| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #19475 Én sem találkoztam ilyennel.
Tegnap picit tesztelgettem ,célirányosan.
Így aztán picit át mentem negatívba.
Egy mondat erejéig az eső-jégeső egy vicc még mindig.
Pörgettem az időt az 5.napon ,ami ugye nincs jelezve ,én legalább is sehol nem találkoztam a hudon és máshol sem vele,kimaradt a 17-ből sajna,de miért nem fért el??? na szóval az 5.napon jött az első "nagy a kereslet" és utána a hetedikig még 3-4.
Sajna ez is így ahogy van kuka.
Alig kerüli el árban az aktuális legmagasabb árat,így aztán nagyon sok értelme nincs rá gyúrni.
Elgondolkoztam hogy az alacsony eladási árak az aránytalan magas földárak miatt rá vagy kényszerítve hogy csak béreld a gépeket,vagy pénzcsalást vegyél igénybe.
Könnyűn tolom,ez ugye 3x annyi mint nehézen....na ott mikor jön össze egy komolyabb géppark???
Persze a 7.nap körül ami ugye 168 óra játék időt takar
biztos már jut gépekre is.
Addig mennyi küldit kell megcsinálni???
Ami ugye azt jelenti az idő telik de a növényeid ha vannak a saját földedbe egy centit nem nőnek...
Az is aránytalan hogy (nem mértem de kb 50. nap után kezdenek a gépek olyan állapotba kerülni hogy el kell adni ,legalább is a készítők gondolom ilyen céllal tették bele ezt az opciót..
Na megnézem én aki 1200 órán bele tesz.....
Már az első nap volt föld aminél ez a kép fogadott,nem is egy.....
Jelenleg nincs elérhető küldetés "na ne má ember...."
Nagyon sok jó és új dolog bele került, de még mindig ha nincsenek állataid,az elején nem nagyon kerül rá,meg a hozzá tartozó gépparkra,akkor elég értelmét vesztett mókuskerék ez a farmozás.
Vissza térve még a küldikre ,még mindig az első napon,már egyre kevesebb a jó pénzes meló ,mivel fogynak ki a növények a földből és azok is úgy fejlődnek ahogy a sajátjaid,azaz sehogy ha közbe küldikkel töltöd az időt.
Még a fa bizniszt nem teszteltem nagyon,de valaki írta hogy ott is csak a helybe járás van...
Nem tudom meddig bírom ezt a felállást,de valószínű az első komolyabb értelmes (legyen miért termelni,stb,stb,) modmap véget vet ennek.
Remélem minél előbb össze dobnak a modderek.
Félre értés ne essék nem,3. nap alatt akarok mindent de nem is a 40.-en
Aki már oda jutott a "karrierben" elmondhatná,az állatok leadása,a tej biznisz is ilyen "soha nem jutsz előbbre" koncepcióra épülő ágazat.
Még megérhetem és vissza megyek a (15 Ackendor mapra)
De rémélem azért erre nem kell rákényszerülnöm....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.31. 08:46:09