• traktorista
    Na tesztelgettem egy kicsit ezt a rugózás dolgot. Arra jutottam, hogy alapból nem olyan rossz a kombájnoknál sem, tehát vezetés közben egészen jól viselkednek. Viszont olyan kerekek is rugóznak, amik rögzítettek és elvileg nincs lengéscsillapítás. :) Sőt még a keréklapulás is hozzáad valamennyit a dologhoz, érezni a kerék rugalmasságát, tényleg f.sza lett.
    A bajok ott kezdődnek, amikor aratósebességbe kapcsolom a kombájnt és megindulok vele a szántón. Alacsony sebességnél nem érik akkora ütések a futóművet, amiktől ennyire kellene billegnie. Nekem ez az erőltetett billegés rohadt idegesítő. Pedig sok szempontból tényleg nagy előrelépés a fizika az előző részhez képest, de ezt nagyon elszúrták. Sajnos ezt ők nem fogják hibának tekinteni, mert akkor folt esne a becsületükön.
    Ahogy a hirtelen gázadást sem nagyon akaródzik kijavítani. Az viszont egyértelműen hiba. Először úgy voltam vele, hogy talán csak billentyűzeten ilyen(mivel ugyebár padlógáznak érzékeli az előre nyilat) és kormánnyal valószínűleg jó lenne. De akkor is csinálja, ha rögzített sebességbe teszem a járművet a hármassal. Úgyhogy ezt bizony elk.rták.