• endy papp
    Hi Zolcsika.
    Nos ez érdekes.
    Innen is elég sok embernek műkszik csak nálad nem így valami gebasz nálad lehet.
    Jól, nézz át mindent......
    Mivel nekem is volt már hasonló,hogy egy mapot ki akartam próbálni és fekete sávban nem írta a töltést csak fekete volt.
    Igazából nálam mindig benn van 10GB (mod)így néha nem csoda,de én is találkoztam olyannal hogy akármit csináltam nem töltötte be.
    De azért az esetek nagy részében ha nem volt benne csak maga a map akkor betöltött.
    Egyszer olyannal is találkoztam hogy még az alap mapokat sem töltötte be de ez is egyértelműen a modok össze akadására volt vissza vezethető.
    Innen nem nagyon tudok okos lenni mi lehet nálad a gond.
    Pár ötlet talán segít:
    Töltsd le újból a mapot csomagold ki de mielőtt betennéd a mod mappába (csak a mapot)mindent pucolj ki.
    Természetesen előtte mindent törölj (mielőtt letöltöd újból) még a letöltésekből is, ami ehhez az ackendorf maphoz köze lehet.
    Még egy mod map se legyen másik a modok között,mert a mapok is csinálnak ilyet ami nálad van ,főleg a "multik" nagyon nem komálják egymást.(tapasztalat)
    Nézz meg egy másik mapot akár többet is ami hasonlóan multi és összetett hogy azokat betölti é.
    Ajánlok egyet ezt én is kipróbáltam ,félre is tettem ,még egyszer lehet belefogok,elég jó és összetett.
    Ezt is ki kell csomagolni mivel van hozzá egy csomó, csak ehhez való mod.
    Töltsd le próbáld ki talán akkor okosabbak leszünk.
    Elevages et cultures v2
    Van itt még egy ezt is próbáld ki.
    Production map v2.0

A pach 1.4.2 is újra telepítheted? ,akár ez is lehet a gond,azt nem mondom hogy a játékot magát rakd újra.....főleg ha minden más map (multik) gond nélkül működnek.
    De ha a többinél is hasonlókat tapasztalsz akkor egyértelműen valami,nagyon nem kerek nálad.
    Azért írtam hogy "multifruit" mapokat próbálj mert leginkább ezeknél jelentkezik az általad észlelt probléma mivel ezek nagyon összetettek.(tapasztalat)
    Remélem valamelyeset tudtam segíteni.
    Majd referálj hogy mire jutottál.