• endy papp
    Igazából amit a modderek megcsináltak már eddig 13-óta,lenne annyi anyag hogy ,már most kiadhatnák a 17-et 3x ennyi tartalommal a 19 is jövőre ,még 4x ennyivel,majd 2019-be mindent belesűríteni plusz az addigi modder termést hozzá téve, lenne egy vérbeli überelhetetlen farm szim.
    Tudom, tudom..."majd beleért a kezem a bilibe"
    Kezdem. az elején:
    Miért nem láthatom magam csak gépekbe szállva(nyilván multiban látom) ,de ott is csak a másikat.
    A gépbe szállást valahogy olyannak képzelném mint a farm expert 17 ben.(ajtó nyitás,stb)
    A talajt valami érdekesebbé is lehetne csinálni(tudom a modderek cserélgetik a textúrákat de ,nekem még nem az igazi.)
    Ugyan ez igaz a növényzetre is,picit élettelen (meseszerű)
    A gépek dinamikáját még lehetne fokozni,minden téren.
    Multiban beülhetne mellém a haver.
    De akár én is beülhetnék a munkás mellé egyéniben.
    Végre egy dinamikus napszakot ami hatással van a termésre (nem kell kimondottan nagy sárdagasztásra gondolni),lehet a C@C-ban benne lesz.
    Normális esőt,gondolom nem kell részleteznem.....a mostaninál minden jobb lenne.
    Több száz óra farmozás során az a kevés eső is elkerült mindig,mert addigra új mapot kezdtem
    Nem kell 4 évszak ,már 3-al is kiegyeznék ,de legalább ha rossza az idő csak az állatokkal lehetne foglalatoskodni,nem lehetne a földekre kimenni.
    Vagy gépkarban karban tartást végezni.
    Persze ehhez kellene "normális állat park" és az ezek köré épülő egyéb ágazat.
    Ha már állatok,nagyon kuss van arról hogy a tejet még mindig csak a "jézuska viszi leadni" minden 24. órában....
    Tudom a modderek ezt megcsinálták ,de én itt tovább mennék,pl: manuális fejés ,vagy valami hasonló animáció.
    Normális gépelhasználódás és javítási lehetőség akár egyénileg,akár a szervizbe,tudom már hasonló volt a 13-nál is,de nagyon kevés helyen,mapon .
    Most valami már lesz de ez is ló fütty ahhoz amit ki lehetne hozni belőle.
    Az egész termény-növény termesztést értelmessé tenni,az állattartást úgy szintén,fakitermeléssel egyetemben,hasonlóan mint az Ackendor mapnál.
    Ezek köré kiépíthetővé tenni ágazatokat.....
    Nem folytatom,mert még kivágnak innen ,hogy mindent én írok tele....
    Hosszú a sor...
    Igazából nem olyan világtól elrugaszkodott dolgok ezek ,de ezektől időt állóbb és élvezetesebb lenne ,nem csak pár hét hónap azt félre dobja az ember.
    Simán lenne fél-3/4 év mire teljesen fel tudnád futtatni a gazdaságot,jó esetben és időben.
    De mindenkinek hamar gyorsan kell,a végtermék.
    A készítők álláspontját is meg lehet érteni,valahol.....de azért mégse.
    Bocs picit hosszú lett pedig rövidítettem.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.19. 19:18:56