• traktorista
    Nekem is fontos a látvány, de csak másodsorban. Én inkább egy jó fizikai motor átalakításnak örülnék. A játék egyik legnagyobb hiányossága a végtelenül unalmas földmunkák és az a szomorú, hogy még a 2011-ben sem ennyire kiegyenlített a traktorok haladása, mint a 2013-tól kezdődően. Ott valamit nagyon elrontottak, üveglapon járás lett belőle. Mindenki azt gondolja, hogy a játék egymást követő részei egy töretlen fejlődést jelentenek, pedig nem. Sok olyan momentum van, ami az újabb részekben bizony visszalépés volt. A látvány kétségtelenül fejlődött, de a készítők inkább azt az utat választották, mint a lusta lakásfelújító, hogy a koszra rákenjük a festéket.
    Ha a riválisok között lesz olyan, ami a fizikára jobban odafigyel, de nem lesz ennyire látványos, egyértelműen azt fogom választani, még több pénzért is. Ha meg nosztalgiázni akarok a Farminggal, akkor ott lesznek a korábbi részek. De azért az új rész is érdekel, hogy milyen lesz, én is tűkön ülve várom már, csak legfeljebb virágboltival próbálom majd ki. :D
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.08.06. 14:35:16