23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #18466 Távol álljon tőlem hogy beleszóljak de ha már a "realitásra" törekedtek,minek egy MP játékba CP segéd,de mondom a ti dolgotok.
Mellesleg a növények letaposásához nem kell hogy be legyen építve semmi egy adott mapon és be sincs egyikbe se,így a Kulen-be sem,rendesen működik csak a megfelelő mod kell hozzá.....
Persze azzal számolni kell ha a segéd arat akkor a kombájn rendesen legyúrja fordulás közbe a termést.
Nyilván nem tudom MP-be műkszik é mert azt nem játszom ,de szerintem igen.
Termény letaposás
Egy kép is hozzá a Kulen mapról csak hogy működik....
Kulen map letaposott termény -
McEachran3 #18465 A Courseplay-re gondoltál akkor ezek szerint. Én próbáltam már multiban, igaz akkor egyedül játszottam, de teljesen jól működött. Csak át kell írni az egyik XML-ben, hogy támogassa a multiplayer-t is. Sima ügy :) És nagyon sokat tud könnyíteni a játékon. -
aZsandar #18464 Üdv Geréb! :-)
Az útvonal-tervező modra gondoltam, mikor beállítod, hogy merre, hova menjen, és a segéd viszi. Csak nem találtam eddig olyat, ami MP.
Ugyan ez a növények, vetés sérülése. Sajnos Kulen Vakuf-on nincs ilyen beépítve.
A reális súllyal csak magunkkal tolnánk ki, mikor szállítani kell, tudod... ;o) Ezt az egyetlen esetet kivéve persze abszolút reálisan fogunk játszani, de enélkül elszegényednénk hamar... :-)
Az üzemanyag fogyasztást a DF7250FL-eknél már belőttem, zabálnak a "kicsik", ha folyamatosan használod, majd látni fogod, naponta tankolni kell, de persze lehet ez a mod is, bár azon kívül mást nem használunk annyit, talán csak a kombájnokat.
A manuális felcsatolást néztem, nem látom értelmét, hiszen 5 percig érdekes, aztán senki nem száll már ki. ;o) -
McEachran3 #18463 Szia.
Az elsőnél nem igazán értem,hogy mire gondoltál az útvonallal.
A másodiknál csak sp-ben működőt találtam.
A harmadiknál meg azt hiszem csak a 13-ban volt ilyen mód. 15-höz még nem láttam.
De ajánlanék én 3 módot ami mp-ben is működik és nagyban javítja a valósághűségét a játéknak.
Reális súlyú szállítmányok
Jóval nehezebbek lesznek a rakományok, a nagyobb traktorok is meg tudnak kínlódni egy-két nagyobb teherrel.
Reális üzemanyag fogyasztás
Körülbelül 2-3X gyorsabban fogy az üzemanyag, attól függően hogy milyen munkát végzel.
Manuális le-fel csatolás
Megmarad a traktorból való le-fel csatolás, viszont ha van kedve az embernek, akkor kiszállhat a traktorból és manuálisan fel-le kapcsolhatja a kardántengelyt, illetve a csatlakozót is.
Ha gondolod, próbáld ki őket, és aztán meglátod, hogy érdemes-e beletenni multiba.
Egyébként a növénytaposás, lehet ha már bele van építve a Kulen Vakuf-ba. Most már szinte mindegyik pálya tartalmazza ezt a scriptet.
Üdvözlettel Geréb. -
aZsandar #18462 Adjon Isten!
Három mod jól működő verzióját keresném, ha lehet MP-seket:
- útvonal
- nem csak keréknyom, de a termés (vetés) sérülése a traktoroktól
- eszközök-, járművek sérülése, javítása.
Előre is köszi! -
aZsandar #18461 Sajnos nem teljesen igaz, amit leírtam, mert a gépek számától függ, de a bázison - egy kupacban - található gépekétől... Ha kiteszteltem, leírom, csak a meló és a rengeteg multi mellett nem volt időm sajnos. :-( -
aZsandar #18460 Adjon Isten!
