• endy papp
    Én sem repesek az örömtől hogy kihúzható táblák meg kosárlabda,stb f@szságok lesznek az "újítások".
    Nyilván lenne ezer egy amit szívesebben látnék,de azért attól még hogy lenne sárban dagonyázás (ha úgy tetszik dinamikus talaj)valószínű még ugyan ezzel a körítéssel is ép oly uncsi lenne mint eddig.
    Engem speciel attól még hogy dinamikus a talaj nem hoz annyira lázba,majd egész nap azt nézem hogy "görbül" a talaj alattam???
    Van akinek a favágás is uncsi és rossz a játékban, én ugyan így lennék ezzel a "sárdagonyázással" is egy idő után.
    kb 4-5 óra alatt kézzel kivágtam gallyaztam majd felraktam....a mai napig ez az egyik kedvenc időtöltésem.
    Fával megrakodva
    Vissza térve a földmunkákra én speciel keveset végzek, hagyom a rabszolgákra így keveset is látnám a talajt.
    A mod mappokba is olyan koncepciójút keresek mint az "Ackendorf".
    Csak azért hoztam fel mert ha benne lenne a dinamikus talaj(hozzá teszem sárba süppedés, dagonyázás van) akkor sem amiatt tolnám vele hanem a többi összetett koncepció miatt amit megvalósítottak benne és amit egy fejlesztő cég soha nem is fog bele tenni.

Az egész koncepció arra van felépítve már egy ideje hogy majd a modderek megoldják ,de épp ezért 2-3 ezernél nem szabadna többe kerülnie,de nekik is meg kell élni valamiből mivel legtöbben csak a varezzal tolják így emelik az árat,persze nem ez a legfőbb szempont.....
    Természetesen mindenkinek igaza van valahol ,de attól még hogy megelégszik és játszik az FS szériákkal ,még nem lesz valaki igénytelen....mivel hogy más és sok alternatíva nincs,a konkurenciák,modderek nélkül pár nap alatt homályba vesznek,vagy meg se veszik őket.
    Még annyit pl. az irányítást az expertben(a többiben is katasztrófa) a mai napig nem sikerült az xbox kontrollerre normálisan ráprogramozni.
    Majd minden normális játék rendesen támogatja.
    Gondolom nagyon komoly erőt igényelt volna ,na nem baj van "dinamikus talaj"