| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Gerileveri #19018 Ebben az iparágban dolgozom, nem fogok álszerénykedni, úgy gondolom van rálátásom a dolgokra.
A Farming szerintem egy jól felépített korrekt brand.
2 éves ciklusokban adják ki a PC-s (és nagykonzolos) változatokat. Emellett fejlesztenek más platformra is farming változatokat. Ez az idő NAGYON kevés. Ha áttérnének a 3-4 éves ciklusra akkor valóban lenne idő több contentre. A GIANTS nem nagy cég, nem akarnak (és nem is tudnak) túl nagy, fejnehéz tripla A-s fejlesztővé válni. Kis lépésekkel haladnak előre, viszont folyamatosan tartják a színvonalat. Ez egy tipikus svájci cég a hazájukra jellemző mentalitással. Amikor Thomasnak elengedtem egy poént ("Ugyanmár ki az a perverz szántóvető aki kosárlabdázni akar a játékban, vagy utcatáblákat lopdos?"), udvariasan mosolygott, de nem vette jó néven inkább rátért arra hogy elmagyarázza a dinamikus fényeffektek boncolgatására.
Nyilván ha 300 droiddal dolgoznának mint a Blizzard akkor lenne idő még 3 állatfajtát és 5 növényt belegyömöszölni a game-be két évente.
Ehelyett olyan motort fejlesztenek ami folyamatosan képes támogatni a moddereket.
Nem ülnek fel a szopórollerre mint pl. a Hello Games aki a hypevonatról okádta a hazugságokat a No Mans Skyról, hanem azt adják amit ígérnek, ha ez sokaknak kevésnek tűnik.
Nekem inkább a konkurencia "munkái" tűnnek lopásnak ahol még a menüket és az UI-t is pofátlanul copy/paste-ezik, nem szólva a játékmenetről ahol NULLA az újítás.