• dimre
    A lényeg, hogy egyenesben tartja a géped munka közben, apró de kellemes kiegészítőkkel van bővítve (a mostanit még nem próbáltam, most fekszek neki, a régit lefordítottam, de elmebaj miatt minden 15-ös cuccot letöröltem régebben), munkaszélességet tudsz állítani, bár ha kinyitsz pl. egy kultivátort és bekapcsolod a GPS-t automatikusan beáll a kulti szélességére. Automatikus fordulást is tud, ez függ a gép fordulási képességétől, és a munkaszéllességtől, kis munkaeszközök esetén vlsz. egy sort kihagy, de ezt is be lehet állítani a soreltolással.
    A földek végén, megáll, fordul bal-jobb irány opciót lehet megadni. menet közben lehet eltolni balra-jobbra a munkaszélességet ill. változtatni a méretét.
    Per pillanat ennyi jutott eszembe, ami fontos!!! csak akkor működik ha benne ülsz a gépben, ha kiszállsz véletlenül vagy direkt, megáll, a beállítások megmaradnak, ha kikapcsolod akkor nullázódik. Van lehetőség menteni, elnevezni egy adott munkaeszköz beállításait, így legközelebb csak be kell tölteni és lehet vígan dolgozni.
    A "balCTRL+0" kombi BE/KI kapcsolás (csak a numerikus bill. 0 lehet)
    "balCTRL+," a bővített menü megjelenítése/elrejtése (ez , a num 0 mellett van legalábbis nálam) ha ezt megnyitod egér nyíl láthatóvá válik, tudod egérrel a kívánt funkciókat aktiválni/kikapcsolni, vannak billentyű kombinációk, de most nem tudom fejből.