| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #18911 Amit láttam vidit-képeket annak alapján marad a "4 ciklus" növekedés.
Igazából ha 8 lenne sem változtatna semmin,csak "optikai tuning" lenne.
Az meg hogy sok érte a 7000ft relatív.
Volt akinek itt még a 2000 is sok volt a 15-ért azért nem vette meg.
Gondolom ha az euro nem 315 körül lenne ,hanem 280 mint 2 éve akkor ez is olcsóbb lenne.
De ha a steam árhoz nézzük olcsó ,és azt is sokan meg fogják venni.....
Szerintem semmilyen trónfosztás nem lesz,mivel HA lesz is konkurencia mindegyik más lesz.
Én alapból a többinél azt látom a szokásos világ nyelvek benne lesznek,de magyar nagy valószínűséggel nem ,így sokakat ezzel el is riaszthat.
Az biztos ez nekem tuti vétel
ahogy kijön, a többi "konkurenciát" majd meglátjuk,mi volt az ígéret és mi a valóság.
Igazából neked aki a 15 helyett is inkább a 11-el tolja tök mindegy is mit raknak bele úgy sem venné meg mert ,mindig találna valamit ,hogy ez meg az miért nincs benne.
Olyan úgy sem lesz ami mindenki igényét ki fogja elégíteni,hozzá teszem egyik konkurenciában sem.
Az eddigi infók alapján lesz benne "elég" "újítás" a többit majd a modderek megoldják.
Ahogy az "újításokat" is már a modderek rég beletették ,de hát ez van eszi nem eszi nem kap mást.....