23835
  • Scany01
    Ebbe mért nem fogadja el a lefóljázot bálát?(vagy széna vagy szilácsnak veszi)Van egy másik keverő pótkocsi abban is ugyan ez pedig szalmaként fóljázta.
    Utoljára szerkesztette: Scany01, 2015.12.03. 11:44:24
  • n0tr3adY
    Coming soon... :)

• aZsandar
    13-14-ig, és 18-08-ig folyamatosan látod. Olyan mint a "mixer vagon is full" felirat, nem látsz tőle, nem tudsz játszani...
  • Scany01
    És hol írja ki ezt? Egy kapunál? Ha igen akkor úgy van meg csinálva a map hogy kiírja eltüntetni nem tudom hol lehet én ilyenel annó 13ba találkoztam.
  • aZsandar
    Nem tudok róla, hogy mod lenne, első perctől ilyen... Átírom a gammát és kiderül...

Most letöltöttem néhány pályát. Valamelyikben volt egy olyan mod, hogy 18-08-ig kiírja, hogy lejárt a munkaidő, és nem lehet eltüntetni, és délután 13-14-ig ugyanez, csak csak ebédidővel. Tudja valaki, melyik mod lehet ez?
  • Scany01
    Véletlen nincs bent ilyen mod mert az szokta ezt csinálni?(nekem a gamma 1-es értéken van)
  • aZsandar
    Nézzétek meg nekem légyszi, hogy a 'Dokumentumok\My Games\Farming Simulator 15' könyvtárban a game.xml-ben, a <gamma> sor nálatok milyen értéken van? MP-ben hibátlan az éjszaka, nálam viszont 22-06-ig nem lehet játszani, olyan vaksötét van...

Előre is köszi! :-)

Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.12.02. 08:39:25
  • aZsandar
    Adjon Isten!

Örülök, hogy sikerült. Én is használom azt, már fura, mikor MP-ben nem kell leállítani és elindítani a trakit. Ellenben nagyon jó, mikor ott akarok hagyni egy trakit, hogy pl. hajtsa a darálót járó motorral, én meg kívülről rakom egy másik géppel... ];-)))
  • Papa51
    Igen , igazad van, megtaláltam a "ludast", a "drive control" mod volt az, ami valóban lejött egy mod pack-ban! Köszi a segítségedet!
  • Rozsdika
    köszi a segitséget.
  • aZsandar
    Nem tudom, fel lehet-e tenni, szerintem igen, de ez csak az én véleményem. De én vettem belőle egy 2-at is, 2000 Ft nem sok érte szerintem... ];-)))
  • aZsandar
    Ez valami hasonló lehet, mint a drive control mod. Keresgélj a legutóbb letöltött modok között (akár egy realistic rolling is lehet ludas), mert ott van a megoldás. Letöltöttél valamit, aminek ez is része.
  • aZsandar
    Adjon Isten!

Azt sajnos nem tudom megmondani, nyitható-e, de már én is találkoztam olyan map-pal, ahol nem nyílik (pl. Harvesting America).

A te problémádra a "Fertilitzer pallet" a megoldás, ez egy raklapon telepíthető feltöltő tartály, raklapvillával oda viszed, ahol neked kényelmes... ];-)
  • husz
    Üdv egy olyan kérdésem lenne csak hogy megvettem eredetibe 15-ös játékot és ha felrakom az egyik gépemre akkor már másikra nem is fogom tudni ?
    Utoljára szerkesztette: husz, 2015.11.29. 17:28:33
  • Papa51
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni kézifék problémában? Egyszer csak a játék indítása után lett kézifék, ami eddig nem volt a játékban és jármű váltáskor, mindegyik indulásra kész állapotban volt! Kérlek segítsetek! Köszi és üdv!
  • Rozsdika
    sziasztok! lenne egy kis problémám a fs 15 volkshill 1.8 mapban hol lehet a mütrágyázot megtölteni mert a kertészetben be van a kerítés zárva. Bárhogy próbáltam nem tudom kinyitni.És nemtudom feltölteni mütrágyával. köszi a segítséget. üdv rozsdika
  • aZsandar
    Adjon Isten! ]:-)

Az autó tudja, sajnos a pálya nem fogadja el valamiért. De abban megtalálni a javítandó részt, szerintem nem olyan egyszerű, de még nem próbáltam...

