| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
És hogy tovább folytassam a gondolatmenetet. Nekem az a gyanúm, hogy ez a fizikai motor is szándékosan ilyen. Tudniillik, az egész játék a groteszkségre épít, a realitás megcsúfolására. Ez a grafikus motor nagyszerűen ellátja a feladatát, hiszen pl. a járművek viselkedése is groteszk, kicsit olyan, mint egy rossz álom az egész. :) Pl a kisvárosban az AI járművek viselkedése, hirtelen gyorsulások, lassulások.
A modderek pedig a kreativitásuk teljes bevetésével igyekeznek ezt a szándékosan elcseszett virtuális valóságot megtölteni élettel és valljuk be, ez sokszor sikerül is, mert tényleg fantasztikus pályák születnek időként, amelyek már valóban a realitást igyekeznek visszaadni.
Szóval ha engem kérdeztek, ez a játék azért sz@r, mert a készítők sz@rnak akarják, tehát érdemben nem is várható változás. A szándékot nem egészen értem, de elég rossz sejtéseim vannak(pl. valamilyen alantas, aljas tömegmanipuláció).
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2017.01.29. 22:30:47