| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Tovább tesztelgettem a favágást. Mivel a kis Stepát kinőttem, így vettem egy nagy rönkszállítót. Igazi nagy faszállításra készültem. 
Nyárfákat vágtam és jó sok aprófa keletkezett a gallyazásnál, amiket kézzel felhajigáltam. Mikor már jól meg volt tömve a pótkocsi aprófával, bekapcsoltam egy gombnyomással a hevedereket. Na ami ezután jött... FPS leesett 1 alá, azt hittem lefagyott a játék, írt is valaki ilyet korábban, de már nem emlékszem neki mitől jött elő. Szerencsére menteni még tudtam. De akkor még nem jöttem rá mi okozta a bajt.
Szóval a játék nem bírja a a sok aprófával megrakott pótot hevederekkel együtt, pedig nekem egyébként full HD-ban hasít magas grafikai beállításokkal. Hevederek nélkül nem szaggat, viszont úgy a rakomány lerázkódik. Fenyővel még nem rakodtam meg komolyabban. Nyárfarönkökből ha túl sokat rakodok rá, akkor rögzítés nélkül a nagy súlytól elkezdenek a rönkök táncolni és előfordult már, hogy szétrobbant a rakomány. A hevederek a nagyobb rönköknél is fps csökkenést okoznak, de nem olyan vészes, mint aprófánál.
Szóval még van mit dolgozni rajta a fiúknak, bár nem hiszem, hogy különösebben meghatják őket az ilyen problémák.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.11.18. 00:57:39