| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #20135 Azért amit írok nem árt ha te is értelmezed . 
"igaz ahhoz ha csak a honosítást nézem elég sok embernek be kel iratkozni,egy idegen nyelvtanfolyamra.
Tudom most jön hogy nem lényeges...
De könyörgöm az fs 18 nyelven megjelent (magyarul is) ha úgy vesszük egyszerű mint egy faék, "olyan mint a gané"(ezt nem én írtam) és mégis jönnek olyan kérdések sorjában amik oda vannak írva a képernyőre csak értelmezni kellene vagy elolvasni.
Engem annyira nem fog zavarni,annak ellenére hogy egy kukkot nem tudok más nyelven ,de rengeteg embert biztos...."
Hol van ebben benne, hogy ez egy érv nálam????.....
Attól még hogy nem tudok spec angolul ,még elboldogulok vele,volt pár map a 15,ben ahol elég sok szöveg angol német volt de 1 kérdést nem tettem fel sehol hogy akkor ez most mi is.
Viszont sok emberkének elmagyaráztam hogy akkor most az mi is ,pedig a fordító program mindenki számára elérhető.....
De itt sokan azt kérdezik hogy akkor ez meg az magyarul hogy is van ami amúgy is magyar....
Az AI-ba nálad mi lehet bonyolultabb?.....
Egy gombot megnyomsz és elindul-megáll ,nem hinném hogy van olyan fejlesztő aki ezt túlbonyolítja.
De hogy témánál maradjuk a minap tették fel a kérdés itt ,hogy az AI-t, hogy kell elindítani....azaz melyik gombbal,ugyan hagyjuk már....

Biztos sok mindenben jobb másabb lesz de hogy a világot nem fogja megváltani ,farmozás terén ,az elég necces,de ne legyen igazam, onnantól már dobom is félre a megvett fs sorozataim.....
De szerintem nyugodtam lezárhatjuk a témát ,mert elég sokat beszéltünk a semmiről,ráadásul az FS topicban.