23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #19390 Én most elégedett vagyok mert eddig nekem is pirosak voltak,igaz ez sokkal drágább de a 3 moncsi miatt jobb és kell is,nem kell sok kompromisszumot kötni grafika terén -
#19389 Azt a szép bazinagyzöd plecsnit le is vehetnék a játékról, megfogadtam soha nem veszek zöldkártyát, maradtam volna piroskáéknál.
Szerényebbek, de stabilan hozzák ami bennük van. -
endy papp #19388 A vicc az hogy játékon belül ha megnézed-nyitod a galériát alt+z után tökéletesek a felvételek ,fel is lehetne tölteni,van is Yutyub fiókom de nem sikerült sehogy össze kapcsizni a kettőtha sikerülne rájönnél esetleg szólj.... -
endy papp #19387 Nos látom megy ezerrel a kísérletezés hogy felfedezzük a játékban levő lehetőségeket ,vagy a nem létét.
Amit most "találtam" az igazából a fizikával picit,de inkább a motor ki-be indításával van össze függésbe.
No meg ha megjelenik a vonó rúd vagy lánc mod akkor lesz szerepe de leginkább a multiban lesz jó móka ,de néha jól jöhet SP-ben is.
Amiről szó van az,ha leállítod a motort akkor evidens fékezettek a kerekek,ez már 15-nél is így volt ezért nem is működött a vontatási funkció.
De itt igen mivel járó motornál forognak a kerekek és szépen el lehet tolni egyikkel a másik gépet nyilván a legkisebb azért nem tolja arrébb a burgi betakarítót.
Úgy hogy királyság ez is nagyon,természetesen kipróbáltam nagyon baba,forognak a kerekek még egy pótos kamionon is mindegyik. -
#19386 Veszettül nyomtam az ALT+Z majd széttört a klaviatúrám, de semmi eredmény.
Amikor hajlandó volt dolgozni, mint nálad, sötét a felvétel, más játéknál meg szépen dolgozik, úgy látszik rühelli a virtuális parasztokat. -
endy papp #19385 Ja nekem win7 van,de persze ezt én sem tudtam....
Nekem mint írtam is rögzíti csak sötét a kép eléggé,de mind egy mert "csak" full HD-ban tud felvenni,az meg nekem kevés.... -
#19384 Off
A videó készítés legegyszerűbb módja (a legszebb, hogy ott volt a pofám előtt) , nem kell semmit letölteni, benne van win10-be, programoknál az Xbox-ot kell megnyitni, vagy "Windows+G" kombinációt, s lőn világosság látható lesz a "Játékvideó-rögzitő". Apró, és egyszerüen beállítható, nagyon jó minöségben rögzit, nekem ez új, nyugodtan röhögjetek ki, de nincs Xbox-om, és egyszer se jutott eszembe megnyitni.
Off vége -
Carl Davies #19383 Egyébként 16 tartály van rajta, ha csak 650l-es egy, akkor is kb. 10t + pótkocsi.
De ezt már nem sikerült azért. :D
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2016.10.29. 01:36:37 -
SzocsA #19382 Tényleg nem lehet, kipróbáltam engedi bele folyamatosan de nem telik meg nem is csökken. -
endy papp #19381 Nem nem nem .....
Kiszállni ki lehet de gyalogosan sem hagyhatod el 10mp-nél tovább a földet.
De ha elolvasod az alábbi hoszabb szöszenetem ez irányúan kifejtettem mire is való a küldetés és hogy működik....
19367hsz.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.29. 00:46:00 -
endy papp #19380 Szerintem pont rossz példát hoztál fel mert azoknak a vegyszeres tartályoknak a valóságban sincsen akkora súlyuk ,mert ugye nem tudjuk menyi is a tömegük.
A 15-nél ne is voltak ilyenek így nem igazán valós az össze hasonlítás.
