• Caliph
    Elmondom én hogy élem meg az fs szériát: az elejétől tolom,az 2009,2011 hatalmas élmény sok sok régi szép emlékek...aztán jött a 2013 valahogy már nem volt benne semmi új,sokkal kevesebb órám van benne,nem igazán foglalkoztam vele.
    Aztán jött a 2015,favágással,lényegesen javult grafikával,ismét sok órát öltem bele,modokkal és anélkül is.
    Aztán jött a 2017...grafika minimális javulás,semmi extra értelmes tartalom,2015 után nem nyújtott annyival többet hogy sok sok órát beleöljek. Ha jön egy jó kis modolt map ami megtetszik biztos eltökölök még vele pár hétvégét.
    Várom a következő részt már inkább,az eddigi tendencia alapján abban várható ismét valami újítás,valami extra,amivel sokat elleszek.
    Egyelőre azt látom a modderek viszik a hátán a 2017et,bizonyítva a játék tökéletes moddolhatóságát,ami pozitív.

Cattle and crops: szép,jó,sokat igérnek,de majd ha a saját szemmel látom(és gameplayt értek ezalatt nem előre scriptelt bemutató videókat) el is hiszem. Biztos nem fogom early accessben megvenni, Ha megjelent és jó lesz meg fogom venni.
    Már egy dinamikus talajjal és kicsit okosabb npckel akikre többminden bízható,és valami minimálisan jobb fizikával már igéretes lehet
    De sztem az a fs 2019ben is már benne lesz.