Talán emlékeztek, néhány hete írtam arról a problémáról, hogy a GPS mod, és a help kitakarják egymást. A GPS mod pedig kicsit összetett ugyan, de nélkülözhetetlen (véleményem szerint), ha nagyobb, soil mod-os gazdaságokban akarunk dolgozni, mert ezzel (és a FollowMe-vel) egy fürtben vezérelhető 3-5 gép is a földeken.
Tegnap elkezdett bosszantani a történet, így utána jártam, van megoldás.
A mods mappában található egy GPS_config.xml (ha használod a mod-ot). A 9. sorában ott az egyszerű megoldás:
<HUDsize>1.000000</HUDsize>
Ezt a számot csökkentve, vagy növelve, szabadon méretezhető. Nálam a 0.800000 vált be.
Szép napot! :-) -
McEachran3 #18459 Bassza meg, már 4* újratelepítettem a programot, hogy mi a f@szér nem csatlakozik, erre felnézek ide és kiderül hogy beszart a szerver :D -
aZsandar #18458 A TS szerver behalt, az aktuális címe 87.229.23.166, a többi ugyanaz... -
aZsandar #18457 Jah... ;-DDD -
McEachran3 #18456 Geréb voltam :D Azóta ahogy te is láttad sikerült megoldani :) -
aZsandar #18455 Adjon Isten!
Tegnap ketten is jöttek innen a fórumról, működik... ;o)
Amikor beírod a Connection alatt a Connect gombra kattintva a szerver címét (Server Address: 213.181.201.119) és a Nicknae-t, akkor már csak Connect gombot megnyomod, és már bent is vagy... Nem lehet, hogy elírtad a címet? Vagy a copy/paste-be becsúszott egy szóköz? -
McEachran3 #18454 A TS nem tud csatlakozni a szerverhez. Folyamatosan errort ír. Próbáltam jelszó nélkül, és jelszóval is. És a szerverlistában sem találtam meg a csoportot. Valami tipp?
Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2015.12.11. 13:10:37 -
aZsandar #18453 Ja, a játékot egyre többször mod-okkal indítom, így ha be van kapcsolva a modok és DLC-k szűrése, akkor nem fogod a "zsandár játszótere"-t megtalálni. Szintén a TS-en tudsz érdeklődni, hogy milyen mod-okat használunk, és honnan tudod azokat letölteni. -
aZsandar #18452 Hely az mindig van. Csak TeamSpeak kell hozzá. Ha nincs szabad slot, akkor teamspeak-en tudsz kérni. 8 slottal simán megy még a játék a gépemről, nem tudom még, mi a határ.
A TeamSpeak-ert le tudod tölteni a teamspeak.com-ról.
Miért?
Az egész csapat élőszóban kommunikál, így nagyon gyors és összehangolt munka mellett, még a hangulat is kiváló. :-)))) És ez nem kajálja meg a netedet, mint pl. a Skype.
Ha telepítetted, akkor a Connection / Connect gombok a jobb felső sarokban.
Server address: 213.181.201.119
A nick-hez a játékban használt azonosítódat írd és csatlakozz!
Ha bent vagy a szerveren, keresd a lista alja felé a "Farming 15 * * * * * * * * * * * *" szobát, a sok csillaggal könnyebb észrevenni. A szoba jelszava "milegyen"
Várunk! :-)
U.i.: ha belépsz, el ne indulj a Road Train-nel, mert aki ezt teszi, rögtön végleg kitiltom. Ez a troll-csapdánk a pályán. ;oD
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.11. 09:49:44 -
aZsandar #18451 PROGRAM HIBA!!!!
A játék elkezdett hülyeségeket csinálni (sokadik alkalom és pálya). A Giants engine állandóan leállt, ha:
- járművet akartam eladni
- járművet akartam visszaállítani
Próba képen nekiálltam, és töröltem (persze biztonsági mentés után) a mentésen belül a vehicles.xml -ből mindhárom új Road Train kocsijait (60db futó), így a gépek száma 200-ra csökkent. Egyből el tudok adni bármit, és visszaállítani is lehet, nem fagy ki.
