| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #18642 Szívesen, ha tudok valamiben segíteni csak szólj.
Igazából ami a mezőgazdaságot illeti.
Azért is választottam ezt a mapot(Ackendorf) mert eleve jól néz ki jól fut és ami a lényeg nem csak arról szól hogy termeled a növényeket totál értelmetlenül,hanem van mire hasznosítani,amiből lesz is valami amit majd idővel tudsz értékesíteni ,mind ezt nem 1-2 nap alatt.
Eleve olyan sok rétű és átgondolt ,ha tetszik összetett az egész.
Pl: az üveg ház ahol a virágokat termeszted ,4 nap után tudod csak leadni az első raklapokat( addigra nőnek meg),de ezt nem tudod csak úgy elérni hogy magot viszel elülteted, vizet locsolsz rá és kész.
Leírom csak a víz előállításának menetét,a többit azért nem mert még hosszadalmasabb összetettebb,no meg betelne az oldal....
Ha nem akarsz érte pénzt kiadni (mármint a vízért)akkor kell pelletet raklapon termelned ezt elvinni a megfelelő helyre és akkor lesz ingyen vized,amit még oda is kell szállítanod az üvegházba ,vagy épp ahova kell.
Ehhez kell forgács ,szálfa a pellet gyárba,amihez ugye fakitermelés szükséges.
De ezen gyár üzemeltetéséhez kell még"kenőanyag" és üzemanyag amit a repcéből nyersz ki.
Mindezeket oda is kell szállítani.
Majd a kész raklapon levő pelletet elszállítani a gyárba ahol a vízen kívül még a többi gyárat üzemet is kell "táplálni"
Nos ugye ez még csak a víz előállítása,a többi 3-4x összetettebb ennél,ami nem baj mert nem unod meg az adott munka folyamatokat,mivel mindig mást csinálsz.
Más:
A fizikával már nagyjából elégedett vagyok,nyilván lehetne sokkal jobb is.
Ha egy emelkedőn egy kultivátort nem a megfelelő traki húzza simán meg áll,stb stb..
Azért ilyen nem volt előtte.
A fáknak súlya kilengése van.
Próbálj megrakni egy pótot daruval 10-12 méteres fákkal kell hozzá ügyesség,pont a fizika miatt.
Ami a hangulatot illeti azért is választottam ezt a mapot mert nem csak mezőgazdaság, fakitermelés, állat tartás van,hanem ennél sokkal összetettebb munkafolyamatok.
Persze nyilván kinek mi jön be,de nekem így több mint 400 óra (FS2015) farmozás után kellett valami új és úgymond kihívást jelentő farm.
Ami a grafikát illeti nálam is sokat számít a kinézet,ezért is nem venném elő már a 13-at sem....