| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #20140 Nem nem te mész mellé még mindig....
Egyik gép sem folyik át egyik útjelző táblán sem,legalább is nálam és még sokuknál,hanem kidönti,sőt még cipelhetem is ha tetszik.....
Ja hogy Sosnovka mapon igen.
Amúgy Sosnovkát a 15-ből rakták át kisebb átalakítással és gondolom totál nem ez volt a fő gondjuk ,akinek igen tolja az amcsi mapon....
Ebből is látszik mennyire ismered a játékot.
Nem1x le lett írva hogy ott azért mert az nem objektum,hanem csak "díszítő elem" mint a bokrok is mindenhol.....
Azért azt hittem ezen már túl tudtok lépni......
Szerinted ha minden objektum ott lenne a valós mivoltában és még mozogna is ,mi hajtaná ki,min. Paks kellene hozzá.
Azért az AI itt sem olyan buta,persze lehetne jobb is , (mellesleg nekem különösebb gondom így sincs vele pedig az amcsi mapon minden földet művelek és van hogy 6-8 ai dolgozik egyszerre a 10.napnál járok,közbe besegítek nekik,de felfogom úgy mint egy kezdő melóst a valóságban ) ahogy a játék is, hagyjuk már,megint arról beszéltek ami lehet soha nem valósul meg vagy csak picit jobban,attól meg még nem fogok sem én sem más hasra esni.
Majd aha az AI a C@C-ban megbirkózik minden girbe-gurba földdel,akkor lesz miről beszélni addig minden szó róla csak ábránd....
Még egy gondolat a 15-nél sokan a favágással sem tudtak "mit kezdeni",most nem részletezném miért is,de csak szidták hogy így meg úgy nem jó,nekem az volt a kedvencem ,pik-pak megraktam egy nagyobb pótot 12-14 méteres szálfákkal a pót darujával....talán mert nem voltam ügyetlen és érdeket a dolog ,nem az első kiesett szálfa után félre dobták hogy ez @ar....
Ezt csak az AI kapcsán hoztam fel,soha nem lesz egy gép-robot sem tökéletes ,főleg hogy maga aki programozta sem az ,főleg mert emberből van......
Vissza térve a fizikára ezt jobban nem fogják rendbe tenni ,ha jól értelmeztem korábbi szakértő programozói hozzászólásból ,a fizikai motor ennyit tud ,régi, bla bal.
Nagyon sokan olyat akarnak egy játékba amit még senki nem valósított meg val.színű nem is fog,vagy azért mert nem tud vagy mert nem akar ilyen-olyan okok miatt.