• DrBrown5
    Nem az a baj Endy, hogy itt fikázgatok, végülis igazad van, nem kéne. Írhatnék jó dolgokat is a játékról, van az is rengeteg, hogy ne lenne, csak azok nem idegesítenek, hanem szórakoztatnak. Ha hiszed ha nem, 2008-óta játszogatok a játékkal, nem vagyok nagy függő, de tényleg sok óra kikapcsolódást nyújtott. Sőt 2017-esbe is már beletoltam jó pár órát, összességébe elszórakoztat. De ha már korábban megoldottak néhány dolgot, pl, az útjelzőtáblákat, bokrokat stb. akkor legalább azt ne cseszték volna el! Hát visszafelé haladunk könyörgöm. Rosszul mondtam, nem programozni kellett volna, hanem hozzá se nyúlni. Nulla óra, nem egy hét! Mondjuk a madárijesztő törlése az jó húzás volt. 3 perc programozás. :D Ezek a kis hülye hibák annyira kiábrándítóak, hogy el se tudom mondani mennyire. Amikor átmegyek egy útpadkán és pattan egyet a traki fél méter magasra, megrakva, olyankor kihajítanám az egész gépet a picsába az ablakon. Ilyet 2017-ben a 6gb-os I7-es processzorok korában (nekem I3 van mielőtt még fellengzősnek nevezel) :) nem lehet csinálni. Ha ezeket kijavítanák, meg is venném a játékot. Korábbiak is fent vannak a steamemen. De így, hát savanyú a szőlő... ;)