Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem a mapot, hát eddig a Bjornholm New Disajn, mostmár a Vorksolm van az első helyen.Tényleg jó minden, és itt már van gyapjúkollektor is,szóval nagyon extra .Tesztelhetnétek srácok nagyon bejövős.Másik. Szerintem nagyon jó lenne az, hogy lenne olyan script + textúra zip amiket bele kellene tenni csak a modsba és az átírná a gépeket. Lenne pl. class zip akkor, minden class kombájn vágná azt a növényt ,amit ez a filter tartalmaz. Ilyen plenne pl.Class zab tönköly stb filter. Ez vonatkozna minden eszközre,mert kicsit gáz hogy szinte ahány map ,annyi külön mod kell rá
Nagyon jó kis map.
Ezt és azt amit írtál a Rverst,ez a 2 van fenn,nekem is.
A lenti vidiben ,tulajdon kép miért is trágyázza a füvet?????<#fejvakaras>#fejvakaras>
Jobban és több fű nő????<#zavart2>#zavart2>
X universe Home, sweet home
Na mind egy, előbb utóbb majd lesz hozzájuk.
Mellesleg nem olyan nagy szám a Dimre által írt multi map,minden föld elvetve....stb ,stb<#fejvakaras>#fejvakaras>,nekem annyira nem tetszik.
G betűvel lehet váltani a munkagépre csatlakoztatott eszközök között jobb alul tudod követni épp melyik van kiválasztva.
Ha megtörtént a kiválasztás, (pl front súly, traktor, hígtrágya tartály,hígtrágya injektáló kb a sorrend ) neked az kis traktor ábra után az jobbra az utolsónak kell lennie kijelölve X-el szétnyit, V-vel leereszt, majd B-vel elkezdi az injektálást.
http://guides.gamepressure.com/farmingsimulator2015/
Amit a következő hsz.-ben kérdeztél volna
motor indítás= Enter
kézifék= Ctrl+Space
irányváltó= Space
Irányváltó ki/be kapcsolása = nyomva tartott Space
első kerék hajtás be/ki=Shift+4
első difizár be/ki=Shift+5
hátsó difizár be/ki=Shift+6
motorfordulat szabályozása= Shift + fel/le nyíl
sebesség szabályozása=Shift + jobbra/balra nyíl
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.12.26. 19:49:04
Mellékelem a videót amit említek csapot a videóban 0:25-nél van,vagyis látható.
A választ előre is köszönöm.
https://www.youtube.com/watch?v=qVKHKb6Y9E0
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.26. 19:39:54
Frankenland Map
De nevezzük csak egyszerűen magyarul "szar" módnak. <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: dimre, 2014.12.26. 19:19:36
Fűkaszáló.
Letöltöttem ki is próbáltam,nagyon hangulatos,és szép.
Igazából az eredetit használom még (B.H.) ,sajna azzal sem jutottam az utóbbi időben sokkal előbbre ,idő hiány...de ez is fenn van a gépen,lehet hogy valamikor belefogok ,de a dolgok jelen állása szerint pici rá az esély.<#rinya>#rinya>
Ami a Mix Stationt illeti szerintem is nagyon jó és hasznos segítség.
Nem is tudom a 2000 tehént hogy látnám el elég takarmánnyal nélküle.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.12.26. 18:21:40
A gueelemiskalkmod azaz hogy a trágya folyékony trágya stb látszik szórás után neked hogyan működik?eredeti mapon is, vagy csak moddolt mapon pl a tieden?
Pár kép
A cucumber és tomatora egy másik elhelyezhető objektum van az ide nem jó.
Elvileg az üvegházakkal jön,kapod azt is csak el kell helyezi legalább is én úgy jutottam hozzá.
Ezt a módot töltsd le és megoldódik, a pici stand ahova le tudod adni,persze vannak más lehetőségek is csak most hirtelen ebbe akadtam.
Ezen az oldalon mindent megtalálsz,csak keresni kell.
Cucumben tomato stand(leadó hely)
Fontos!!!!!
A alap mapban de a mod mapokon NINCS olyan hely ahol az ilyen jellegű terményeket átveszik .
NE is keress,ezért a modokhoz vannak azok az elhelyezhető standok épületek ahol le tudod adni.
A képeden látható objektum leadó háznál nálam elfogadja a narancsot és a többit is.
Nyilván a bubit és a parcsit csak ott ahol írtam.
Átnéztem a i gombnál is a tárolást is,de ott sincs semmi jele az adatoknak. TÁROLÁS ADATOK Hogy én leadtam ennyit vagy annyit,sőt eddig elfogadta a narancsot de most meg nem,ugyan úgy a paradicsomot sem.ITT EZEN A HELYEN
Pedig már végigjártam minden helyet,éttermet,akkor a képen látható leadó helyet stb...
Na de mindegy majd meglátom hol lehet némely gyümölcs terményt leadni.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.26. 12:31:46
Azért ugyan úgy füvet kell nyírni szalmát kell begyűjteni ,silót kell készíteni,max nem kell a keverőgéppel és a bálázóval vesződni.
A 13-nál kiéltem ez irányú vágyaim,sőt már a vége felé ott is a M.S. használtam csak ,mivel annyi más egyéb 24 órás elfoglaltság volt a farmomon.
Itt meg van favágás ,és jönnek sorba az egyéb új-régi modok,itt sem unatkozom.
