Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenek előtt előtt kell 2 (KETTŐ!) darab eredeti játék, hogy többjátékos üzemmódban játszhassatok!
Utána, ha ez megvan, akkor egy helyi hálózati játékot kell létrehozni (LAN) játékot. Továbbiakban minden egyértelműen fog működni.
De azért várd meg a többi kolléga válaszát is, ők jobban otthon vannak ebben a többjátékos módban, és többet tudhatnak mint én 😉 😊
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Segítséget szeretnék kérni ,mégpedig abban hogy szeretnék a kicsi lányommal 7 éves farmozni mégpedig csak egyenlőre mókázni azon hogy ő lát engem a saját játékában.Traktoron körbe körbe megy a kicsi de nem ez a lényeg hanem ahogy kacag meg minden.Sajna az nem tudom összehozni hogy engem is lásson.Szóval van két Pc egyik enyém másik övé.Farming 2013 amin próbáltam, a 2015 öshöz vennem kellene megint egy videokarit az nekem most sok lenne anyagilag.Az internetet ami kábeles nekem egy ruterrel sikeresen kettéosztottam van net mindkettőben.Amikor valamelyik gépen tök mindegy melyiken létrehozok egy többszereplős játékot akkor a másik gép ezt nem látja.Készítettem lemezképfilet is hogy menet közben a lemez nélküli gép is érzékelje az hogy van benne egy lemez.Ennek ellenére semmi.Mi lehet a probléma ?
Próbáld kiszűrni melyik lehet a ludas,jobb ötletem nincs.
X universe Home, sweet home
Más nem kell hozzá mint egy megfelelő 3 tengelyes kamion.
a mod: http://www.modhoster.com/mods/ar_forst
Modból meg akkor nézek másikat, hátha.
Az én verziómban középre esik baloldalt,a pici térkép fölé,így semmit nem zavar,de ha zavar el is tudom tüntetni, bal alt +A-val,vagy feketére váltani alt+S-el.
Próbálj ki másik verziót talán az segít ,habár ha jól emlékszem nekem mindig ott volt ahol most van,de nem biztos....
Így néz ki nálam...
Hudok kinézete
Lassan csak a levelek és a tuskók emlékeztetnek arra, hogy itt valaha erdő állt 😄
(Meg a térkép. Kár hogy nem dinamikus. :S )
És egy kérdés: Ugye ott van a sarokban a glance mod. Azt nem lehet valahogyan átrakni máshová? Vagy nincs egy hasonlo mod, ami mondjuk a helpbox alatt van?
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2015.01.22. 20:41:48
@ Hunter : Köszi!
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
A komposztálóból szeretném elszállítani az anyagot a leadó helyre.
Az útvonalat felvettem, a lejátszás szállító segéd.
A komposztálónál van az indulási pont, de nem várja meg, hogy megtöltse a konténert.Ha egy várakozási pontot is beteszek, akkor viszont nem indul el töltés után sem.A leadóhelyhez egy várakozási pontot tettem, de itt meg nem várja meg, hogy teljesen kiürítse a konténert.
Én rontottam el valamit?
Utoljára szerkesztette: olimano2222, 2015.01.22. 15:29:02
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
Vga driver, direct x, visual c++, vagy egyszerűen csak túl kevés neki a hardver.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is találkoztam ilyennel csak kamionnál,
De inkább dobtam,mint sem átírogassam.
Némelyik (mod gép)elég érdekesen lassul,<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mondjuk nem baj legalább nem egyformák.
Persze ami irreálisan lassul ,az felejtős nálam is.
Szerinted miért nincs tele a topic te hozzád hasonlókérdésekkel.
Megmondom, mert majd mindenkinek eredeti,te meg siránkozol hogy nem indul bármit is csinálsz.
"max arra tudok tippelni hogy hiányzik valamilyen program, vagy nem tetszik neki a rendszer valamely elemje."
Megmondom mi hiányzik,az hogy nem eredeti a játékod.
További kérdéseiddel és problémáiddal fordulj a letöltő oldalhoz,vagy aki feltöltötte.
A bannerban a kép alatt található ez a szöveg.
| Hivatalos oldal |
Üdv :További jó farmozást.<#wave>#wave>
másrészt hiába venném meg eredetibe ha akkor sem indulna. (az eredeti nem garancia arra, hogy megy is)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
próbáltam 32 ill 64 bit be is de úgy sem jó
a rendszerkövetelmény gond nélkül megvan
max arra tudok tippelni hogy hiányzik valamilyen program, vagy nem tetszik neki a rendszer valamely elemje.
A megoldás a mondataid között van a hiba .Valami biztos hogy hibás .Ha csak ennél a mapnál akkor a map .Ha lassú a rendszered vagy nem kompatibilis valamivel akkor az.
Nem tudja valaki hogy miért lehet az hogy ahányszor felraktam és ahány forrásból annyiszor jött elő az a hiba hogy a pálya betöltésekor mindig összeomlik a game
Közben adódott még 1 kérdés, map szerkesztéssel kapcsolatban...
Adott egy leadó terület, ahol le lehet adni a 4 alap terményt (búza, árpa, repce, kukorica) valamint az adott területen belül egy másik épületben a burgonyát. Namost : lehetséges úgy beállítani a grainStationTriggert, hogy :
- mapon ne jelezze a burgonya leadó helyet
- PDA -n a másik terményleadó neve alatt jelezze a burgonyát...
Tudom kicsit bonyolultnak hangzik.. 😊 Vagy a GE csak egy triggeren belül képes kezelni a terményeket?
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Olyan kérdésem lenne irányotokba, hogy van-e itt olyan emberke, aki futtat dedikált szervert?<#confused>#confused>
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Ha így megy lassan a szecskázó vágóasztallal nekiesek az erődnek és pik-pak faapríték lesz belőle....<#idiota>#idiota>
Fapríték ....DE hogy??????
Igazából nekem eléggé nagy az egész,nem lehet ezt valahogy kisebbíteni???
A 3db 27" moncsiból egyet kitakar,az is igaz jól el tudok mindent olvasni.
Egyet-kettőt hiányolok belőle,hogy nem lehet a földeket megnézni hogy is állnak érettségben és mit hova ültetem,a gépeket sem látom külön lapon(vagy csak tényleg nem tudom hol keressem<#zavart2>#zavart2>),na mind egy kezdetnek jó,majd talán még fejlesztik.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.01.17. 20:50:42
Vagyis nekem ugyan úgymint eddig de azzal...vagyis ezzel nem lettem előbbre de lehet én csinálok valamit rosszul.
Esetleg egy kis segítséget kérhetnék ,előre is THX<#worship>#worship>
PDA
Vontatható Man