• endy papp
    Nos mikor letöltöd a mapot akkor kell lennie benne egy pdf formátumú dokumentumnak amiben tökéletesen le van írva hogy mi mire való és hova kell leadni.
    Hova mit kell szállítani hogy, működjön.
    Én is onnan puskáztam az elején.
    Nyilván ha nem megy az angol-német akkor gugli fordító segít,mindent én sem tudtam az elején.
    Az is jó benne hogy magán a mapon is oda van írva egy adott gyár objektum neve ,jó nem mind ,de ezt is imádtam hogy ,nekem kellett felfedeznem.
    Ami még segít hogy bemész pl.az üvegházba és az információs panelnál írja hogy mi is kell oda hogy működjön.
    Plusz mindenhol vannak infó kis táblák ha közel mész kiírja mi kell oda.
    Igazából vannak érdekességek ,mert van ahol pl, a gombát angolul írja de ahova viszed már angol.
    Ha már elég sokat olvasod előbb utóbb rád ragadnak ezek az alap szavak.
    Az én angol-német tudásom 0,de azért még eddig elboldogultam mindig.
    A lényeg hogy,legelőször a Diesel-Werk gyárba kezdj,majd a "Pellet Werk" gyárba,mivel ezekre épül az egész további folyamat és a többi gyár-üzem ezek termékei nélkül nem tudnak üzemelni.
    Mindent leírni nem tudok ,mivel nagyon sok idő és oldal telne itt meg.
    Természetesen bármiben szívesen állok rendelkezésedre,vagy bárkinek,kérdezz nyugodtan.
    De azért sok mindenre magad is rájössz,ne oly ördöngösség,no meg ez benne a kihívás,nyelvtudástól függetlenül.
    Nekem több mint 100 órám már benne van így dübörög a gazdaság rendesen(igaz most pihi mert ATS-ezem)
    A map teljesen hibátlan,minden működik,mindennek van értelme hogy termelj nem csak céltalanul termeszted akár a növényeket,stb.....
    Ja igen nem tudom honnan töltötted le de itt vidik is vannak ,talán segítenek.
    Ackendorf map
    Mielőtt kérdezel pontosan írd le melyik üzem-gyár-ról van szó és mi a gond.
    csupán a map összetettsége miatt írom ,így megkönnyíted a válaszadást is.