| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Nem tudom, mennyire kicsi a Giants csapat, két év alatt csak arra van idejük, hogy a modderektől lenyúlt módokat berakják az aktuális új verzióba?
Lehetne itt végtelenségig folytatni a vitát, én is elégedetlen vagyok, mégis megvettem (nem kényszerűségből), de az összes konkurens közül ők vezetnek nálam. Mint írtam nem fair módon csinálják, de a konkurensek is gátlástalanul másolják a FS-t, ilyen szemszögből jobb az "eredeti".
Nagyon nagy újításokat nem várnék, csak amit már pár ezer rajongó jó pár éve szeretne, a dinamikus talajt, ha ezt megcsinálnák sok embert vissza nyernének a rajongói klubba.
Ha már a hülyeségeknél tartunk, a kosarazás (szemernyi kreativitás nincs bennük, hogy ilyen f@szságot találnak ki) helyett pl. miért nem egy működőképes grillsütődét, vagy akármi mást ami kapcsolódik a játék kategóriájához. Számomra legfontosabb a játékban a modderek munkája, nélkülük sehol nem lenne a Giants, szarból is várat építenek (a kóklerekre nem vonatkozik), ezért maximális respekt nekik. A 15-ős megjelenésekor írtam valahol, csak egy alap programot adjon ki Giants, a többit a modderek felépítik, most is ua. Karácsonyra biztos lesznek szépen kivitelezett módok addig meg valami más game off:pl.ez elég ígéretes
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.09.07. 01:45:04