23835
  • gumikacsa
    Köszönöm!
  • n0tr3adY
    Nádasdfalva V2, FSH Modding v5. Kb. ezek a normálisan, hibamentesen felépített magyar környezetből építkező mapok, fsportal-on megtalálod őket.
  • n0tr3adY
    Van belőle egy pár verzió... Melyik is pontosan? "Aggyálinket!!444négynégy" arra amelyikkel játszol :)
  • gumikacsa
    Sziasztok!

Az FS15-höz van hazai térkép, amit érdemes letölteni? Találtam ugyan párat, de a hozzájuk írt hozzászólások (tele hibákkal) eltántorítottak a letöltéstől.
  • McEachran3
    Kernstadt2015
  • n0tr3adY
    Melyik map ez?
  • McEachran3
    Állítottam az értéken, meg is változott a játékban a PDA-ban, viszont amikor mentem leadni, akkor még mindig ugyanazért a 6 dollárért vette meg a csirkéket.
  • McEachran3
    Kösz, kipróbálom.
  • DonPedro22
    Letöltöttem a játékhoz a hivatalos New Holland Loader packot de a boltban sehol nem találom a gépeket :( hol vannak?
  • n0tr3adY
    A mapot kell szerkeszteni GE-ben, a leadó trigger User Attributes részén a pricemultipliert kell piszkálni.
  • McEachran3
    Sziasztok.
    A mapon ahol jelenleg játszom le lehet adni többek közt flattened chicken-t, viszont a map készitője valamit eltolt, mert borzasztóan alacsony áron veszi be a leadó. 1000 csirke után 6 egész eurót :D
    Valahogy meg kéne változtassam a csirkék árát a leadónál, ezt hol tudom megtenni?
    A careersavegame.xml-ben van olyan sor ahol megvan minden termény ára, viszont itt csak ideglenesen lehet megváltoztatni az árakat, ugyanis kb. egy játékbeli nap után visszatér az eredeti értékekre. Valakinek ötlete?
    Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2016.07.03. 18:22:27
  • FrezeR
    Elnézést ha nem volt tiszta én azt hittem az lesz. De ha nem érted pontosan, akkor megkérdezheted, hogy mire is gondoltam ha nem világos, és Te segíteni akarsz mindenképpen. Úgy gondoltam egyértelmű volt, hogy leszedtem és hibát ír ki a zip fájl megnyitáskor. Oda is írtam, hogy több helyről próbáltam és még is ezt tapasztalom. Szerintem ez világos. Te arra utaltál, hogy nem tudok megkeresni egy mod-ot, neked meg rögtön sikerült, sőt ha akarnád találnál még ezer másikat. Ezt minek kell leírni ? :) Érzed ugye, hogy ez kicsit nagy mellény volt? :) Nincs gond, csak ezt akartam tisztázni. Ha nem is egyértelmű amit írok nem kell rögtön azt sugallni, hogy az másik a nyomi, mert nem tud keresni. Nincs harag meg nem is sértődtem meg, csak ezt akartam jelezni. Segíteni én is szoktam és jól is esik viszont is, de elég annyi, hogy segítünk, oktatni nem kell :) Rendben vagyunk így?
  • endy papp
    Még annyit ,mint írtam is és linkeltem is nálam mind két általam írt link, jó úgy ahogy van látja a játék és megvásárolható,pedig még vagy 10GB mod van mellette.....ennyit a szakértelemről.
    Nálad meg bárhonnan töltöd le nem műkszik se így se úgy,gondolom nálam lehet a gond ha működik ....
    Na részemről a téma lezárva.
  • endy papp
    "Valakinek sikerült már leszedni bárhonnan ezt a New Holland CX8090 gépet? Mert én bárhol próbáltam mindig hibás a zip fájl."

