23847
  • kitt2000
    nem lehet letölteni!
  • McEachran3
    Lefordítottam az Ackendorf map termelési útmutatóját, itt letölthetitek.
    Bocs, nincs hosszú i-m, ezért mindenhol röviddel van, illetve a leadó helyeket nem fordítottam le, mert az a mapon is németül van. Remélem segítség, lesz én is most fogom kipróbálni először :)
    Elég sok a tükörfordítás, én sem tudok németül, úgy hogy google translate-el fordítottam.
  • McEachran3
    Ha megkérlek nem linkelsz néhány dolgot, ami megkönnyíti a raklap pakolást, szállítást?
    Bármire teszem rá, sebességnél mind lecsúsznak róla, néha hajlamosak, úgy odaragadni a raklapvillához, hogy le nem tudom szedni onnan.
  • FrezeR
    Amit a modderek eddig megcsináltak, azt nagyrészt utólag beletették giants-ék is a mellüket döngetve mint nagy újítás :)
  • endy papp
    Azt mutogatják hogy a való életben milyenek a gépek?
    Milyen a talaj? Stb,stb...
    Oké hogy az a cél milyen gépek eszközök lesznek a játékban, azért mutogatják.
    De könyörgöm a játékból mutassanak valamit,ne azt a retek borítóképet amit már 1 éve is láttunk.
    Ja hogy a játék még sehogy sincs és vagy ,nagyon nincs mit mutatni rajt,na elmennek ám a .....
    De vissza kanyarodva a borító képre,már mint a 2015-re.
    Na az is egy nagy hazugság és átverés.
    Hol van a rajta levő víztócsa ,a keréknyomban levő, megálló víz,
    Eleve e keréknyom a borítón bemélyed nem csak grafikailag oda van rajzolva.
    A borítón görbe fenyőfákat is látni,na én olyanokkal se nagyon találkoztam.....
    Ezek után már kétkedéssel fogadom ezt a borító képet is.
    Jó tudom a modderek nem oly rég már megcsinálták ,nem is akárhogy ,profin a tócsákat és a sárt, amit val.színű a készítők soha nem fognak,max valami gyenge utánzatot.
    Na mind egy is októberben sok minden ki fog derülni.
    Mint korábban írtam , nagyon sokat nem várok így nem ér meglepetés.
    De legalább ne tömnének maszlaggal bennünket.
  • mokuci74
    FS 17 E3 CGI Trailer
    Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2016.06.16. 14:01:06
  • Gerileveri
    Annyi választ kaptam, hogy tárgyalnak még a Giants-el, de "igyekeznek" 6990.-ért adni. Jó lenne... hiszem ha látom. Ha itt is ráadásul bejátszana a tecsós kártya kedvezmény akkor gyakorlatilag féláron hozzá lehetne jutni. Komoly...
    Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2016.06.16. 12:35:02
  • endy papp
    Na ja, 35 ajróért nekünk picit sok lenne ,mivel eddig is aránylag elfogadható áron tolták ki idehaza.
    A 15-öt tesco kedvezménnyel 3900-ért vetem.
    Remélem ez sem lesz drágább,de mind egy, mert érdekel és "úgyismegveszem....
  • Gerileveri
    Ja sorry Endy, most látom már írtad. Annyi, hogy sadgames dolgozik a "normális" magyar áron.
  • Gerileveri
    Farming 17 október 27. 34.99€ (gondolom 7k körül lesz az ára, HA a sadgames meg tudja ezt is oldani)
  • endy papp
    Én ezt a spayert már rég száműztem ,vagyis töröltem.
    Mert nem csak ilyen galibákat okozott hanem más egyebet is.
    Nekem is rengeteg mód van benne ,ha össze számolnám hányszor kellett végig rostálnom őket az 1 év során.....
    A múltkorában egy olyan mod okozott nálam problémát amire aztán totál nem gondoltam,már nem tudom melyik volt de nem zzz.
    Hidd el jól fogsz szórakozni ,ha használod.
    Ha bármiben elakadnál kell segítség szólj nyugodtan.
    De azért nem oly bonyolult csak elsőre tűnik annak,majd mikor kiismered mi miért van hogy is műkszik ,nagyon jó időtöltés és szórakoztató tud lenni.
    Hoppá most nézem nálam ez a multiMowing még mindig benne van
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.16. 06:52:52
  • McEachran3
    Volt ez a probléma az Ackendorf mapnál nekem és AmellyWood-nak is, hogy kultiválásnál, vetésnél, illetve szántásnál, a gép mögött virágok jelentek meg a földön. 2 óra pepecselés, és próbálgatás után kiderült, hogy a 9 GB modból a zzzMultiMoowing, és a zzzMultiSprayer volt a bűnős, úgyhogy ki is dobtam őket a pics@ba. Eddig csak ez a baromság ijesztett el a maptól, de most már azt hiszem belevetem magam a sűrűjébe :)
  • endy papp
    Parancsolj.
    Farming simulator 2017 trailers
    Mellesleg még sok infó nincs róla.
    De szerintem nagy durranás nem lesz,de ne legyen igazam.....
    Persze ettől függetlenül várom....
  • Carl Davies
    Valami "trélert" mutathattak volna.
  • endy papp
    Ha valakinek szüksége lenne egy univerzális gépre...ép hogy nem tud úszni,de lehet a következő lépcső az lesz.
    Hiába a modderek képzelete határtalan.
    Mellesleg jobban repül mint a helikopter....
    Földön és levegőben ő az úr....
  • endy papp
    Mát előrendelhető a FS 2017
    Farming Simulator 17
    A megjelenés október vége.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.15. 07:55:18
  • endy papp
    Nos az Ackendorf map miután letöltötted és kicsomagoltad így kell hogy kinézzen.Kicsomagolt mappa.
    Majd ha az ebben levő(amit a képen kijelölve látsz) mods mappát megnyitod akkor ezt kell hogy lásd.
    Ackendorf map és a hozzá tartozó modok.
    Itt található maga a a Ackendorf zip. file és még rajta kívül több mod is ha ezeket bemásolod a megfelelő helyre működnie kell.
    Ma jutott eszembe nálad régebben is gond volt, a PC-vel akkor is hasonló gondokkal küszködtél hogy nem tölt be ezt-azt.
    Lehet hogy még mindig fenn áll a problémád,ezért nem tölti be ...vagy gőzöm sincs
    Na igen többek között én is ezt szeretem benne hogy sokrétű.

