• joceruza
    Nem értem miért vetted ennyire a szárnyaid alá őket..... Mert ebben az iparágban dolgozol? Csak nem! Lehet kaptál egy dobozost ajándékba a nagy show-n.

"Ez egy tipikus svájci cég a hazájukra jellemző mentalitással." Akkor csak sajnálni tudom őket. Hogyan lehet úgy játékot fejleszteni hogy 80%-ban a modderekre építenek? Ha ők megunják,bezár a bazár? Ez az igazi üzlet politika!

"Nyilván ha 300 droiddal dolgoznának mint a Blizzard akkor lenne idő még 3 állatfajtát és 5 növényt belegyömöszölni a game-be két évente."

A moddereknek is ennyi időbe telik vajon? Nem.Pedig nem hiszem hogy 300-an vannak. De talán nem is ezzel kellene foglalkozni.... Inkább rakjanak bele összegyűjthető táblákat! Az kell a népnek! Idióták ezek!

"Nekem inkább a konkurencia "munkái" tűnnek lopásnak ahol még a menüket és az UI-t is pofátlanul copy/paste-ezik, nem szólva a játékmenetről ahol NULLA az újítás." Na ez volt a legjobb! Jó is hogy a végére hagytad! Mit is tudnak feldobni mint valami olyan újítás ami említésre méltó? Gyakorlatilag semmit. Beletettek pár olyan gépet ami a modderek is megcsinálnak (csak lehet jobban). Ez az újítás? Szuper! Új fények? Nagyot dob majd a szántáson! Kosárlabda? Ez megint jó ötlet volt.
    Szánj egy órát az egyik copy/paste alkotásra (Farm expert) és mindjárt rájössz hogy mik lehettek volna az újítások.