Nem ártana érthetően fogalmazni .....
    Mert ebből amit fent idéztem, te írtál,kérdezted ,számomra csak annyi derült ki hogy bárhonnan nem tudtad leszedni és hibás a zip fájl.
    Gondoltam nem tudod használni a játékban,ezért írtam amit.
    Mégis a kérdésedből honnan kellett volna kitalálnom hogy te meg szeretnéd nyitni azt a zip fájlt és azzal akarsz kezdeni valamit.
    Bocs hogy segíteni szerettem volna vedd semmisnek.
    Ígérem hogy legközelebb nem fog előfordulni hogy "hülyének nézlek" (segíteni próbálok)
  • FrezeR
    Igen megpróbáltam javítani, de nem sikerült vele. Most találtam már reggel egy olyat ami nem nyitható bár de legalább a játékban már látni lehet. Viszont az még az alap verzió amiben a log is szépen írogat. Ugye volt olyan zip ami szintén nem nyitható, de nem is látszik a játékban a másik zip meg már látható, de szintén nem nyitható meg érdekes :) Írtam a mod készítőjének is, de még nem reagált semmit.
  • FrezeR
    Jól esik, hogy ennyire hülyének nézel, köszönöm :) Gondolod először töltök le modot bárhonnan? Az összes nagyobb oldalt végigjártam és mindenhonnan az a zip jön le amit nem lehet megnyitni, mert hibásnak írja. Ha bemásoltam a játékba így, akkor nem is láttam a megvásárolható modok közt, pedig csak ez az egy volt bent. De amit én linkeltem az már az 1.01-es javított verzió, amiket te beraktál szerintem még a sima 1.0. De azért köszi a szakértelmedet :P
  • nono28
    Köszönöm szépen!!
  • n0tr3adY
    Ezt most pH! fórumról idézem, tegnap este 20:05

"Sziasztok
    Van itt Ez a mod. Ti le tudjátok úgy tölteni, hogy megnyitható lesz a zip fájl? Eddig bárhonnan töltöttem le mindenhonnan csak úgy jött le, hogy nem tudom megnyitni. Megnéznétek, hogy nektek megy-e? Köszi :)"

Ezt Freezer kolléga írta :)

Itt is majdnem ugyanezt írta:
    "...Mert én bárhol próbáltam mindig hibás a zip fájl."

Csak erre próbáltam utalni, hogy neki nem játékban kell, hanem a kibontható .zip file

Peace!

ui.: egyébként winrar programmal lehet javítani a corrupted archive-t.
    Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2016.07.03. 13:36:34
  • joceruza
  • endy papp
    Azt sem értem egy letöltött zipet miért kell kicsomagolni.
    Nyilván vannak esetek de ez ne az.
    Letöltöd bemásolod használod ennyi.
    Ha az összes hibás akkor azt magyarázd el hogy nálam hogy-hogy se műkszik elsőre bármelyik link zipje.
    Nem a rosszal kell nyűglődni. azért próbáltam segíteni.
    De látom nem sok sikerrel....
    Abban igazat adok hogy nem lehet kicsomagolni ,de gondolom az illető nem szerkeszteni szeretné hanem használni.
    Ha meg igen akkor nem tudok segíteni.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.07.03. 11:44:05
  • endy papp
    Kezdem az elején.
    Először is a játékot indítsd el ha nem tudod hol-melyik számú helyen van az adott map amit használsz.
    Ez lehet 1-20-ig.
    Ha ez megvan akkor /könyvtárak/ dokumentumok/ My Games/FarmingSimulato2015/savegameBacup/
    Ha ide eljutottál ezt megnyitottad,látni fogsz egy csomó mentést .
    Ezrek közül megkeresed a szám szerinti(1-20-ig) megfelelőt majd ott időrendben kiválasztasz egy korábbit a legutolsó előttiből.
    Nyilván előtte törlöd (1-20-ig) az aktuális helyen levő összes fájlt(savegame1-20-ig értelem szerűen csak azt ahol a rossz mentésed van),és ide bemásolod ezeket.
    Ilyen módon bármikor bármelyik mentésed bárhova beilleszthető bemásolható.
  • n0tr3adY
    ... Mármint tömörítési hibás a letöltött .zip.. Lehet ingame működik ettől függetlenül (nem próbáltam ) de én eddig akárhonnan szedtem le, nem lehetett kicsomagolni. Se TC, se winzip, se winrar... Én így értettem, hogy hibás az összes.