Gyanítom hogy itt a bűvös hexadecimális lehet a ludas, vagyis a 255 db jármű, de még nem teszteltem. Akinek van kedve és energiája, az megtehetné... ;o)
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.11. 09:42:45 -
McEachran3 #18450 Szia. Van még hely nálatok? Ha igen én is beszálnék kipróbálni :) -
aZsandar #18449 Nincs mese, ha akciós a kukorica, akkor vinni kell! :-DDDDD
U.i. A régi Road Train jó volt, ez tényleg kezelhetetlen, használhatatlan, ráadásul nagyon rosszul fordul. -
aZsandar #18448 Drága jó szövetkezeti tagunk kérte, ugyan "vigyázzunk már az ő kicsikéjére". Természetesen nagyon komolyan vesszük az ilyet, így rendkívüli óvintézkedések mellett, komoly erőforrásokat bevetve nekiláttunk, hogy biztonságba helyezzük a kis drágáját, nehogy valami baja essen:
[IMG]http://nyilttura.hu/fs-mp_08.png[/IMG]
A traki nem volt téma, de hogy egy ilyen futó a játékban nehezebb, ráadásul megfogni sem igen lehet, komoly fejtöréseket okozott. 2,5 órán keresztül küzdöttünk vele.
Végül megnyugtató biztonságba került. Se előre, se hátra, így már attól sem kell félnünk, hogy illetéktelenek eltulajdonítják... ];oDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.11. 08:21:36 -
aZsandar #18447 Adjon Isten!
Mikor lép ki? Kellene egy kicsit jobban paraméterezni... ;-)
-
nono28 #18446 Üdv!
Tudna valaki segiteni?Miért lép ki a játék állandóan azzal az üzenettel hogy a Giants Engine 6.0.2 leált?Driverek frissitve vannak! -
McEachran3 #18445 Mikor szoktatok játszani? -
aZsandar #18444 Kezd összerázódni egy csapat...
Flotta-bővítés:
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.10. 02:09:53 -
#18443 El volt a csapat :) -
aZsandar #18442 Adjon Isten! :-)
A bázis, ahol fogadjuk az új belépőket:
600'000 liter búzával, nem megy el a MAN... ;oD (próba képen átírtam az alap futót 59e literről 600-ra. Nem vállt be... ;o)
Mikor 4 kombájn arat lépcsőben:
És mikor Norbi eltéved...
Modok nélkül, a Road Train 420'000 literre bővítve, teljesen kezelhetőn, 372'000 liter árpát hoz be:
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.08. 10:19:09 -
-
-
aZsandar #18439 Nem értem, miért ennyi a TROLL, ORK, OGRE...
Hülye gyerekek lépnek be a multiba, összevagdossák a fákat, széthordják a gépeket. Ez olyan, mintha eljönne vendégségbe, és megpróbálná lerúgni a kutyám. Vagy ő, vagy én tépném le a lábát... De itt nem kell ehhez bátorság sem... :-DDD
Semmi gond, minden új belépőnél automatikusan mentek, így nincs 2 perc újraindítani a szobát. De ez nekik miért jó? Milyen lelkivilág kellhet ahhoz, hogy már 10-12 évesen ilyen legyen a gyerek??? -
aZsandar #18438 Adjon Isten!
Köszönöm, hogy megnézted! :-))) Valóban nem sok értelme van, csak az emberben dolgozik, hogy "már csak ezt nem tudom", aztán kipipálod... :-) -
endy papp #18437 Nálam megy.
Man pót víz szállításra
Mellesleg semmi haszna ennek a víznek mert a kenyérgyár ,(nálam) valahogy mindig automatikusan feltölti magát vízzel,csak a legelején kellett 1x feltöltenem azóta soha....
Más hova meg nem jó ez a fajta víz.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.12.05. 19:57:02 -
aZsandar #18436 Új projekt indul.
Endy által javasolt Kulen Vakuf pályát fogjuk multiban megművelni. A pálya gyönyörű, nagyon kidolgozott, szinte hibátlan, és nagyon összetett, 6-7 féle állat, multifruit, stb.