Én meg egy aránylag kicsi tarkit tettem egy nem a legnagyobb vető elé és 1-2 km/h bírta húzni a sík földön a vonat meg lelassul üresen az emelkedőn a lejtőn meg begyorsul így aztán ebből kiindulva szerintem eléggé helyén vannak a dolgok,persze sokkal lehetne jobb de majd.... -
SzocsA #19379 Amúgy a küldetéseknél el lehet lopni az aratáskor keletkezett terméket? Eddig csak trágyáztam, most arattam, de 3.5 hektáron a napraforgóból 80% a tellett meg a kombájnnak. 8000-9000
Amúgy még nem próbáltam, de ki lehet szállni küldetéseknél a járműből? mert ugye járművel nem lehet elhagyni a földet.
Ha megyek traktorral és odaállok a föld mellé kombájnból bele lehet engedni a cuccot? kevés lesz mert úgy csinálják meg, hogy ne teljen meg a tárolója.... -
endy papp #19378 Ez ennyire ne bonyolult már mint a vagonokba juttatás.
Nem kell hozzá semmi (futószalag)csak a tele pótot elviszed valamelyik bazi nagy épülethez olyanhoz ami a vonatok indulópontján is van több is van a mapon piros zöld ott leöntöd de akár a farmodon is a silóba megjelenik mindenhol és a vonattal is tudod egyik helyről a másikba vinni.
Ezt is a modderek már a 13-ban kitalálták ......azért kellett neki idő mire bele került. -
Carl Davies #19377 Én is tesztelgettem egy kicsit! :D Bálás pótot megraktam jópár vegyszeres tartályal. Próbáltam felhúzni egy dombon a leggyengébb trakival és a nagyobbik pickuppal, mindkettő felhúzta. Pár hete eljátszottam hasonló képpen a 15-ben is, ott meg álltak valahol a lejtőn. Igaz, hogy csak 1-2km/h val mentek, de akkor is. -
endy papp #19376 Ne is mond tegnap,fél órát szórakoztam velük de csak nem sikerült összeakasztani őket,amúgy használni tudtam hogy össze tologattam egymásra,de.....
Na úgy is lesz hamarosan valami épkézláb mod hozzá remélem.
Véletlen elhúztam egyiket a szalma felett felszedte de már továbbítani nem sikerült.
Szerintem ezekkel felszedi az egyik legkomolyabb "kihívás" a játékban levő gépek között.
De majd még ha nagyon ráérek,ami nem mostanában lesz biztos ráfekszek kicsit.
-
#19375 Na még egy apróság, a modolt gépeket is megtalálhatjuk a küldetésekben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Eicher, a régi kis kedvencem, új köntösben
-
#19374 Tegnap leakartam írni, próbáljátok ki a futószalagokat
Az irányítás ablakot nézzétek . Ha kinyitjátok, még segítőt is lehet felvenni, de még összeilleszteni használni nem tudtam
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.28. 23:50:15 -
#19373 A farm közelében, mellet van egy lankás rész, ott simán legurulhatsz a vízbe, vagy van víztorony az elhelyezhető tárgyaknál.
Amit kivágsz nem nő újra, ültetni ill. venni lehet a shopban szintén az elhelyezhető ....., amit ültetsz az megnő (jó sokára) olyan nagyra, nem tudom mennyi most a limit magasságban.
-
endy papp #19372 Nos snovoskán nem vagyok otthon,de a gold(új) mapon én a folyóból is tudtam ingyen vételezni vizet,próbál ki és meglátod ,nekem is csak azután jutott a birtokomba ez az infó....
De ha veszel tartályt a boltba abból jó pénzért is tudsz.
Már a 15-nél sem nőttek vissza és itt sem.
Hogy ugyan olyan magasra megnő é ,ne tudom odáig még ne jutottam ,de ha jól emlékszem( lemértem) a 15-nél 6-7 nap kellet a teljes magassághoz.
