• Papa51
    Szia!
    Ne haragudj kedves érdeklődő, de ha már feltetted ezt a költői kérdést ezen a fórumon, ahol olyan emberek játszanak ezzel a játékkal, akik valamilyen módon , de szeretik ezt a játékot, akkor én visszakérdezném tőled, hogy melyik játék az, amivel Te szívesen játszol!? Sokan ostorozzák ezt a játékot, van amiben igazuk van és van amiben nincsen igazuk. Szerintem ez is és a többi szimulátornak nevezett játék valahogy pótcselekvésnek is való. Vagyis vannak olyan emberek (felnőtt, idősebb !), akik gyerek korukban tátott szájjal nézték például a mezőn arató kombájnokat amik le aratják a búzát, amiből többet között lisztet, kenyeret készítenek, amit esetleg Te is fogyasztasz. Van, aki ugyan így nézte a kamionokat és buszokat és vágyott arra, hogy legalább egyszer beülhessen ezekbe a járművekbe. Vagy Te nem voltál gyerek és nem vágytál ilyen dolgokra? Nos, ezek az emberek és közöttük lehet fiatalabb is, a technika segítségével virtuálisan beülhetnek egy kombájnba vagy traktorba és a többi mezőgazdasági járműbe és egy kicsit pótolja nekik azt az érzést, amiben a valós életben nem volt részük, mert nem kerültek, olyan élet helyzetbe. Vannak buszos szimulátorok is ,amik között vannak jók és vannak gyengébb játékok is. És vannak kamionos játékok is, amik szintén nem egyformám eltalált készítésű játékok. De mindegyik "csak" játék! Érted? És ami a lényeg, hogy akik szeretik az ilyen típusú szimulátoros játékokat, azok között szerintem nagyon kevés olyan ember van, akik szeretik a lövöldözős , értelmetlen gyilkolásos agresszív játékot. És ez szerintem az embert is minősíti valamilyen szinten. Nem akarom bántani az olyan típusú embereket , de azokban a játékokban nincsen olyan szép dolog, mint például az ilyen szimulátorokban és konkrétan ebben a farmer szimulátorban. Az itt játszó fórumozó társak között bizonyára van olyan, aki nem csak ezzel a játékkal játszik, hanem a kamionossal és vagy a buszossal is. És van olyan játékos , aki a valós életben is kamionozik és képes még a számító gépén is azzal játszani. Ezek az emberek szerinted mit válaszolnának neked a feltett kérdésedre? Azt, hogy nem muszáj ezekkel a játékokkal játszanod, játssz amivel akarsz, de a kérdésed lehet, hogy bántó azokra nézve, akik viszont szívesen játszanak ezzel és a többi szimulátorral is. Ha akarsz , elgondolkodhatsz ezen, hogy helyén való volt ez a kérdésed itt, ahol, ha vissza olvasol oldalakat , tapasztalhatod, hogy akárhogy is "csak" játék, azért itt sokan komolyan veszik ezt a játékot. Ez a fórumozó kérdésekből és segítség nyújtásokból nagyon jól érzékelhető! Remélem, hogy nem bántottalak meg a hozzád szólásommal és nem kioktatásnak szántam, de ha nem találod meg ennek és a többi szimulátoros játéknak a lényegét, akkor tényleg nem neked valók ezek a játékok! Üdv.