Majd még elválik a gyakorlatban, hogy bérelek-e hozzá dedikált szervert, de mindenképpen az volna az ideális, hiszen most tőlem függ, hogy mikor lépek be.
TeamSpeek3 szükséges lesz hozzá, hogy szóban is tudjunk kommunikálni.
Google docs-on, egy excel tábla vezetésével fogjuk folyamatosan nyomon követni, hogy melyik földdel ki-, mit-, mikor csinált, hiszen a pálya SOIL mod-os, így nem mind1.
Egy modpack összeállítása is elkezdődött ehhez a multihoz.
Egyenlőre a Zsandár játszótere (MP) a gyülekező, a Westbridge Hills map-on, modok nélkül, aztán - ha összejött egy jó csapat, akkor - lépünk tovább... ];-)
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.05. 11:39:42 -
aZsandar #18435 Adjon Isten!
Igen, mondtátok mindketten. Ám azt nem gondoltam, hogy egy MAP okozza... :-))) -
aZsandar #18434 Kedves "Tamás"!
Elnézést kell kérnem a tegnap estéért, volt egy kis technikai malőr az egyik srácnál, azt próbáltuk Skype-on elhárítani, azért nem foglalkoztunk a játékkal. Köszönöm, hogy segítettél, és még egyszer elnézést! :-)
ZSa -
#18433 - milyen traktorod van ?
- Klasz
- akkor az jó lehet ,és a márkája ,ki a gyártó ?
- ... -
#18432 " éljenek a parasztok a traktorokon :D de rég parasztkodtam a földemen " -
endy papp #18431
A múltkorában az egyik maphoz volt ez a "sötét mod" csak elfelejtettem kivenni,majd később mikor játszottam akkor nézem ,most mi van olyan sötét van hogy az orromig se látok,majd beugrott hogy mint ha lett volna ilyen mod .
Szerencsére hamar megtaláltam kivettem,így nincs vak sötét ..... -
#18430 Én mondtam valami mod csinálja. -
aZsandar #18429 Endy Papp említette valamikor ezt a mod dolgot, de akkor nem is gondoltam, hogy map-ban lehet a hiba. Minden esetre köszi az ötletet! :-)))
Ha valakinek van kedve, Zsandár játszótere néven futtatok egy MP pályát, erős szerverrel és net-tel. Az egyetlen mod (egyenlőre) a Deutz Fahr traktor.
Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.04. 11:15:53 -
aZsandar #18428 Bakker, a Belgique map-ot le ne töltsétek!!! Nekiálltam, egyesével kiszedtem a mod-okat, elindít, megnéz, kilép, következő... Még szerencse, hogy B betűs volt.
Az a map tette tönkre a grafikát teljesen!!! :-[ Grrrrrrr... -
aZsandar #18427 Adjon Isten!
HELP!!! :-(((
Még mindig a grafikai beállításokkal küzdök. Már azon vagyok, hogy leszedem és újra húzom az egészet... Meg is tenném, ha biztosan tudnám, hogy újra aktiválni tudom.
A game.xml így fest:
<graphic>
<display>
<width>1600</width>
<height>900</height>
<bpp>24</bpp>
<gamma>1</gamma>
<fullscreen>true</fullscreen>
<vsync adaptive="false">false</vsync>
<filter>
<trilinear>true</trilinear>
<anisotropy>0</anisotropy>
<msaa>0</msaa>
</filter>
<userConfirmed>true</userConfirmed>
<previousWidth>1600</previousWidth>
<previousHeight>900</previousHeight>
</display>
<scalability>
<gpuPerformanceClass>very high</gpuPerformanceClass>
</scalability>
</graphic>
Próbálom ide is, oda is állítani, de semmi változás. Fakóbb színek, halványabb árnyékok, éjszaka vaksötét... :-/
Nálatok mi a tartalma a graphics résznek?
Jól látszik a különbség. Ugyanaz a pálya multiban megosztva és single player módban. De nem tudom mi okozza a problémát.