Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a traktorista pálinkával müködik
X universe Home, sweet home
Most lett meg a játék, úgy látszik, felesleges volt az aggódásom. Az 1.2 is tökéletesen működőképes, úgyhogy megyek is túrni a földet.
200Km/h traktorral......DDD.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy játékfejlesztő céget, egy kiadót nem az érdekli, hogy milyen hardveren fut a program, hanem, hogy minél több darabot eladjon belőle. Gondolod, hogy szánt szándékkal kizárnak egy platformot, csak azért, hogy cseréld le a gépedet, vegyél újat? Ezzel ők kevesebb profitot termelnének, nem érdekük.
De ne felejtsük el... az XP-t 2001-ben adták ki, már egy 13 éves operációs rendszer! A kiadók és játékfejlesztők pedig csak a legritkább esetben szoktak visszafelé fejleszteni. Vagy más a véleményed? Haladunk a korral, a technika fejlődik, és senki sem fog fejleszteni egy őskövület operációs rendszerre, mint ahogy már DOS-ra sem fejlesztenek jó ideje. Ez van.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
zolcsika0804: Nálad, valószínűleg valamelyik mod lehet a ludas, a v1.2-vel lehet, hogy nem kompatibilis. A memóriától függetlenül be kell töltenie a játéknak az összes módot amit lát. Az FS13, P4 2.93Ghz, 768MB RAM-al is simán kezelt 10GB-nyi(!), közel 300 db módosítást.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2014.12.16. 21:26:47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"gépem alkalmas e a 64 bites win 7 hez nem tudom mi a feltétele annak "
A gépedben lévő alkatrészeknek van-e win7-es támogatottsága, azaz illesztő program vagy más néven driver támogatottsága.
A ha van több winyód vagy azon az egyen van több partíció amik közül egyet szabaddá tudsz tenni akkor oda felnyomhatsz próba képen egy win7 64-et , hogy menne-e egyáltalán, érdemese e foglalkoznod vele.
Találtam egy ilyet is...
"Ha meg szeretné állapítani, hogy a Windows XP rendszerű számítógép képes-e a Windows 64 bites verziójának futtatására, tegye a következőket:
Kattintson a Start gombra.
Kattintson a jobb gombbal a Sajátgép elemre, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra.
Ha a Rendszer területen látható az „x64 Edition” felirat, akkor a processzor képes a Windows 64 bites verziójának futtatására.
Ha a Rendszer területen nem látható az „x64 Edition” felirat, a processzor akkor is képes lehet a Windows 64 bites verziójának futtatására. Hogy biztos választ kapjon, töltse le és futtassa az ingyenes Windows 7 Frissítési tanácsadót a Windows 7 Frissítési tanácsadó weboldaláról."
forrás
Amúgy meg izé
De sajna a távolság....
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Kipróbáltam.
Nekem ez a fülkés nem jött be ,pont a fülke nézet miatt.
A fülke maga szép és jól nézni,de a belőle való nézet(kamera) nem jól van elhelyezve ,és emiatt pont hogy nem látni ki rendesen,a másikhoz (fülke nélküli) képest.
Ha megnézed olyan mint ha az ülés háttámláján ülne(nagyon magasan) a fülkében + nem is a helyén ,kicsit eltolva balra.
Így a való életben sem tudnának vele rendesen dolgozni.....<#fejvakaras>#fejvakaras>
Én maradok a fülke nélkülinél,igaz hogy ez jobban néz ki ,de nekem a funkcionalitás számít ,hogy lássam mit is csinálok ép.
<#wink>#wink>
Letöltöttem ma ezt ez ugyanaz mint a videón amit feltettél ennek van fülkéje is nem tudom az általad linkeltnek van e
szal itt lesz ha érdekel valakit
Endy videóján levő fadaráló fülkével
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Jó lenne ha figyelmeztetne, mint a "courseplay", ha valami fogyóban van.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Drabolt fa szállító pót.
De mondom "N" bill kar kitolás-behúzás "M" bill emelés -engedés.
Működnie kell.<#fejvakaras>#fejvakaras>
A kontroller érzékenységét-holtér tettem feljebb 20%-ra (ez a max)és megszűnt,hogy billnél mi a helyzet nem tudom.
Egy próbát megér.
most epp a biogaznal mokuskodom a szilazs eladassal 😄 2 futoszalag +1 billencs segitsegevel 😊
Utoljára szerkesztette: fbalfonso, 2014.12.14. 09:45:58
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Nem olyan bonyolult mint elsőre látszik.
Jó nekem is kellet 5 perc mire rájöttem és sikerült de ennyi nem több.<#wink>#wink>
Az "N"billel kitolod a karokat,az "M" billel billented őket,ha jó helyen állsz akkor írja hogy felcsatolhatod.
Majd ugyan így vissza húzod a karokat és a másik billel vissza billented.
A kirakodás egyszerűbb,ott csak a kirakodás billel kirakodsz a megfelelő helyen.
Az anya kocsi konténer kirakodásakor nem árt ha kitámasztod a lábakat mert a súly miatt elbillenhet.
Röviden ennyi ,remélem sikerülni fog.<#integet2>#integet2>
http://lsmod2015.com/?s=krone+bigm
http://lsmod2015.com/?s=krone+prot
meg valami ehhez hasonlo se lenne rossz 😄
ty
Azzal mi a gond???<#nemtudom>#nemtudom>
Max abban különbözik hogy van rajt daru és aprító,de nem muszáj használni.
Persze értem én hogy mit szeretnél ,de aszem még várnod kell mire valaki elő rukkol a neked megfelelővel...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Erről lenne szó...
Persze nem kell pont ilyen 😄 csak hasonló
Danke !
Fa apríték készítéshez az általam kipróbált összes közül az egyik legprofibb ilyen jellegű gép.
Úgy funkcióban mint működésben is kiválóan teljesített.
Akár megfog egyszerre 2-3db 8 méteres rönköt is és pik-pak bedarálja minden gond és probléma nélkül csak ajánlani tudom.
Fa aptíték készítő és szállító .
Hozzá egy vidi is jár...
Jobb szeretem a nagyobbakat,kamion után.
Az az igazság azért is részesítem előnybe a kamion utáni pótokat,az ets2-t nem nagyon használom itt meg együtt a farm és kamionozás....<#wink>#wink>
Honnan és mikor töltöttem le már nem tudom ,így linket sem tudok prezentálni.<#nemtudom>#nemtudom>
Ha van kedved és időd ilyet keress.
fa szállító billencs pót
Ez valamilyen speciális modolt pótkocsi, vagy sima gabonaszállítóval is lehet kuglifát szállítani?
Valamit kicsit elcsesztek az optimalizáción,vagy nem tudom,na mind egy mert azért jó és szép így is,legalább is elfogadható.
Ha idén nem is de előbb-utóbb még lesz hozzá javítás,biztos.
Eddig kaptam 400-körül most olyan 50-60 nal kevesebbet,ezt tudom pontosan.
A hosszú fáknál pontosan nem tudom mert azt mostanában amúgy sem vágtam de próba kép párat leadtam ,hát nem sokat adott ,mint ha felét sem adta volna mint régebben de ,hülyeséget tényleg nem akarok írni mert ezt annyira pontosan nem teszteltem,mert most ilyeneket amúgy sem vágok.
De asszem ezek után hogy olcsóbb lett a hosszú szál fa,maradok a méteres kuglinál,míg meg nem unom<#wink>#wink>
"Trees are worth less, especially when selling entire, non-defoliaged trees"
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.12.11. 20:30:16