De eleve az ugyan olyan nem jó kifejezés mivel 3-4 féle magasságúak a fenyők, amit elültetsz az egy azon hosszúságúra nőtt ,a 15-nél így volt itt még nem teszteltem.
Próbáld ki.
-
endy papp #19371 Még pár kedvcsináló ami kimaradt az előző szösszenetből.
Gondolom nem írok újat ,mindenki tudja a gépek manuálisan indíthatók és leállíthatók,nyilván ha az opció aktiválva van a menüben.
Nos itt jön képbe a ponsse scorpioking ,mivel az fs15-nél ha kiszálltál és a vágófejben volt egy fa, akkor annak annyi volt ,vagyis kiesett.
Mivel van ez az opció (indít-leállít) így aztán ha kiszállsz a gépből akkor sem esik ki a vágó fejből a fa.
Értelem szerűen a motornak járnia kell.
Ehhez az opcióhoz(indít-leállít) kapcsolódik,az elején azt hittem ha nem állítom le a gépeket addig mennek míg ki ne fogy a nafta.
Nos nem, egy idő után pár perc leállnak automatikusan pontosan nem tudom az intervallumot ,tesztelni kellene ,de annyira nem lényeges.
Ez a gumi lapulási opció is nagyon babán néz ki,már vannak plusz modok ehhez is koszolódás és lapuláshoz.
Azért ne linkelem mert a játékon belül mindenki megtalálja csak "aktiválni-letölteni" kell
Számomra ezek és a többi úgy mond pici újítások nagyon megdobják azon véleményem hogy sokkal jobb az elődjénél.
Nyilván tudjuk hogy az ötletek nagy része először modderektől származott, de jó a tovább gondolás és a játékba integrálás.
A grafika pazar ,de még elbírna több fpst is helyenként 20-at is leesik,de full maxon és brutál felbontáson fut.
A hangok sokkal jobbak a funkciók nagyon jól testre szabhatók.
De aki tolja úgy is tudja.
-
SzocsA #19370 Snovoskán, hol lehet feltölteni a tartálykocsit vízzel? tóban is lehet? :D
És ha kivágom a fákat az út mentén a hosszú fenyőket, azok nem nőnek vissza vagy igen?
Ha ültetek a helyükre fenyőcsemetét az ugyanolyan magasra megnő? -
endy papp #19369 Te, akár hajnali fél 4-kor is....
Na persze mindenki más is.... -
#19368 Akarom mondani "leírást".
Holnap azért kérdezhetek? -
endy papp #19367 Előre is bocsi ha hosszú lesz de aki nem tudja ezeket az infókat valamiért, azoknak biztos hasznos lesz,ezért osztom meg a nagyérdeművel.
Igaz lesz aki nem olvas vissza és talán már holnap megkérdezi azt amit ma részletesen leírtam de nem baj....
Nos pár sor részemről is a küldetésekről.
Mivel már az elején elhatároztam semmilyen külső segítséget (pénzcsalás)nem veszek igénybe csak abból gazdálkodom ami a játékban alapból benne van.
Így aztán talán karácsonyra lesznek állatok is ......
A küldetések arról szólnak hogy adott területen adott időre adott mennyiséget betakaríts ,vagy épp amit kérnek.
Igazából nem kell ide gps-mod ,se semmi ,mehetsz össze vissza is, a lényeg amikor a körcikk betelik zölddel, kész ,de ekkor még teljesen nincs minden betakarítva vagy épp amit kell,mert rátartással számolták ki,ha nem is naggyal.
Ez a könnyítés benne van így aztán semmi gond ha el is marad valami.
Sietni abszolút nem kell.
Egy 145 perces előírt időlimit mellet is vígan fele idő alatt teljesíthető a küldetés de ez vonatkozik mindenre,mindenhol.
Az meg hogy illúzió romboló é hogy megtelik de mégse a végére,vagy már az elején.
Vagy épp nem fogy a trágya stb,stb,nem lehet probléma.
Mivel itt nem arról szólnak a küldetések,hogy kiürítjük,stb,stb...