Jobban izgat ez a HUD kérdés, de még nem jöttem rá semmire... ]:-(
  • endy papp
    Akkor nem jelenthet ez sem problémát átmókolod hogy vizet is vegyen fel és kész.
  • aZsandar

és
  • aZsandar
    Szóval legyen mindenkinek Xx100eFt-ja, hogy három monitoron játszon, és akkor megoldódik a probléma? Tudod, én akkor is tudtam élvezni a játékot, mikor egy dual-os gépen, egy öreg 512-es videó kártyával nyomtam, és nem tudtam ránézni a kombájnra, mert annyira lagolt. Szerencsés vagyok, hogy nekem nem kell ennyi kütyü... ]:-DDD
    És ha körbekérdezel itt a fórumon, én még jól állok a 30"-os monitoron az 1680x1050-el... Mert a többség nem ilyenen játszik szerintem.
    Viszont van itthon egy HP szerver, olyan 1,2MFt volt újonnan, mert az a munkám miatt kellett. A gépemre most nincs keret, mert másra kell. Ennyi! ]:-)

Szerintem ejtsük a témát.

Ha pedig valaki másnak van rá 5lete erre, hogy, azt örömmel várom! ]:-)

A MAN nem működik... Erre gondoltál? Itt kellene töltenie?

Én bele szoktam nyúlkálni a forrásokba, mert valahogy jobban szeretek megtalálni egy hibát, és feljavítani a gépeket, mint készen kapni, de szerintem erről volt már szó. Én az alap gépekből is megoldottam olyan dolgokat, amit mások csak durván életszerűtlen mod-okkal. És igen, sikerélmény számomra, ha rájövök, és az is, ha megoszthatom másokkal. ];o)
    A mod-okat meg letöltöttem tucatjával, nem is tudtam, melyik töltődik be, és melyik nem. Most kezdtem rendet rakni, és azt látom, hogy a 10% ilyen bagatel hibák miatt nem töltődik be. A másik 10 meg a modDescription.xml-ben ejtett elgépelések miatt... ]:-) Holott nagyon jó kis modok is vannak köztük, amik megérnek 5 perc ráfordítást.
    Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.11.26. 21:32:43
  • endy papp
    Hát nem tudom de nekem semmi nem takar ki semmit....
    Szerinted ezen mit takar ki mi?
    5960x1080p
    A Manból nekem is van de nem mind tudja ugyan azt.
    Van pont ugyan ilyen is de azt másra jó.
    Külön ne akarok válaszolni a következő hsz-ra amit írtál ezért ide írom.
    Nekem a modok között 672 db van, ez 10 GB ,mind működik mindet betölti.
    Nyilván vannak modok amik nem jók, de én úgy kezdem, mod ,mod mappába ,majd próba ,ha be se tölti akkor kuka,ha betölti de nem működik akkor is ,ha működik de eltüntet dolgokat vagy valami anomália van vele, akkor vagy kuka vagy parkoló pálya.
    Ilyenekkel nem is foglalkoztam soha ,hogy hol milyen ékezet és kötőjel van.
    Minek ?vagy jó valami vagy nem .
  • aZsandar
    Nézegettem a logokat. Lehet, hogy nem csak nekem új infó, hogy szóköz helyett csak az alávonás elfogadott, még a kötőjel sem. Ezért nem töltött be minden mod-ot...

Error: Invalid mod name 'Milktruck-tgk'! Characters allowed: (_, A-Z, a-z, 0-9). The first character must not be a digit
  • aZsandar
    Köszi, megnézem, bár volt 3 ugyanilyen MAN-om, egyik sem vitte...

Az a gáz, hogy hiába növeled a felbontást, nem változik semmit a méretük, vagyis marha nagyot kitakarnak... ]:-(
  • endy papp
    Nos ez megoldja a gondjaid.
    remélem működni fog én ezt használom,igaz a kapacitást picit megnöveltem mert 10000,nekem kevés.
    MAN TGS 18.440 Tipper Truck and Trailer v1.1
    A hudot nem tudom hogy lehet é változtatni,igazából nálam van mindennek elég hely az 5760x1080-nál.
  • aZsandar
    Adjon Isten!

