Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam valamelyik(volt hogy több is) mod volt a ludas .
Ki kell szűrnöd melyik az.
Ha nincs sok akkor nem nehéz ha sok van akkor több időt vesz igénybe.
Olyan problemam lenne,hogy mapkent berakom a mods mappaba a Norgeholm mappat,minden osszetevojevel egyutt. Mukodik,elindul,viszont az alap allatokon kivul a tobbit nem tudom megvenni,mert nincsennek a listan,hogyan lehetne elo varazsolni oket? A mapon belul az epuletek megvannak hozza,de viszont nem tudok venni nyulat,libat,disznot,stb..
A szarvasmarhanal az automatikus mixing feeder sem mukodik,engedi feltolteni,de nem indul el a kevero,ha megnyitom tablettel akkor sem tudom inditani manualisan. Tud valaki ezekre valami orvossagot? Elore is koszonom.
0. Ahová felraktad, a játékot, töröld le és a játék mappáját kézzel is Shift+Del-el törölni.
1. Felrakod, az alapjátékot. (Gondolom lemezes verziód van.)
1.1. Kódot beadod neki.
2. Letöltöd, az aktuális patchet. Ha, magyar verziód van, akkor ezt. Ha, angol, akkor ezt.
2.1. Feltelepíted, az alapjátékra.
3. Feltelepíted a Gold kieget.
4. Játék indítása, lemezért rinyál, ha jól rémlik.
ui: Ha, mégsem menne, akkor a GOLD DLC-hez kapott kóddal töltsd le a frissített GOLD telepítőt a megfelelő helyről. Elképzelhető, hogy az 1.4.2-es patch csak a GOLD v1.1-et viszi hibátlanul, a v1.0-ásat nem.
aZsandar: Az FS13 v2.1..-es verzión megnéztem: Az egyik "a"-t, átírtám "á"-ra, a mappanévben és simán elindult.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2016.02.05. 19:56:34
Jó ez a mod, de mire is? Nem teljesen értem, mire lehetne egy ilyet használni... ;o)
tudnátok segíteni?
https://www.youtube.com/watch?v=eNq3t34vOeQ
mert itt a srácnak a videójában van működő vasvilla mod.
Láttam néhány pályán, hogy a növény növekedési idők meg voltak növelve, akár fázisonként 5 napra.(Például ITT).
Ezt, egy meglévő mapnál is lehet állítgatni, és ha igen hol?
Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2016.02.03. 20:08:33
Gold-ként van kiírva, de valójában az Official Expansion-ről van szó, tehát kell hozzá az alapjáték. Persze így is jóval olcsóbb mint a Steam-en vagy a CD galaxisban.
"Azt mondani, hogy nem érdekel a magántitokhoz való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekel a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód." Edward Snowden
Inkább szívnak a letöltöttel ,mert az ingyé van.<#idiota>#idiota>.
Tegnap láttam a Gold-ot a Foskóban ~2000 pénzért...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hibajavítás 2
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2016.01.30. 14:37:52
Slightly increased visible distance of wood pieces again (compared to 1.4) (1.4.2)
Fixed crash on Mac OS X 10.11 El Capitan when exiting the game (1.4.2)
Increased maximum number of button per gamepad on Mac OS X (1.4.2)
Added full support for the Saitek Heavy Equipment Precision Control System on Mac OS X (1.4.2)
Fixed Spanish translation of cutter (=cabezal) (1.4.2)
Added support for 64km² mod maps (16x maps) (1.4.2)
Fixed crash with many vehicles (1.4.2)"
Farming Simulator 15 - Update 1.4.2 (*)
Nálam működik, bárhova bármelyiket lerakhatom.
SeedMaster 2k16 Bárhova elhelyezhető
Segítség kép itt egy másik link én innen töltöttem le .
SeedMaster 2k16 Placeable V1.1 (Modpack)
Tessék: SeedMaster 2k16
X universe Home, sweet home
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Olyan linket keresek, hogy a SeedMaster 2k16 simán berakom a mods mappába és működik.
Létezik ilyen? A válaszotokat előre is köszönöm.
köszönöm a gyors válaszokat. 😊
Úgy gondoltam, ha megveszem a dobozos verziót, akkor a hivatalos oldalról le tudom tölteni a Gold edition-t és fel tudom vele patchelni a dobozos verziót?
- Nem, a letöltöttet nem tudod rátenni (ha a steam-es verzióra gondolsz), az nem megy együtt a dobozossal.
- A dobozost nem lehet aktiválni ott.
- Minden netről letöltött hivatalos javítás, és hozzáadott új gép stb működni fog, mind a steam-es verzióval, mind pedig a dobozossal. A DLC-k esetében a dobozoshoz a hivatalos oldalról letöltötteket tudod hozzáadni miután megvásároltad. Steam esetében pedig az ott megvásárolt/letöltött verzióhoz, a szintén ott megvett DLC-ket adhatod hozzá.
- Fogalmam sincs, de biztos van😊
- Ha veszek egy dobozos verziót, utána a letöltött(megvásárolt) Gold edition-t "rá tudom tenni"?
- Úgy olvastam, hogy a dobozos verzió nem aktiválható steamen! Ha ez igaz, ugyanúgy tudok multizni (kapcsolódni és készíteni), mint régen?
- Mindenféle internetről letöltött hivatalos és nem hivatalos kiegészítővel fel tudom patchelni?
- Van olyan csapat, akihez lehetne csatlakozni ? (komoly multi érdekelne)
Köszönöm a válaszokat, előre is!
Mindenkinek további szép napot!
Igazából Tesco, MediaMarkt, és társai helyeken meg lehet vásárolni újonnan! Én azt hiszem pár ezer forintért vettem 2-5 ezer körül van. Így ha esetleg multizni szeretnél tuti nem lesz kódütközés.
További szép napot.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Köszönöm,<#worship>#worship> a frissítés sikerült, megoldódott a probléma.
Erre gondoltál?
Van ez a csatoló a pótkocsikhoz: Kuplung
vagy van ilyen pakk: Krone BestPack
A zöld kupacoknál füvet tudod eladni.
Nagyobbacska nyerges pórkocsit szeretnék felakasztani a silózó gépre és csak egyet (mivel szeretnék betolatni vele a silóba és nem akarom szétakaszgatni) de a vonórúdja lentebb van mint a gép vonófeje, hogy tudom a rudat fentebb állítani mert látszik rajta hogy lehet állítani.
Jó Szerencsét! WT nick: PUMA_saw_HUN
Köszönöm a gyors reagálást kipróbálom<#worship>#worship>
A traktorhoz szükséges a Drivecontrol mód, és a Gearbox (ez inkább ajánlott, ha kormánnyal játszol).
Plusz egy Courseplay frissités is rád fér (külön a Fendt miatt variáltak benne, nálam álomszépen dolgozik a CP-vel)
Drivecontrol
Gearbox
Courseplay
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Letöltöttem a Fendt 700 Vario SCR (Ago-Modding) trakit de courseplay használatakor "megzavarodik",nem követi a beprogramozott útvonalat, letér róla, teszi ezt szántás vetés és szállítás estén is.<#nemtudom>#nemtudom> Szállításnál már a töltésnél el kezd remegni, kuszni kezd és "szellemképes" lesz. Gyári és módolt pályán is próbáltam uaz a helyzet. Az auto traktor funkciónál nincs gondja. Ha valakinek van ötlete örömmel várom.
tudnátok nekem linkelni olyan lerakható objektumot ahol a híg illetve normál trágyát el lehet adni?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k