Azért így valósították meg,mert gondolom nem lehetett másképp.
Szerintem jól van ez így, az is hogy nem hagyhatod el,a helyet,nem tudod menteni ,legyen már valami kihívás is ,nem mint régebben fs 13-15
Amiről nem esett szó, munkást érdemes előtte elindítani felvenni , ők a küldetések alatt is dolgoznak szépen.
De volt olyan, hogy elindítani közbe már nem sikerült az idő is kevés volt ,meg valamiért nem engedte.
A küldetések teljesítése közbe igaz az idő telik ,onnan tudom hogy némely kombiba van időmérő óra is el is múlik a játékban az idő de viszont a küldetések alatt nem fejlődnek a növényeid.
Kipróbáltam ,több egymás utáni küldetés után elpörgettem az időt és mindig később jutottak abba fejlődési szakaszba a növények,mint ha előtte a küldetés-k előtt.
valamiért ezt is így csinálták meg.
Ha elszáradnak a növények azokon a földeken ahol nem sikerült betakarítani ,(nyilván NEM saját földről beszélek)semmi gond mert újak nőnek helyette,de már más fajták random a játék generálja.
Hogy miért is tudom ennyire ezt a részét .
Mert eddig a 3 kapott földet megműveltem,ahogy illik ,és mást nem csinálok csak küldetésekből keresem a pénzt.
Igaz nem sok de lassan csurdogál.
Nyilván a végén potomáron fogok hozzájuk jutni.
Pontosan mennyivel olcsóbba még nem tudom ,mert mindig máshol vagyok , azért hogy ne legyen uncsi.
Ezt részét szerintem nagyon jó hogy beletették ,mert így időt állóbb a karrier,igazából maga a játék.
A gépek bérlése is nagyon szuper megoldás ahogy az elhasználódásuk is ,igaz ott még nem nagyon tudok nyilatkozni ,mivel minden gépet épületet eladtam ,vettem egy trakit és megtartottam a régiből egyet.
No meg az hogy (ha bekapcsolod) a szántás elengedhetetlen,ahogy a trágyázás,vagy permetezés,ráadásul többször is kell
Nyomom ezerrel a küldiket.
Van hogy a nagy földeknél a 70. órára (folyamatos munkánál) picit elfásul az ember,de megéri.
Ha valaki szeretné tudni hogy a nyárfák mennyi idő alatt növekednek vágható állapotra.
Lemértem kb 60 óra kell.
Már van olyan vetőgép ami minden vethető növényt köztük a nyárt is tudja
Aratás után.
Még mindig...
Még egyszer bocs a hosszúságért.
-
#19366 nem találtam ezért kérdeztem :D de mind1 már megoldottam moddal lerakható objektummal :) -
SzocsA #19365 De nekem nem megy automatán egy picit elindul és megáll :D
Amúgy a gyapjúért kapok 5000ret ami a legtöbb lóvé megéri azzal kezdeni, hogy veszek juhokat és etetni még az elején nem nagyon tudnám őket. -
#19364 De hogy ez az ostoba AI miért nem képes egy szimpla Y fordulást csinálni az fel nem fogom. Minek kell megkerülni a fél kontinenst minden megforduláshoz? -
#19363 Apró észrevétel küldetéseknél, térkép ikonnál "R" bérmunkát választunk, ha visszalépünk, és megint megtekintjük a munkát, mindig más gépösszeállítást kapunk. Így tudjuk szabályozni pl. vetésnél, hogy a földtulaj mit vessen. Kicsit komplikáltam írtam le, pár kép.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#19362 Megmondom őszintén én egy percet sem játszottam még a játékkal,majd hétvégén:De az eddigi pályákon a farmodon volt hely ahol fel lehet tölteni,negyszögletes kis tartály és raklapon zsákok a permetező/műtrágyaszóróra,és raklapon vetőmagzsákok ahol a magot tudod feltölteni. -
#19361 Gold mapon tudja valaki hol lehet megtölteni a műtrágya / permetező gépeket?
vettem egy 20000l-es műtrágyaszórót de azt megtölteni 1000l-es bigbagból elég gáz lenne....
ugyanez érdekelne a vetőmaggal kapcsolatban is.
