• endy papp
    Repair your vehicles v1.0
    Előre szólok nem biztos hogy rövid lesz....
    Én is végeztem teszteket ez irányba.
    Természetesen abban egyet értünk hogy a készítők itt is kicsit eldobták a kalapácsot ,negatív irányba.
    De ez már az elején bebizonyosodott, nem arról szól hogy 50 óra alatt felépíted a komplett gazdaságot,inkább 50 nap....
    Kell a sok funkció miegymás? tessék itt van ,majd a 300. óra körül már látni fogod az alagút elejét.....
    Szerintem az alap koncepció jó ,nem véletlen tudták a modderek egy moddal használhatóvá és élhetővé,ha tetszik gazdaságossá tenni ezen részét.
    Nos ha egy mondatban szeretném megfogalmazni,a Repair mod,amiből 2 fajta verzió is van már,mondhatni tökéletes.
    Működik ahogy kell ,"teszi a dolgát" erről majd bővebben.
    Teljes mértékben erre találták ki, csak gratulálni tudok a készítőjének.
    Nálam már van a mod mappában 70 elem 665mb így ha össze akadna már észre vettem volna.
    Nem tüntet el semmit sehonnan egyik se.
    Persze minden mod teszteken megy keresztül nálam ,a 15-nél is így volt de ott a végén már nem volt egyszerű a 10GB-ból szűrni, ha gond volt valamelyikkel.
    Pl :most találtam egy olyan pótot ami ,már mikor beleürítésnél nem lehetett látni a pótba a terményt ,majd ürítésnél még kilépni is csak a feladatkezelő segített,ez csak egy pót volt...
    Vissza kanyarodva ide.
    Ha korábbi verziót választja valaki (szerintem realisztikusabb,de ezt mindenki döntse el maga,picit még sanyargatod is magad,de ettől még életszerűbb) akkor saját magának kell javítani,nem kevés pénzért az elöregedett gépeket szerszámokat,természetesen a legelejéről beszélek a játéknak,nem nagy költség mivel gép se sok van.
    Az utóbbi repair mod verzió ,ezt automatice megcsinálja ezt, ahogy a mod mappába bele helyezed és kész,játékbeli költség nélkül .
    (De gondolom ezen már mindenki túl esett.)
    Igaz itt az üzem órát nem nullázza ,azt nem tudom miért,de ezeket már szerintem mindenki eladta.
    Elmagyaráznám a lényegét , mert nem biztos hogy a bemutató vidik alapján, mindenkinek tiszta minden.
    Nyilván itt nem rád gondolok "Dimre"
    Mindegyik verziónál a játék során neked kell az üzemóra függvényében javítanod költségért a gépeket.
    Az első és ,repair mod verzió az aktuális,pillanatnyi elhasználódott,gép árát növeli,de a napi fenn tartási költséget,csökkenti úgy hogy általában kb az akkori alacsony gép árának megfelelő összeget.,kell kifizetni javításra, (ami levonásra kerül).
    Elsőre húzósnak tűnik de nem , és utána számol ,én megtettem, akkor csak jól jár vele.
    Nem kell eladni mindet,ebben segít a mód.
    Az utóbbi verziónál már ezzel nem kell a legelején vacakolni.
    Nyilván ezután is növekszik a napi költség és értéktelenedik a gép de minimálisat.
    Mindegyik verzió innentől egyformán működik.
    Elpörgettem az időt 10 nap alatt ha állt a gép,mert azért azt nem tudtam szimulálni hogy közbe dolgozzon is.
    De ha valaki jó matekos üzemóra arányában kiszámolhatja...,
    De egy egy munka végeztével oda mész mellé és látod mekkora a javítási költséged,amit természetesen majd ha akarod bármikor elvégezheted.
    10 nap alatt olyan minimálisan növekedett a fenntartási költség,és keveset romlott a gép ára,hogy inkább ez mint a bérlés.
    Javítással az üzem óráját is lenullázod értelem szerűen a gépnek.
    Nyilván azt nem tudom mérni,hogy majd megint 50-70 nap múlva ha dolgozik menyire értéktelenedik el és nő a fenn tartási költsége, de gondolom hasonlóan.
    De ha közbe javítod ,(karba tartod)mint az életben is,nyilván kifizetődőbb lesz.
    Ha majd valaki hamarosan el jut oda szóljon....
    Természetesen ha dolgozik,mint a való életben majd megint javítani kell,de ezt bármikor megteheted ha van pénzed.
    Bocsi ha szájba rágós lett de ahogy olvasgatom a fórumot(és ez csak az aki beír) ennél egyszerűbb dolgokban is elakad,pedig csak rá kell szánni pici időt és ha akar rá jön mindenre.az ember.
    A lényeg, bátran használjátok ezt a modot ,még szimulátorosabb lesz tőle a játék,de ez csak saját vélemény,nem kötelező érvényű.
    Köszönöm hogy végig olvastátok.
    A legújabb verzió.
    Repair your vehicles v1.31
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.11.01. 23:04:55