| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
n0tr3adY #20111 Hidd el, amig működött a GDN (hála frukt0rnak, aki azóta felmondott szerintem), addig ment is a kommunikáció.
Másrészről amint emlitettem (és valószinűleg átfutottál rajta) : LUA. Ez a kulcsa az egésznek.
De addig, amig német nyelvterületre és egy nagyon zárt körre korlátozódik (BM-Modding, VertexDezign, Marhu, kevin98k, wopster, stb...) addig ez a dolog nem is fog változni. Mit gondolsz, szerinted nem tettem fel a kérdéseim a megfelelő helyeken? Választ sem kaptam.
Hidd el, van az asztalfiókban jópár ötlet, tanulom a .lua -t, de addig amig nem tudok érdemi választ kapni a kérdéseimre a LUA-val kapcsolatban EMBERI nyelven (ami min. angol :) ), és nem megy a GDN-n, addig csak a fröcsögés marad fórumon :)
JA!
És egy lényeges momentum.
Gondolom nem nézelődtél forum.giantssoftware cimen kezdődő oldalakon.
Nyiss egy topicot, kérdezz valamit. Ha másnap visszanézel, hogy van-e válasz, már a topicot se találod, mert szétfloodolták a "Valaki átkonvertálja..., valaki csinál egy..." kezdetű se-eleje-se-vége topicok. Hiába bármennyire értelmes a kérdésed, nem fogsz választ kapni, mert egyszerűen elveszik a sok szar között, és nem látják.
Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2017.01.28. 12:53:19