• endy papp
    Ha ez a játék készítés fizikára és egyébre olyan egyszerű lenne ahogy írod,
    " És ezek tényleg olyan hibák, hogy egy hét alatt egy programozó kijavítaná ha érdekelné egy kicsit is."
    Akkor miért nincs tucatszám farmszim .
    Nincs programozó???
    Nincs ezzel semmi baj leírtad a véleményed ,neked nem jött be,még rajtad kívül nagyon sok embernek sem , rengetegnek igen ahogy az eladások is mutatják ,főleg hogy multi platformra tolták ki.
    A készítőket az érdekli, hogy elégetett a nép ezzel is ,mert hazugság azt állítani hogy nem fejlődött 2008 óta,aki így látja annak úgy is mind egy.
    Hidd el fikázhatod és leírhatod több ezerszer is ide is meg máshova is milyen szar a játék és tele van hibával.
    Aki eddig is bele tolt több száz órát annak úgy sem tudod elvenni a kedvét aki meg most akarja megvenni úgy is kipróbálja előtte azt vagy megveszi ,vagy nem.
    Én mindig vissza kanyarodok a való életbe is ,ha már te is említetted.
    Ha valaki ahogy te is ennyire tudsz mindent, hogy kellene és hogy lenne jó .
    Miért nem dobsz össze egy min. ilyen farmszimet....
    A pálya mellől bekiabálni és osztani az észt mindenki tud ,de mutasd meg hogy igenis te pár hét alatt különbet össze dobsz a semmiből és még hasznot is produkálsz.....
    A kritikákról csak annyit.
    Szerinted azért lett ilyen szar(állításod szerint) mert nem fikázták eleget a korábbi játékokat?
    A fejlesztők nem mindig azt csinálják amit szeretnének.
    Inkább azt amiből biztos profit van.
    Még annyit, lehet nekem nincs igazam,CSAK neked ,de attól még több száz ezer ember(lehet keveset írtam)kedveli ezt a játékot szerintem joggal.
    Ellenben veled aki CSAK és kizárólag a hibákat látja és írja le újra és újra,sokszor.
    Én több tíz millás autóban is találok olyan hibákat ami finoman fogalmazva is"megmosolyogtat" még sem írom tele az adott oldalt a hibáival,egy szerűen,nem veszem meg ,vagy legközelebb rá se nézek.
    Van másik meg lehet venni azt......így igaz ez erre a játékra is lépj tovább ,válassz egy neked megfelelő játékot,ezt meg hagy meg nekünk,hadd lapátoljuk tovább ezt a "ganét"