| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Hát halványan nekem is rémlik, hogy volt itt róla szó, de nagyon régen, lusta vagyok visszakeresni, elsüllyedt már a mélyben.
Amúgy tőlem nem teljesen idegen a dolog, vannak alapvető ismereteim a témában és pont ezért lenne érdekes, csak éppen nem tudom hogyan működik ez a játékban és milyen kiegészítő modok vannak hozzá.
Alapból a játék nagyon unalmas ilyen szempontból, csak vetni kell és aratni, nincs benne semmi kihívás.
Most már mindenki lélegzet visszafojtva várja a következő részt, senkit nem érdekelnek már ilyen kérdések.
Pedig nem ilyenkor érdemes megvenni a játékot, ha érdemes egyáltalán, hanem egy év múlva. Ilyenkor az ára is magas, tele van buggal és modok sincsenek hozzá. Igen tudom, a világ jelenleg a kétéves ciklusú fogyasztási mókuskerékre van berendezkedve, ugyanez megy mindenütt, az emberek nyálcsorgatva várják már a következő ájfont is, az se baj ha kigyullad és meghajlik a zsebben.