• dimre
    Viszont az alaptérképeket ki lehet csinosítani, ahogy látom a modderek nagyon nyomják az elhelyezhető tárgyakat, objektumokat.
    A 15-nél az elején csak dekorációs cuccokat csináltak, most meg fossák a tárolókat, pedig gyárilag bárhova leöntheted a terményt, ki érti ezt.
    Nekem az amis map még nem jött át a lelkivilágomba, zöldCSernobil viszont magába szippantott, azon "elmélkedtem", nem kell térképet készíteni, elég ha sok elhelyezhető cucc lesz a játékhoz, ingame testre szabhatod az "élőhelyed". Kevesebb helyet foglal, és erőforrást is kíméli (RAM, Proci, VGA), nekem ez így tetszik, nem kell nagy méretű szarokat letölteni, tesztelni, mert minél több dolog van benne, annál több a hiba is, ami már jelentősen visszafogja a játék futását. Egyedül a fizikai objektumokat (épületek, oszlopok, sziklák stb.)nem lehet "lebontani, variálni" a játékon belül, minden más változtatható, ja és a terep sem változtatható de áttextúrázható ha nem tetszik.
    Furcsa, de nem igazán erőforrás igényes a játék, de ha telepakolod "jobbnál-jobb" (ezt a sz@rul kivitelezettekre értem) modokkal húzza a barna csíkot maga után a géped, és egy modolt térképhez kell nafta, pláne ha nem hibátlan (németeknél, már szokás megjegyzésként odabiggyeszteni a modokhoz, hogy log-tiszta), de egy hibátlan full extrás futtatásához is fél Paks teljesítménye kell.

#19461 Annak én is, az egyik kedvencem már a 13-as rész óta. A leghangulatosabb az összes közül

Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.10.30. 20:02:15