• DrBrown5
    Te Endy, nem húzlak (de egy kicsit igen ) de játszottál Te már a Spintires-al? Azt még a fejlesztés alatt vettem meg, de már akkor bőségesen nagyobbat ütött mint amit az FS összehozott 9 év alatt. Persze más a két játék, tudom, de nézd a grafikát és a fizikát. Hát 2014-ben a kis fejlesztőcsapat hol tartott már? Azért hőbörgök itt nektek, és szerintem vagyunk így páran, mert az FS széria alapjában egy jó kis gáma lenne, de lerí róla, hogy csak pénzlehúzás az egész. Te, nem tudom amúgy ültél-e már trakiban, vagy kamionban, én igen, sőt MAN TGA-t vezettem is eleget. Annak 12 fokozatos automata sebességváltója van. Tudod, hogy hány fokozatos a váltó itt az összes gépben? 1! EGY! UNO! És egy olyan játékról beszélünk, amit lassan 10 éve fejlesztenek. Arra már alig merek kitérni, hogy 2017-ben az ember egy picit elvárná, hogy interaktív legyen a vezetőfülke. Egy buzi kapcsoló, de semmi. Lámpát felkapcsolod, azt belül semmi. De tényleg nem bántalak, ne húzd magad. Az bánt inkább, hogy egy olyan játékot védesz foggal körömmel, ami nem érdemli meg.