| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #19367 Előre is bocsi ha hosszú lesz de aki nem tudja ezeket az infókat valamiért, azoknak biztos hasznos lesz,ezért osztom meg a nagyérdeművel.
Igaz lesz aki nem olvas vissza és talán már holnap megkérdezi azt amit ma részletesen leírtam de nem baj....
Nos pár sor részemről is a küldetésekről.
Mivel már az elején elhatároztam semmilyen külső segítséget (pénzcsalás)nem veszek igénybe csak abból gazdálkodom ami a játékban alapból benne van.
Így aztán talán karácsonyra lesznek állatok is ......
A küldetések arról szólnak hogy adott területen adott időre adott mennyiséget betakaríts ,vagy épp amit kérnek.
Igazából nem kell ide gps-mod ,se semmi ,mehetsz össze vissza is, a lényeg amikor a körcikk betelik zölddel, kész ,de ekkor még teljesen nincs minden betakarítva vagy épp amit kell,mert rátartással számolták ki,ha nem is naggyal.
Ez a könnyítés benne van így aztán semmi gond ha el is marad valami.
Sietni abszolút nem kell.
Egy 145 perces előírt időlimit mellet is vígan fele idő alatt teljesíthető a küldetés de ez vonatkozik mindenre,mindenhol.
Az meg hogy illúzió romboló é hogy megtelik de mégse a végére,vagy már az elején.
Vagy épp nem fogy a trágya stb,stb,nem lehet probléma.
Mivel itt nem arról szólnak a küldetések,hogy kiürítjük,stb,stb...
Azért így valósították meg,mert gondolom nem lehetett másképp.
Szerintem jól van ez így, az is hogy nem hagyhatod el,a helyet,nem tudod menteni ,legyen már valami kihívás is ,nem mint régebben fs 13-15
Amiről nem esett szó, munkást érdemes előtte elindítani felvenni , ők a küldetések alatt is dolgoznak szépen.
De volt olyan, hogy elindítani közbe már nem sikerült az idő is kevés volt ,meg valamiért nem engedte.
A küldetések teljesítése közbe igaz az idő telik ,onnan tudom hogy némely kombiba van időmérő óra is
el is múlik a játékban az idő de viszont a küldetések alatt nem fejlődnek a növényeid.
Kipróbáltam ,több egymás utáni küldetés után elpörgettem az időt és mindig később jutottak abba fejlődési szakaszba a növények,mint ha előtte a küldetés-k előtt.
valamiért ezt is így csinálták meg.
Ha elszáradnak a növények azokon a földeken ahol nem sikerült betakarítani ,(nyilván NEM saját földről beszélek)semmi gond mert újak nőnek helyette,de már más fajták random a játék generálja.
Hogy miért is tudom ennyire ezt a részét .
Mert eddig a 3 kapott földet megműveltem,ahogy illik ,és mást nem csinálok csak küldetésekből keresem a pénzt.
Igaz nem sok de lassan csurdogál.
Nyilván a végén potomáron fogok hozzájuk jutni.
Pontosan mennyivel olcsóbba még nem tudom ,mert mindig máshol vagyok , azért hogy ne legyen uncsi.
Ezt részét szerintem nagyon jó hogy beletették ,mert így időt állóbb a karrier,igazából maga a játék.
A gépek bérlése is nagyon szuper megoldás ahogy az elhasználódásuk is ,igaz ott még nem nagyon tudok nyilatkozni ,mivel minden gépet épületet eladtam ,vettem egy trakit és megtartottam a régiből egyet.
No meg az hogy (ha bekapcsolod) a szántás elengedhetetlen,ahogy a trágyázás,vagy permetezés,ráadásul többször is kell
Nyomom ezerrel a küldiket.
Van hogy a nagy földeknél a 70. órára (folyamatos munkánál) picit elfásul az ember,de megéri.
Ha valaki szeretné tudni hogy a nyárfák mennyi idő alatt növekednek vágható állapotra.
Lemértem kb 60 óra kell.
Már van olyan vetőgép ami minden vethető növényt köztük a nyárt is tudja
Aratás után.
Még mindig...
Még egyszer bocs a hosszúságért.