kamiontól a traktorig a síneken gurulókat kivéve! Most, hogy el kellett adnom a kormányt a pedállal mindegy, hogy miért, megdöbbenve tapasztaltam, hogy, ha lehet, még rosszabbul lehet billentyűzettel irányítani. Ugyanis a billentyűzettel nem lehet finoman gázt adni, vagy óvatosan kormányozni , mert megnyomod a gombot, működik, ha nem nyomod, nem működik! Egyenesbe tartani alig, alig lehet a járművet. És bizony a megugrás induláskor , eléggé zavaró, de tudomásul kell venni ezt a különbséget a billentyűzet és a kontroller között sajnos. Amúgy pedig tényleg nem értem a sok reklamáló emberkét itt és persze a többi ilyen fórumokon, hogy miért itt kell a kedélyeket borzolgatni , annyira, hogy a végén szinte egymásnak esnek virtuálisan! Nem tudom, hogy hány évesek vagytok, én már benne vagyok a nyugdíjas korban , mert az a szám a "nevem" után a születési dátum másik fele, ezért azt hiszem, hogy nyugodtan mondhatom nektek , hogy gyerekek ne csináljátok már ezt. Ez "csak" játék és akinek tényleg ennyire nem tetszik és fikázza, az keresse meg azt a lehetőséget, fórumot és ott adjon hangot a nem tetszésének. Persze aki pénzt adott ki érte az biztosan jogosult a reklamációra , de aki virágboltival játszik, az jobb, ha csendben marad. Az elején én is így voltam , de most már, hogy eredetivel játszok nem igazán tapasztaltam azt a sok hibát, amit itt néhányan írtok. Persze lassan haladok a játékban, hiszen nyugdíjas vagyok, de könyörgök, hogy a hibák és reklamációk miatt ne egymással veszekedjetek, hanem az illetékesekkel, akik csinálták a játékot, már persze ha tudtok velük veszekedni, Elnézést kérek, hogy közbe kotyogtam és remélem, hogy a továbbiakban inkább hasznos tanácsokkal látjátok el egymást, mert azt jobb olvasni, mint a vitákat!
  • endy papp
    Pár gondolatot ha megenged a nagyérdemű.
    Volt már róla szó és vita is.
    A gépek úgymond "megugrása" indulásnál.
    Nem hagyott nyugodni és jobban utána néztem.
    Minden billentyűzettel játszó felhasználót el kell hogy keserítsek ,mert ha én is billel tolnám (kipróbáltam)ugyan úgy panaszkodhatnék.
    De mivel soha nem toltam csak kontrollerrel már a 13 óta val.színű ezért nem tűnt fel és értetlenül néztem hogy miről is van szó.
    Mondhatnám hogy ez megint nem a játék hibája.....
    Billel is játszható de már nem kimondottan csak arra van optimalizálva .
    Abból indulok ki hogy egy valamire való autós szimnél is hasonló kép viselkedik ha billel használják.
    Kontrollernél mivel gáz-fék karok vannak így folyamatosan lehet adagolni,a pedálokkal való vezetésről nem is beszélve.
    Ugyan így a kormányzás is ,minél komolyabb eszközzel(vezérlővel) irányítjuk annál finomabb az egész,mondhatni "szimesebb"
    Ez a "megugrás" a kamera közelítésnél, távolodásnál épp úgy nem szabályozható olyan finoman billel(kipróbáltam)
    Köszönöm a türelmet.
  • endy papp
    Ha az f1-et(billentyűt) használod vagy játékon belül általános beállításoknál aktiválod(bekapcsolod) akkor mindig ott lesz a súgópanel a bal felső sarokban,persze mindig kikapcsolhatod eltüntetheted az f1 bill ismételt megnyomásával.
    A súgópanel minden hasznos infóval ellát,így nem kell az összes billentyűt végignyomkodni ,hasonló esetekben .
  • joceruza
    Amit úgyszintén kiír az infopanel.....
  • Carl Davies
    A vetőgép van kiválasztva? Jobb alul az fehér ami ki van választva, G-vel tudsz váltogatni.