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.14. 09:18:33
  • zolcsika080104
    Az ackendorf mapban is van keltető mód?Meg ebben az elevages mapban is van annyi opció hogy elég rájönni mi mit jelent de pont ez a szép benne.
  • endy papp
    Ja Ja közbe rájöttem én is mire gondolsz.
    Na igen de a korábbi verziókban (ackendorf) még nem volt minden kész és nem működött minden úgy mint a 2.2-ben.
    Igen ha ezt már meg unom kell valami tartalék,de szerintem addig úgy is jön valami újabb,vagy a 2017...
    Igazából naponta,jó 2 naponta átnézem a kínálatot mod ügyben.
    2 oldal van amit nézek mert igazából oda hamar és a legjobbak kerülnek ki.
    Minap is találtam olyan pótot amibe bele lehet menni a kicsi géppel amivel a raklapos árut szállítom.
    Régebben volt egy ilyenem de elkallódott,most jól jön majd,trailerből is van egy csomó de kevésen lehet fixálni a raklapos akármilyen árukat.
    Mivel ez is összetett map mindig szükség van ilyenekre,hogy nem kelljen sokat bajlódni a szállításukkal.
  • zolcsika080104
    ja nem nem az ackendorf mapnak több verziója is fenn van régebbi és újabbak.a legújabb az 2.2 azt nem tölti az előtte lévő azt hiszem 1.4 et azt igen.az elevages multifruit map amit ajánlottál az működik.Nagyon összetett map az is ,még keltető is van benne ,nagyon jó lehet az a map is.
  • endy papp
    Bővebben???
    Már mint a javításra (pach-re)gondolsz vagy mire?
    Akkor mégis csak nálad van valami gebasz....
  • zolcsika080104
    Szia!