#upd. winrar repair ;)

Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2016.07.03. 11:32:53
  • joceruza
    Hogy töltsek be korábbi mentést? Nem egy mentés slotonként?
  • endy papp
    Nos a saját (nem kevés) tapasztalataimból kiindulva,mikor legutoljára mentettél akkor valamelyik mod hibás volt ,és emiatt a mentésed is.
    Hasonlóval találkoztam már,volt hogy pár óra ment a levesbe,mert előtte nem próbáltam ki az adott módot és emiatt,hibás volt a mentés is.
    A lényeg, a mentések közül tölts be egy korábbit ,ami előtt még nem volt használatban az adott(újonnan megvett) mod és úgy próbáld ki.
    Nyilván a többi részletet te látod neked kell kitotózni melyikkel és hol van a bibi.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.07.03. 11:19:49
  • endy papp
    Itt egy másik link csak úgy hirtelen ez akadt a kezembe kb ez is 5 percet vett igénybe a kombi kipróbálással együtt.
    Valószínű nem nálam van a gond
    New Holland CX8090
    Szerintem ha picit keresgélnék még biztos találnék pár használhatót....
  • joceruza
    Lenne még valami! Tegnap a Nádasdfalván nyomattam egyet. Sok mentés és betöltés is volt ami működött is. Aztán elkezdtem a bálákat összeszedni a Fliegl baletransporter pack-al. Nem is volt baj. Összeszedtem,leraktam,mentettem és azóta nem tölti be a mentést. Ilyenkor mi lehet a gond?
  • joceruza
    Kösz!
  • endy papp
    Az eddigi tapasztalataim szerint megy.
    De persze itt is mint minden modnál lehetnek kivételek.
    Ha jól emlékszem amit most használok Ackendorf map ott is benne van ez a funkció de megy minden gond nélkül.
  • endy papp
    Nem tudom miről beszélsz.
    Ahonnan linkeltem, az első letöltési helyet "Modhub.us." letöltöttem,kipróbáltam ,működik,nem tudom mi kellene még....
    Az egész kb 5 percet vett igénybe, a próbával együtt.
  • joceruza
    Ha egy map soil modos,akkor kell is használni,vagy megy nélküle is?
  • n0tr3adY
    Nem user error.. Valószínűleg packet lossos volt a vonala a feltöltőnek, mert nem lehet megnyitni a .zip-et. Tegnap este még egy helyen volt kint, ugyanigy hibásan; ez csak tükrözött link.
  • endy papp
    Az is lehet hogy "user error"
    Nekem elsőre sikerült.
    Csak jó helyen kell keresni .
    Én majd mindent innen szedek le.
    Parancsolj.
    New Holland CX8090 v1.0 beta
  • FrezeR
    Valakinek sikerült már leszedni bárhonnan ezt a New Holland CX8090 gépet? Mert én bárhol próbáltam mindig hibás a zip fájl.
    Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2016.07.03. 00:03:37
  • endy papp
    Szalmából amit össze gyűjt lehet kapni forgácsot vagy szilázst amelyik neked tetszik arra állítod és nyilván leadod ahol kell .
  • nono28
    Sziasztok!
    Tudja valaki hogy mire jó az a termény amit a Krone Premos csinál?
  • atibacsi1977
    Bocsi, olvasom a fórumot, de ez elkerülte a figyelmemet. Napokkal ezelőtt olvashattam, és most már nem emlékeztem rá.
  • endy papp
    Közbe nem árt elolvasni mit írnak itt.
    Míg legépelted a szöveged már rég megtaláltad volna a választ,ha egy picit lejjebb görgetsz.
    Ráadásul a te hsz.alatt volt 2-vel.
    https://sg.hu/forum/uzenet/1277554239/18777
    Pár hsz.-al lejjebb írtam igaz nem neked a választ ugyan erre a kérdésre.
  • Carl Davies
    Bolt, lehelyezhető tárgyaknál megveszed a mosót, és oda teszed ahová akarod.
  • atibacsi1977
    Újabb probléma...
    A kocsikat mosni kéne,mert igen piszkosak, de nem tudom hol tegyem. Ráadásul nem engednek be az egyik üzembe, mert piszkos a gép.
  • joceruza
    Köszi! Lehet.....