| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
aZsandar #18351 Adjon Isten!
Ez most melyik pálya?
Endy:
Ha odamegyek a malom ajtajához, akkor be tudom kapcsolni a szélkereket, de nem tudom, ez vajon összefüggésben van-e azzal, hogy őröl-e.
A help-ben megjelenik a töltési szint, ám liszt mégsem készül.
A permetezést a GPS + Follow Me + mobil raklapos vegyszertartály + Amazone Pantera (átírva 18el-esre) mod-okkal végül megoldottam, nagyjából felügyelet nélkül tudnak permetezni a földeken, bár még nem jöttem rá, hogyan mennek maguktól, ha nem ülök benne...
A földek intenzív elsavasodása miatt az a lúgos rész visszasavasodott, így már nem sírok. Amit viszont nehéz követni, hogyha korrigálsz egy földet, akkor nagyon sokára (talán másnap?) jelenik csak meg az eredmény. És van ahol pl. csak foltokban túl száraz. Ott nem szabad egyben locsolni, csak a foltokat? Szóval igazán megszállotnak kell lenni szerintem a Soil mod-hoz, nem? Mindegy, lassan rájövök az összes trükkjére, és a felfedezés élménye kárpótol. De jó lenne egy reset gomb, amivel visszaállnak a földek alapértékre, hogy újra tudjam kezdeni... ];o)