Néhány kérdés:
    - mivel tudok ásványvizet szállítani? Most már nagyon sok tartály elbukott.
    - mivel tudok trágyát szállítani, ami le is tudja borítani a komposztálóba?
    - lehet valahogy a hud-ok (ugye jót mondok, a képernyőn található felirat ablakok) méretét csökkenteni? Pl a help és a GPS kitakarják egymást, de vannak esetek, mikor kellene a help is, és nem kellene kapcsolgatni folyton.
  • aZsandar
    Soil mod nedvességtartalom:
    Egyszeri permetezés:
    - vízzel +29% (ha előre és hátra is teszek permetezőt, nincs különbség, egynek veszi)
    - gyomirtóval +14%
    Most tesztelem a víz+gyomirtó, víz+műtrágya combo-kat
  • aZsandar
    Adjon Isten!

Mert a simára sincs elég időm... ];o)
  • Carl Davies
    "marha sok pénzembe kerül ez..."
    Miért nem egy tesztmapon próbálgatod az új modokat?
  • endy papp
    A víz kérdés itt nem egyszerű már mint a beton és az ásvány víz témában .
    Most nincs időm segíteni,de ha nem jutsz vele dűlőre írj és segítek megoldani ezt a kardinális kérdést
  • aZsandar
    Bocs, megvan. A 4. mixer már szállít.

Most az "ásványvíz" kérdésre kell rájönnöm...

Annyira szar, hogy millió mod-ot kell letölteni, megvenni, kipróbálni, mire megtalálod azt, ami nem csak alapfunkciókat tud. Mivel nem csalok (csak néha a térfogatokkal), marha sok pénzembe kerül ez...
  • aZsandar
    Help!

Hogy lehet betont szállítani? És a hülye betonkeverőt kivenni reflektor üzemmódból? gyakorlatilag ragyog az alján valami lámpa...

Utoljára szerkesztette: aZsandar, 2015.11.23. 22:54:06
  • aZsandar
    Erre gondoltam, csak próbáltam diszkréten közelíteni... ];o)
  • gyuri35
    Szia!
    2013-l kezdtem a farmozást.Egyébként időközben rájöttem a hibára még egy zip csomagot ki kellett bontani és máris működik.
  • aZsandar
    Semmi gond, néha egyszerűbb kérdezni. ];-)
    Egyébként így másnak is segíthet később, aki esetleg nem nagyon ért a géphez, nem? ]:-)))
  • Scany01
    Feltölteni fel tudtam de amint látni nem űriti ki a burgonyát majd ha el vetetem mindent akkor próbálkozom ,ez csak úgy is próba volt hogy mit hogy csináljak majd.
  • Amellywood
    Szia.

Megtaláltam rögtön, igaz lehetett volna nekem is annyi értelmem, hogy körbenézelődök de most már akkor tudom :)
    Köszönöm még egyszer :D
  • aZsandar
    A komposztért a kertészetben 37xx Euro-t fizetnek folyamatosan, minden szállítmányért.
    Már csak az a gondom, hogy gyakorlatilag 1db nagy markolóm van, amivel a trágyát tudom szállítani (120e l), de gyakran mellé öntöm. Jobban örülnék egy pót-nak, ami beletalál... Mert ugye a kanalasnál nem látom, hogy mennyi töltődik...
    Eddig faforgáccsal etettem, azt hatalmas mennyiségben tudok előállítani az erdőben a Krone BigX fadarálós verziójával (szerintem nincs ennél jobb a játékban, igaz, csak 7-8 félét próbáltam), mert csak ráfordulok, és lassú előremenetben megeszi a komplett fát. Ráfordítás 10-20mp/fa. ]:-)))
  • aZsandar
    Az a szar nálam sem működött...

Sőt, a Kulen Vakuf-on az összes tartálykocsim, raklapos töltőtartályom is csődöt mondott a krumplimosónál, és a "betongyárnál". ]:-((( Sem a víz nem tölthető egyiknél sem, sem a krumplimosóba üzemanyag.
    Mind1, adom el mosatlanul és ennyi... ];o)
  • Scany01
    Innen szedtem le.
  • endy papp
    Ja ez tényleg gáz.
    Töltsd le innen ,szerintem ennek jónak kell lennie,nálam működött.
    krumpli mosó elhelyezhető