• Daditsx
    "Így is lesz, főleg hogy évek óta csinálják és még csak így merik kiadni,a tartalmat meg hagyjuk is ami benne lesz,már mint a gépek terén....."
    Ha a fizika nem lesz nagyon bug-os akkor ez a legkisebb probléma. Nem egy játékot 5x ennyi évig fejlesztettek amíg kiadták. Ez még gyorsnak is mondható. És emiatt szerintem lehet bug-os rendesen. Ez a 3 hónapos csúszás semmi. Emiatt biztos nem fog sok ember rinyálni. Mondom én úgy, hogy nem egy játékot kísértem végig az első hivatalos bemondás után.
    Tartalom az lehet kevés lesz az elején a gépek terén, de mivel mod-olható lesz ez is csak idő kérdése. Illetve azért jóval több gyártó már hivatalos csak nincs még bent tőlük gép. Ez is csak idő kérdése.
    Azért azt mégse lehet elvárni, hogy egy rövid fejlesztési idővel dolgozó kis csapat több mindent dobjon be a játékba, mint az FS aki már 10éve jelen van. Nekik viszont simán lehet panaszkodni, hogy évek óta nem mutatnak fel semmit.

Honosítás? Komolyan ez érv lehet egy játéknál nálad? Mi egy kis szutyok ország vagyunk. Ezt majd a fordítok később megoldják.

Mivel ez is egy farmos játék lesz ezért ez se lesz sokkal bonyolultabb, mint az FS. Az AI az lényegesen okosabb lesz és talán ezért ez a rész kicsit "bonyolultabb" lehet mire ráérez az ember.