• endy papp
    Ja gondoltam hogy amiatt ez a mozgás mint ha a hivatalos oldalon olvastam volna.
    Köszi az óra-dátum linket,korábban én is láttam de még azt hittem nem jutottak el idáig,fel fel nézek az oldalukra de egyenlőre még nagy a csend.....
    Jó azért tudni főleg ha teszt van és pörgetek hol is járok a napokban no meg úgy szeretem ha tudom melyik nap jön a Jézuska....
    De azért ez a halloween-es dolog úgy kellett nekünk mint egy falat kenyér....
    A hibalistát meg végig sem olvasom,Majd talán később,elég volt hogy láttam a szántásról a képet....
    Nálam detto ez volt,jobban szántottam belső nézetből a legnagyobb ekével ,mit az AI...

A küldiket már annyira kiveséztem teszteltem ,nyilván rengeteget meg is csináltam,ma is fedeztem fel egy okosságot bennük...,nem tudok egyet érteni veled ebben.
    Miért ?
    Egyszerű matek.
    Ezt mondjuk nem is értem?????
    ""Küldik alatt vlsz. a nővényelszáradás miatt nem növekszik a saját vetés, hosszabb bérmunka, pl. cukorrépa betakarítás < 150 óra alatt simán elszáradnának."""
    Mi az hogy 150 óra ,talán elírtad és percet akartál,biztos, mivel ilyen nincs a játékban talán ha szálanként szednék ki a földből akkor tartana eddig.....
    Most valós időkről beszélek mivel a játékban 1 perc az a valóságban is annyi(nyilván nem időgyorsítás mellett)
    A küldik alatt mint már írtam korábban is a játék idő telik rendesen,de a növények nem növekednek,de nem azért hogy el ne száradjanak,ha nem mert szerintem a készítők vagy csak így tudták megoldani,vagy direkt nem akarták el venni a játékidődből azokat az órákat amiket küldikkel töltesz,én szívesebben látnám ha a küldik alatt is rendesen telne az idő,de ez van sajna,
    Erre is van megoldás meg kell venni az összeset.....ja ha az olyan egyszerű lenne csalás nélkül.
    Szóval ha 1,5 órás is lenne egy küldi ami ugye a leghosszabb , igazából 80 percnél hosszabbal még nem találkoztam de legyen 1,5 órás(még mindig valós időről beszélünk), akkor sem szárad el .
    Magyarázat:
    Nem azt kell nézni mennyi a kiírt rá ,mindet még a leghosszabbat is fele idő alatt lehet teljesíteni,nekem legalább is mindig sikerült.
    Itt jön az hogy lemértem.
    Minden érési ,betakarási szakasz 6 óra .
    Nos 3 betakarítási szakasz van,(érési 4)az ugye 12 óra,ez után még mindig van 6 óra(3.betakarítási szakasz) mire elszárad a növény.
    Akkor ugye van elég idő mindenre ha max 2 óra lenne egy küldi akkor is mivel utána már dolgozhatsz simán a földjeiden.
    Bocs ha picit szájba rágósan hosszúra sikeredett, de esetleg valaki hasznát veszi