| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
TTSS #19608 Mindent nem tudok róla, mert csak arra használom, hogy pontosan tudjak földet művelni, aratni a gépekkel. Főleg a bérmunkáknál használom, de saját földön is jó, sokszor megspórol egy hosszt, ha rosszul kezdem a földet. ctrl+0 bekapcs, ctrl+1 bővebb infó. Elvileg ha bekapcsolod, kell látnod a gép közepétől kiindulva egy zöld vonalat és két pirosat amelyek a munkaszélességet jelölik. Ha ez nem stimmel, jobb felül egy nagy A betű automata szélességet tud beállítani, bár ez sokszor be tesz egy kék csíkot is (offset), ezt én mindig eltolom, míg bele nem esik a zöldbe. A zöld jelöli ugye azt vonalat, ahol haladnod kell és a pirosat rá szoktam igazítani a föld szélére. Arrébb állok kicsit és a New gombbal újra rajzolja a vonalakat a traktor helyzetének megfelelően. Ha passzol a piros és a föld széle, gps-t be (bal alul), gép leereszt, beindít stb és tempomat bekapcs. Föld vége előtt csipog (ha nem figyelnél hasznos), ráfordul a következő sorra, ekkor új pályát rajzol be, ez már passzolni fog az előzőhöz. Gps vissza és go. A gps-t azért kell visszakapcsolni, mert a fordulásnál, amint hozzányúlsz a kormányhoz, kikapcsolja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A képen:
1 - gps ki/be
2 - új útvonal kérése
4 - vonalak emelése, földrehelyezése, kikapcs (magas terménynél a földön lévő vonal nem látszik)
16- vonal elfordítása 90 fokkal
27 - automata szélesség beállítása
25,26 - szélesség változtatása
18,19 - offset mozgatása
Alsó képen az 'a' a munkaszélesség (akár be is állíthatod pontosan (boltból az infóból tudhatod a munkaszélességet), ha nem jó az automata beállítás...)
Csak azokat írtam le, amiket fent leírtam s használok. A többiről sajnos nem tudok sokat. A 6-os pl. megállíthatja a föld végénél, visszafordíthatja, vagy hagyja menni. Az utomata fordulás nekem nem jött be és nem kisérletezek vele, mert a courseplay-t tegnap megtaláltam és elvileg működik. Mindig ezt használtam, már csak a follow me-re várok.
Utoljára szerkesztette: TTSS, 2016.11.05. 10:34:13