| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Papa51 #19290 Kedves "endy papp" nem vettem én semekkora fordulatot a véleményezésemben , nem tudom melyik hsz-re célzol. Én egyáltalán nem szapultam a játékot, sőt dicsértem és "ígéretet" tettem, hogy meg fogom venni, de most anyagilag megfontolandó helyzetben vagyok, mint kisnyugdíjas! És ha mód van rá, hogy az ember ingyen kipróbálja, miért ne tegye meg. És még mindig azt vallom, hogy ez "csak" játék és kár a sok rossz véleményért, mert úgyis előbb-utóbb ki lesz javítva. Az, hogy "elszörnyülködtem" a rossz tapasztalatokra , amiket pár fórum társ leírt, az egyszerű emberi reakció a drága játék ára és a sok hiba miatt. Végig csináltam az oktató részt, no nem azért, mert nem tudom,hogy hogy kell gazdálkodni, és állítom, hogy zseniálisan van megcsinálva. Lépésről lépésre oktat és tényleg még az is megtudja a menetet, aki csak a tévében látott tehenet vagy búzát. Remélem, hogy a frissítésekkel javítva lesz a játék, bár tökéleteset várni ebben a világban azt hiszem hiú ábránd! Üdv.