Nagy részbe majd minden mod meg van ilyen-olyanformában piszkálva,van amelyik el is van túlozva ,de aki nem akarja nem használja.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.12.26. 12:04:21
Beletankolok az etetőbe 350.000 kevert tápot, aztán kész. Egyébként ennek mekkora a maximális kapacitása, mert gyanítom, hogy valamelyik mod ezt is megpiszkálta.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
De igazából soha nem számoltam utána.
Amikor még a 13-al toltam és már megengedhettem magamnak a szélkerekeket ,volt belőle 12-14 ,na akkor már elég szép pénzt hoztak ...
Onnan lettek konvertálva.
Valószószínű hasonló a felállás itt is.
Ott még volt egy szép leírás is hogy működik (már aki elolvasta<#wink>#wink>),biztos itt is ugyan úgy működnek.
Addig én is eljutottam(próba kép) a 2015-nél, hogy leadom,de azt már nem vártam meg mennyit ad ,de gondolom működik.
Ha kíváncsi vagy akkor picit pörgess az időn és kiderül menyit.
Nyilván minél több van mindenből annál többet kapsz majd érte.
A lényeg hogy ,NEM egyszerre a leadás pillanatában adja a lóvét ,már pontosan nem tudom mennyi idő telik el a leadás és az értékesítés között,de valamennyi idő kell hozzá míg megjelenik a számládon,ha nagyon izgat hogy és mikor mennyi, mérd le.
A saláta az más tészta mert ott alapból (nem tudom menyi idő alatt kapod a lóvét soha nem mértem,de nem sok,ha csak nem több tucat van belőle) nem kell leadni hanem automatikusan hozzá adja a pénzt talán a nap végén,ahogy a szélkeréknél is.
Az epernél csak mellé állsz az üvegháznak ott ahol megjelennek a ládák, és automatikusan felszedi a pótra.
Ugyan így cucumberés a tomatonál is.
Ha nem adsz trágyát ahol kel műtrágyát,vizet,az üvegházaknál akkor nem is jelennek meg a ládák,vagyis a termény.
Ja még annyit ami nem mod üveg ház,itt értem a salátára,paradicsomra,az alap játék tartalmazza,ott úgy működnek ahogy fentebb írtam a salátáról.
Remélem kielégítő és érthető volt.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.12.26. 10:32:44
Egy kérdésem lenne,mert egyszerűen nem tudok rájönni, hogy a multifruit modnál,ahol lehet cherry,orange,szilva,citrom,alma.
Hogy leszedni le tudom,el is viszem a megfelelő helyre ahol le is lehet úgymond adni,de nem add semmi lóvét érte.
Viszont az üvegházas eper-nél és a üvegházas salátánál,se tudok még semmi ötletet hogyan lehet felszedni és eladni persze azt is pénzért.
És most kipróbáltam az üvegházas uborka és paradicsomot is,de annál is ugyan az a gond mint az eper és salátánál.
Ha valaki próbálta már mindezt,tudna kellő infóval szolgálni,előre megköszönöm a válaszokat .
http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=6766&title=fs2015
Boldog új Évet!
http://www.modhoster.com/mods/krone-bigx-1100-with-100k
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt milyen vidám lehet mindenki betakarításkor 😊
Szeretnék ilyen flexibilis lenni.
Örülök, hogy megnéztem, mert a script szerzőjének facebook oldalát meglátogatva ráakadtam a Placable heap módra, amit még hiányoltam az fs13 után. Imádom teleszórni a földet a terményeimmel 😄
Utoljára szerkesztette: TTSS, 2014.12.21. 18:00:51
két új alma és citrom is,cherry,szilva,narancs,eper mellett.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.21. 17:04:50
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Nem zöldség objektumokra gondoltam, azt simán lehet exportolni.
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
a traktorista pálinkával müködik
Ha lenne egy ilyen "All in One Simulator", biztos, hogy nagyon jó lenne, de maximum a célközönségnek lehetne eladni, mondjuk max. 10.000 forintért. Ehelyett megcsinálják külön-külön őket, és darabját eladják 4-5000 forintért, amivel egyrészt kedvezőbb az ár (legalábbis gondolod te), másrészt pedig az is meg fogja venni, aki egyben megvette volna.
Én azzal is megelégednék, ha az FS17-ben lenne olyan:
1. betonos, földes utak (helyek) létrehozása
2. építhető, lerakható épületek az alapjátékban, modok nélkül (modokkal jelenleg is van ilyen)
3. némi földmunka lehetősége a mapokon
Miért lenne jó?
1. Sokszor kellene hely, ahol gépeket állomásozhatnék, a mapon nincs hely, de hülyén néz ki, ha a fűben állnak.
2. Ugyanaz, mint az első esetben, kellene a gépeknek garázs, stb-stb.
3. Miért nem tudok új szántókat kialakítani, pl. erdők helyett?
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.12.19. 10:48:18
Map szerkesztésben kérnék egy kis segítséget. GE-ben Terrain foliage paint mode-ban telepíthető fű és bokor modokat keresnék. Sajnos google nem a barátom.. Jópár napja legelek ezen a problémán, és nem jutok vele egyről a kettőre.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.12.19. 00:10:00
Lehetne benne kőbánya (fúrógépek,robbantás, fejtőgép, zúzó osztályzó) és ebből út építés ( aszfaltkeverő, terítő, úthenger, és sima kőterítő kövesúthoz) lehetne betonüzem (épületek alapjaihoz , betonplaccokhoz) lehetne épület elem gyár ( lakóházak, gazdasági épületek) lehetne ipar ......
Konkrétan majdnem az összes szimulátor játékot egybe gyúrni.