• endy papp
    Az tuti ezen a részén még lenne mit javítani,de....
    Tudom picit illúzió romboló.
    Én elnézem nekik mivel annyi pluszt tettek ezen a részen hozzá a játékhoz hogy engem annyira nem zavar.
    Dinamika a földön az elkaparó belesüppedő kerekek,stb..
    Most ki is fejteném bővebben:
    Persze a teljesség igénye nélkül mert nem fogok minden pótot-tarkit minden terheléssel kipróbálni....
    Amire jutottam ,a mostani teszt egy 20000l műtrágya szóró.
    A teljes tele töltésnél traki húzta,tök mindegy melyik,ha nem az aszfaltos(főutak) utakon volt akkor ment a "dance",aszfalton nyugiba van,a pót is és a traki is.
    Ha szétkapcsolom őket vagy ha leállítom és kiszállok megszűnik,minden dance.
    Mind ezt ha fél terheléssel vizsgálom,(10000l)akkor semmi tánc.
    Valahol, jót akartak ők csak nem igazán találták el az arányokat,a dinamika és a terhelés-súly összefüggésében.
    A 15-nél is így vissza gondolva majd mindig akkor volt ez ha túlterhelt vagy valami egyéb befolyásoló tényező volt.
    A lényeg én egyértelműen a dinamikus talaj és terhelés rossz megválasztására gondolnék.
    Természetesen minden trakinál és pótnál nem áll fen ez a jelenség,de mivel elég nagy a választék ,azaz széles a paletta így nagyobb a hiba lehetőség is.
    Szerintem ezen részével sokat nem fognak csinálni,persze jó lenne de nem oly egyszerű hogy minden a terhelés súlyelosztás arányában klappoljon,minden típusnál és minden talajon egyformán.
    Köszönöm figyelmet.