| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Gerileveri #19022 "Lehet kaptál egy dobozost ajándékba a nagy show-n."
Nem kaptam :) Ezt is meg fogom venni, úgy mint a többit szépen a tecsóban. Kaptam a standon viszont egy 10 centis gumimalacot, ezért dícsérem őket ennyire :P
"Hogyan lehet úgy játékot fejleszteni hogy 80%-ban a modderekre építenek?"
Így. Meg ahogy az Eurotruck- American Truck vagy a Trainz fejlesztői és egy csomó más cég is csinálja.
"A moddereknek is ennyi időbe telik vajon? Nem.Pedig nem hiszem hogy 300-an vannak."
Ebben speciel igazad van. Több ezren vannak.
"Inkább rakjanak bele összegyűjthető táblákat! Az kell a népnek! Idióták ezek!"
Ebben is igazad van. Bár mondjuk semmivel nem idiótábbak mint az EA vagy az Ubisoft akik az aktuális Battlefieldet vagy az Assasin creedet tolják a képedbe kb nulla újítással.
"Szánj egy órát az egyik copy/paste alkotásra (Farm expert) és mindjárt rájössz hogy mik lehettek volna az újítások."
Szántam, kb 50+ órát teszteltem a magyar változatot és lektoráltam a fordítást. Hasonlóan szinte az összes Mo-on megjelent játékkal ez a helyzet. (A teljesség igénye nélkül: az összes Farming Pc-s része, a Farming 15 konzolos változatai, az összes megjelent Agrár szim, Professional Farming 2014, 2017, kapcsolódó mellékhajtások mint Planner Farming, Woodcutter vagy Forestry sőt a Farm Machine Champ részei is)
Így is természetesen ez a magánvéleményem, de a Farming magasan kiemelkedik a jelenlegi mezőnyből, és a jelenleg készülő meg nem jelent játékok között sem láttam olyat sajnos, ami veszélyeztetné a pozícióját.
Kivételt jelent(het) a Cattle and Crops, de sajnos nem adnak túl sok életjelt magukról. A gamescomon mint mondtam nem voltak jelen és semmilyen hivatalos megkeresésre sem reagálnak információim szerint, pedig több magyar kiadó is szeretné megszerezni a címet.
Még esetleg bíztató lehet amit az UIG-nál láttam, ők egy nagyon alpha buildet demóztak, ami egy többfunkciós MMO motor alapja volt, szimulációs játékokhoz igazítva.
Képzeljetek el egy Farmingot egy élő lélegző MMO-ban, több ezer játékossal, kereskedéssel, gazdálkodással stb.
Na ez TÉNYLEG előrelépés lenne.