| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Megsürgettem neked a futárt, már robog a játékkal hozzád, sztm nem fogsz csalódni, engem kellemesen hátba-vágott, vannak apró bibik, de több a pozitívum, klasszissal jobb a 15-nél.
PL. Van értelme a küldetéseknek, nem csak a fűnyírás van, az összes munkafolyamatot elvégezheted bérmunkába jó pénzért, nem kell csalni sem mint eddig. Persze vannak hosszadalmasabb feladatok, pl. szántás, de talán a legjobban fizető munka. A változatos gépparkot végigpróbálhatod a munkák során, röhögve összejön a lóvé akármelyik kedvencre. Kis hiányérzetem azért volt, valami navigációs eszközt rakhattak volna bele (GPS sztm kötelező mod lesz), néha nehéz követni a sormintát.
A gépek halmaza magáért beszél, JD, Claas nélkül is csurog a nyála az embernek, egy-egy csili-vili szörny láttán.
Pár apró hibát találtam, dupla kerekes traktornál (MF), bizonyos sebesség felett az első kerekek álltak, vagy amit traktorista írt, a vágóasztal szélei nem igazán egy-vonalba vannak a vágással.
Az első pár óra után nekem nagyon-nagyon tetszik, pedig még alig próbáltam ki pár dolgot, úgy érzem Giants fiúk most gatyába rázták magukat, és egy nagyon tartalmas részt hoztak össze, jár nekik részemről a nagy piros pont.