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2016.10.28. 17:05:27 -
Triantafillo #19360 Az egy BUG!
De már kint van a patch, ami ezt (is) javítja : Farming Simulator 17 Update 1.2.1 -
Triantafillo #19359 Azt megmondaná valaki, hogy mit jelent az :
" irányítási csoport ki/be"
Először azt hittem, - én kis naiv - hogy talán beletették a Follow Me - t............de nem. -
#19358 sziasztok. jobb a játék mint a 15-ös? Azt nem rég akciósan meg vettem, el hülyültem vele, fogalmam sincs milyen a 17-es. :D -
Carl Davies #19357 Én csináltam sok bérmunkát, úgy 3 óra alatt lett 300ezrem. Ebből már tudsz a boltban sok gépet bérelni, nem kell őket megvenni. Folyamatosan csinálhatod így a bérmunkákat, közben a saját földedre is elirányítod a munkásokat és haladsz szépen előre. Esetleg csinálsz bálákat, azokat is eladhatod. Elég sok bála lesz egy kis földön is.
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2016.10.28. 12:54:15 -
Papa51 #19356 A mozdony húzta szerelvénnyel összeszedheted a saját földedről learatott terményeket. A mozdony mögött lévő kocsikkal szállíthatsz fatörzseket, amiket odaszállítasz azokra az állomásokra, ahol van felső farakodó szerkezet. Az írányítását az F1 gombbal tudod előhívni. Vannak még olyan vagonok a vonaton, amivel például cukorrépát, búzát és a többi terményt befogadják, csak figyelni kell, hogy milyen jelzés van a vagonokon. Ha van saját földed, amiről már tudsz betakarítani terményeket, akkor venned kell a boltban ( P betű ) szállítószalagot , ami két részből áll, egy alsó, amivel a földre szóródott és van a másik, hosszabb része, ami átveszi az elsőről a terméseket és ha odaálltál a vonattal, a megfelelő vagonnal a szállítószalaghoz , akkor a szalagról bepotyog a cucc a vagonba. Utána "beszállsz" újra mozdonyba és a térképen kinézed, hogy melyik állomáson veszik át a terményeket és szépen odahajtasz és ráállsz a síneknél látható rakodó jelzésre és a kirakodó gombbal kirakod és felmarkolod a pénzt! Tehát a vonat jó kis szórakozás és jó sok árút bele lehet pakolni, ha nem akarsz sokat traktorozni, hogy eladd a portékád! Remélem, hogy tudtam segíteni! -
ffzz #19355 Sziasztok!
Tegnap megvásároltam a Farming Simulator 2017-et és multizni szeretnék, csapatot keresek.
Esténként, munka után szívesen csatlakoznék egy jó csapathoz akikkel közösen építhetnénk ki a farm birodalmunkat.
Aki igényt tart a munkámra jelezzen -
jocking #19354 Más: annak mi értelme van, hogy vezethetem a mozdonyokat a mapon? -
jocking #19353 Valakinek van esetleg valami jó tippje, mivel érdemes leginkább termelni a zsetont játék elején? Az alap eszközökkel a kis méretük miatt még a kisebb földek is fájdalmasan lassan művelhetők. A 15-ben legalább a favágás egy biztos kickstarter volt, de itt szerintem a fa értékét is visszavették, így nem érdemes foglalkozni vele (ráadásul az új mapon a fák keresztülesnek a földön, így ott nem is érdemes fát vágni). -
Papa51 #19352 Köszi! -
#19351 Egy újabb "kötelező" mod:
Fliegl Animal Transport Pack 1.0 by Farmer_Andy, MarhuGroup