• dimre
    "Bosszantó, ha veszel egy gépet, alig érsz a farmodra, s már viheted vissza mert elöregedett."
    Nagyon hülyén van megoldva a gépek élettartama, fenntartása, durván 50 munkaóra után vegyél másikat, mert többe kerül megtartani, mint eladni. Nem tudom, hogy gondolták a fejlesztők, de ebben a formában arra kényszerít, hogy adj el mindent és béreld ki amire épp szükséged van(pedig már annyi garázsom, géptárolóm van, tátong az ürességtől mindegyik). Nem éppen ösztönző értékű dolog, mert ugye minden játékos szeretne legalább egy kisebb gépparkot. Nagyon hasznos lenne egy javítási opció, tudom van mod, de az még instabil, nálam a menü tartalmát eltüntette, szóval ezt inkább a fejlesztőknek kellene megcsinálni, és nem ártana az élettartamot is megnövelni. Jó lenne még ha nem két menüben kellene szörfözgetni egy gép adatai miatt, hanem egy átfogó információs ablakban lehetne látni mindent (alapadatok, érték, teljesített munkaóra stb.. pl. az élettartam sehol nincs feltüntetve csak a gép .xml-ben, pedig jó lenne tudni, hogy két óra alatt elöregszik a gép ).
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.11.01. 19:15:40