| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #19280 Ha ennyire nem felel meg """""kipróbálás nélkül"""" nyugodtan küld őket ahova szeretnéd.
Megnyugtatlak semmi nem fog változni,főleg ha te és mindenki itt sírja teli a fórumot biztos még úgy se.
Ha vissza olvasnál, ja tudom lusta vagy,(már bocs ezt te írtad magadról a minap) pedig csak 23 hsz.kellene,nem is a lap aljára netán másik lapra,akkor reggel "Dimre" felhasználó is írt róla pár sort,ami szöges ellentéte annak amit TE állítasz ,hangsúlyozom, kipróbálás nélkül.
A félkészről meg csak annyit, nekem el is indult, működik is amit eddig próbáltam minden ,persze ez még messze nem minden, ahhoz sok idő kell.
Általában ami félkész az nem ilyen mutatókkal rendelkezik.
De mindenki azt és annak hisz el amit akar.
"Papa51" felhasználó is hirtelen vett majd egy 180 fokos fordulatot a véleményezésben....5 hsz. után......
Félre értés ne essék én aztán senkit nem akarok meggyőzni semmiről,de aki meg se veszi nem sírjon itt semmiről,főleg ha warezzal tolja.
Miért a 10 éves pistikék megvették és nem sírhatnak ha szar az egész ,hogy szavaid idézzem.....
Ezek szerint van aki ért hozzá van aki nem,pedig én már kombit és trakit is vezettem,meg még ki tudja mit ja igen buszt is,de nem baj én nem értek hozzá.
Igaz modokat készíteni programozni nem tudok, de attól még aki tud nem lesz mindjárt szakértő.
Uraim ez egy játék nem kell ehhez érteni játszani kell vele ,a hibáival(amit hamarosan javítanak"vagy nem)
) és jó tulajdonságaival együtt.
Béke legyen velünk.