Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örülök, hogy megnéztem, mert a script szerzőjének facebook oldalát meglátogatva ráakadtam a Placable heap módra, amit még hiányoltam az fs13 után. Imádom teleszórni a földet a terményeimmel 😄
Utoljára szerkesztette: TTSS, 2014.12.21. 18:00:51
két új alma és citrom is,cherry,szilva,narancs,eper mellett.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2014.12.21. 17:04:50
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Nem zöldség objektumokra gondoltam, azt simán lehet exportolni.
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
X universe Home, sweet home
a traktorista pálinkával müködik
Ha lenne egy ilyen "All in One Simulator", biztos, hogy nagyon jó lenne, de maximum a célközönségnek lehetne eladni, mondjuk max. 10.000 forintért. Ehelyett megcsinálják külön-külön őket, és darabját eladják 4-5000 forintért, amivel egyrészt kedvezőbb az ár (legalábbis gondolod te), másrészt pedig az is meg fogja venni, aki egyben megvette volna.
Én azzal is megelégednék, ha az FS17-ben lenne olyan:
1. betonos, földes utak (helyek) létrehozása
2. építhető, lerakható épületek az alapjátékban, modok nélkül (modokkal jelenleg is van ilyen)
3. némi földmunka lehetősége a mapokon
Miért lenne jó?
1. Sokszor kellene hely, ahol gépeket állomásozhatnék, a mapon nincs hely, de hülyén néz ki, ha a fűben állnak.
2. Ugyanaz, mint az első esetben, kellene a gépeknek garázs, stb-stb.
3. Miért nem tudok új szántókat kialakítani, pl. erdők helyett?
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.12.19. 10:48:18
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Map szerkesztésben kérnék egy kis segítséget. GE-ben Terrain foliage paint mode-ban telepíthető fű és bokor modokat keresnék. Sajnos google nem a barátom.. Jópár napja legelek ezen a problémán, és nem jutok vele egyről a kettőre.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.12.19. 00:10:00
Lehetne benne kőbánya (fúrógépek,robbantás, fejtőgép, zúzó osztályzó) és ebből út építés ( aszfaltkeverő, terítő, úthenger, és sima kőterítő kövesúthoz) lehetne betonüzem (épületek alapjaihoz , betonplaccokhoz) lehetne épület elem gyár ( lakóházak, gazdasági épületek) lehetne ipar ......
Konkrétan majdnem az összes szimulátor játékot egybe gyúrni.
Itt még megtalálod az 1.1-es patchet. Mondjuk az elég ciki, hogy az 1.2-est nem engedi feltenni a kód beírása nélkül, hiszen ezeknek visszafele is kompatibilisnek kell lenni és a játék honlapján sincs már fent, pedig csak a patch garantálná az aktiválást. Hülye helyzet.
Én, ha emlékeim nem csalnak ugyanitt 4990Ft-ért vettem korábban.
Valamelyik nagy kiadó felkarolhatná ezt a játékot, seggbebillentenék ezt az amatőr svájci bandát és kapna annyi pénzt a fejlesztés, mint a GTA vagy a Battlefield, nah akkor lenne igazi farmingozás. 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az XP-t mind hardveresen mind szoftveresen egyre több dolog nem támogatja, a játék fejlesztők korlátokba, akadályokba ütköznének , a jelenkori technológia elhaladt mellette, nem kompatibilis vele.
Plusz egy kis adalék az XP-s kemény magnak link
továbbá egy nagy kapacitású átrakót amit silózóhoz lehet kapcsolni,hogy ne kelljen folyton kísérgetni 😊
thx
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Olyanról hallottam már, hogy valakit így tiltottak le a multizásról több órára, de nem tudom a pontos büntetési tételeket. Én nem igazán multizom, egyszer próbáltam, de akadt, mint a nyavaja, el is ment tőle a kedvem.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.12.18. 19:33:41
Frissíteni kell a játékot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem segítettem...
Courseplay magyar leirás
Találtam egy viszonylag jó videót is hozzá, igaz németül hablatyol, de legalább látszik a folyamat.
Majd csinálok magyar videót, amit találtam azok nagyon régiek.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2014.12.18. 15:16:27
Ugyan így csináld, és jónak kell lennie. (ugyan azokat válaszd ki ...)
Sikerült vennem egy jó erős gépet Papp endy barátunkkal már ezt beszéltük.szóval telepítettem ezt az átok Win 7 home prémiumot de a sim 15 licsencekód beütése után azt írja ki nincs profil hozzáférés.Most mit tegyek?Segítsetek már légyszi!
A nagy kapacitású keverő kocsit már nem találom honnan is töltöttem le ,így feltöltöttem ide, innen töltheted ha kell.
Keverő kocsi.
A conveyorral oda állsz a garat fölé ,ezután ahhoz nem kell nyúlni soha, mellé állsz a keverő kocsival majd mindig amennyit enged a garat utána töltesz,hamar ki lehet üríteni egy silót.
Érdekelne a leírásod. 😊
Köszi.
És mi a nagy kapacitású keverőgép? Én egy 10.000-es univerzális vödörrel pakolom, de ezzel is kínszenvedés. És mit csinálsz azzal, hogy a garat kapacitása csak 20.000?
Én a szállító szalagot használom(conveyor) néven keresed.
Majd van egy nagy kapacitású (48000Liter)keverő gépem ami felszipkázza sec perc alatt,majd oda álok a conveyor mellé kirakodás és ennyi .
De a conveyorra pótkocsiról is leöntheted a szilázst.amit előtte felraktál.
Azért használom a keverő gépet mert így a legegyszerűbb és gyorsabb.
Addig nem is biogázoztam míg ezek a modok nem jöttek ki.
Kinek van idegzete annyit rakosgatni.
Mellesleg a 13-nál rakosgattam néha de ott 25000 volt a kanál kapacitása,4 kanál után várni kellett,míg fogy.
De volt olyan map ahol nem volt betöltési limit így csak döntöttem a 200000 literes póttal a garatba<#nyes>#nyes>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.