A map verziója az 1 eseket betölti a 2.2 őt nem
  • endy papp
    Na igen erről beszélek.....
    Minden aprónak tűnő részlet is fontos lehet és okozhat bosszantó fennakadást.
    Örülök hogy megoldódott.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.12. 09:55:12
  • endy papp
    Hi Zolcsika.
    Nos ez érdekes.
    Innen is elég sok embernek műkszik csak nálad nem így valami gebasz nálad lehet.
    Jól, nézz át mindent......
    Mivel nekem is volt már hasonló,hogy egy mapot ki akartam próbálni és fekete sávban nem írta a töltést csak fekete volt.
    Igazából nálam mindig benn van 10GB (mod)így néha nem csoda,de én is találkoztam olyannal hogy akármit csináltam nem töltötte be.
    De azért az esetek nagy részében ha nem volt benne csak maga a map akkor betöltött.
    Egyszer olyannal is találkoztam hogy még az alap mapokat sem töltötte be de ez is egyértelműen a modok össze akadására volt vissza vezethető.
    Innen nem nagyon tudok okos lenni mi lehet nálad a gond.
    Pár ötlet talán segít:
    Töltsd le újból a mapot csomagold ki de mielőtt betennéd a mod mappába (csak a mapot)mindent pucolj ki.
    Természetesen előtte mindent törölj (mielőtt letöltöd újból) még a letöltésekből is, ami ehhez az ackendorf maphoz köze lehet.
    Még egy mod map se legyen másik a modok között,mert a mapok is csinálnak ilyet ami nálad van ,főleg a "multik" nagyon nem komálják egymást.(tapasztalat)
    Nézz meg egy másik mapot akár többet is ami hasonlóan multi és összetett hogy azokat betölti é.
    Ajánlok egyet ezt én is kipróbáltam ,félre is tettem ,még egyszer lehet belefogok,elég jó és összetett.
    Ezt is ki kell csomagolni mivel van hozzá egy csomó, csak ehhez való mod.
    Töltsd le próbáld ki talán akkor okosabbak leszünk.
    Elevages et cultures v2
    Van itt még egy ezt is próbáld ki.
    Production map v2.0

A pach 1.4.2 is újra telepítheted? ,akár ez is lehet a gond,azt nem mondom hogy a játékot magát rakd újra.....főleg ha minden más map (multik) gond nélkül működnek.
    De ha a többinél is hasonlókat tapasztalsz akkor egyértelműen valami,nagyon nem kerek nálad.
    Azért írtam hogy "multifruit" mapokat próbálj mert leginkább ezeknél jelentkezik az általad észlelt probléma mivel ezek nagyon összetettek.(tapasztalat)
    Remélem valamelyeset tudtam segíteni.
    Majd referálj hogy mire jutottál.

• Carl Davies
    Érdekes, most reggel behozta. Bár lehet, hogy az miatt volt mert 1.4-volt a játék és nem 1.4.2 ...
  • zolcsika080104
    Szia Endy

Sajnos nekem meg nem megy maga az alap sem,mármint az Ackendorf map.a mods mappában más egyéb semmi nem maradt a mapon kívül de akkor sem tölt.Van egy kis keskeny fekete sáv a játékban amikor kezded a játékot mapválasztás után a fekete sávban annak kell lenni hogy játék töltése vagy csak simán töltés.De itt semmi a patch is jó nem értem tényleg.
  • endy papp
    Ha valakit érdekelne a következő hasznos ,munka megkönnyítő mod.
    Gondolom velem együtt már sokan várták ezt a modot.
    Én kb 1 éve...vagy több,véééégre.
    Krone ZX550 GDrake v1.0
  • endy papp
    Nálam ugyan ott,még mindig ennyi.
    Multi szerverek mind meg vannnak.....
    Akkor az ön készülékében van a hiba.....
  • Carl Davies
    Continental Europe, és most is csak 2-őt talál. :S

Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2016.06.11. 23:18:50
  • endy papp
    Én nem multizom,de most néztem, nekem megvan.
    2x is betöltött vagy 20 szervert,ahogy az általad leírtat is.
  • Carl Davies
    Mitől lehet, hogyha akarok keresni szerver, akkor alig dob ki párat? Egyébként egy konkrét szervert keresek, de azt sem dobja be ... Dedikált szerverről van szó, Pleasant Valley V2 mappal.
  • endy papp
    Nos ezen az oldalon rengeteget találsz,ami tudja ezt a funkciót,.
    http://www.modhub.us/category/farming-simulator-2015-mods/implements-tools/
    Azért nem ajánlok egy konkrétat mert sok fajta van kisebb nagyobb neked kell eldönteni melyik tetszik.
    Van ahol írják is hogy tudja ezt a funkciót ,ahol meg nem ott ki kell próbálnod magadnak.
    Nyilván kell hozzá megfelelő mag keverő gép és seeds2 mod.
    Az Ackendorf tudja ezt,de vannak mapok amik nem ezért írtam.
  • zolcsika080104
    szia!

Nagyon köszönöm.Szóval a map be va csomagolva,van még benne pár mod csak azok vannak a mods mappában természetesen kicsomagolva.Most kipróbálom csak a mapot.A patch nekem is ugyanaz. Elírtam nem 1 4 3 csak 1 4 2.szóval lehet van ludas a becsomagolt zipek között is.

• endy papp
    Ebben a hsz.-ban levő linket használd
    https://sg.hu/forum/uzenet/1277554239/18667
    Töltsd le ,csomagold ki majd a map zip fájlt rakd a mod mappába.tuti műkszik.
    Mellesleg nekem 10GB mod van benn és nem akad össze semmivel...
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.06.10. 16:44:25
  • endy papp
    Szia Zolcsika.
    Bocsi de csak most értem gép közelébe.
    Lehet én értelmezem rosszul amiket írtál ,akkor bocsi....
    Kezdjük az elején.
    A pach ami van a játékhoz az 1.4.2
    Farming Simulator 15 - Update 1.4.2 (*)
    Ez van nekem is fent ,ennél én nem tudok frissebbet.
    Ha eddig eljutottál akkor ,még mindig nem értem.
    Ehhez a maphoz semmilyen saját mod nincs,max ha letöltesz hozzá,amiket írtak.
    Gondolom(remélem kicsomagoltad) val.színű anélkül be se töltené.
    Csak magában egyedül a mapot tedd be a modok közé ,amit kicsomagolt letöltésből szedsz ki.
    Ha egyedül csak is a map van benne semmilyen más mod nincs a mod mappába akkor tuti el kell induljon ,vagyis be kell hogy töltse.
    Azért írtam ennyire szájba rágósan ,mert......
    Ha így betölt működik ,akkor már csak kizárásos alapon rakosgasd vissza a modokat és kiderül melyik a ludas.
    Mivel az általad leírt hiba egyértelműen modok összeakadásából ered.
    Remélem segíteni tudtam.
  • zolcsika080104
    szia!

a modokat mind kiszedtem csak a maphoz tartozók maradtak.A link amit adtál nem mutat semmit...
  • kitt2000
    Milyen vetögépet használsz vetésre hogy nem kell permetezni,műtrágyázni!
    Tudnál nekem linkelni olyat!
  • kitt2000
    letöltö link!fsm-team.de/index.php?page=Thread&threadID=319
    Ezeket kell hozzá!
    Utoljára szerkesztette: kitt2000, 2016.06.10. 15:58:01
  • kitt2000
    össze akad a másik modal amit használtál!
    Azokat töröld ki ami a másik pálya használt!
    Újra le kell szedned a hozzá illö modokat!(szalma,gülle mist modokat!) ami fel van tüntetve akkor jónak kell lenni!
  • zolcsika080104
    Üdv Mindenkinek!

szia Endy!
    Rég nem írtam ritkábban is farmozom,viszont a nádasfalva mapon toltam eddig ,hű is maradok hozzá,nagyon nagyon hangulatos aranyos kis hazai map.Ahogyan itt említettétek fel a multifruit mapot az Ackendorfot,gondoltam kipróbálom.Minden modot kiszedtem mods mappából tényleg csak a map sajátjait hagytam benne de nem tölt,ugyanis a fekete sávban ahol a játék betöltése vagy csak simán betöltés jelenik meg üres sáv marad.játék verzióm 1.4,3 patch attól nem tudok frissebbet.Mi lehet a baj?