23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #18127 Nálam működik ahogy a régebbi verzióknál is, ennél is .
Akár azzal a tartálykocsival is amelyiket ad a játék hozzá.
Vagy nem a megfelelő helyre állsz(ha sárga "markerbe" állsz,kis tető alá,,automatikusan leveszi a vizet a tartálykocsiból) vagy a feltöltő csőnél akarod leereszteni, ott csak a kocsidba tudod vissza tölteni .
Azon kevés mapok egyike amik hibátlanul működnek,minden funkciójukkal együtt.
Már nem játszok rajt ,mivel,130 óra játék után mindent elértem amit szerettem volna és már meguntam,no meg már vannak jobbak újabbak amik változatosabbak.
-
ElBanday #18126 Jó estét Játékosok! Segítséget szeretnék kérni. A Bjornelux 2.2 térképen játszom és nem tudom a tehén istálló melleti víztartályt feltölteni. Természetesen eredeti játék, van előírt tarálykocsi, van UPK. Mi lehet a hiba? Előre is köszönöm! -
#18125 Helló! Ha valaki használja a SOIL modot,legyen kedves avasson bele a részletekbe! Érdekelne a mod. Köszönöm! -
#18124 Hát lehet nem volt szimpatikus a neved, vagy nem tudom. -
fakkika #18123 Én is gondoltam erre csak amikor kiírják hogy gyertek sokan meg mindenki ide akkor nem értem az egészet
-
#18122 Szerintem aki a játékot indította (a szerver tulajdonosa) nem fogadta el a jelentkezésedet. -
fakkika #18121 Sziasztok tudna valaki segíteni hogy multiba sok szervere miért nem enged fel ? Azt írja hozzáférés megtagadva.... -
Carl Davies #18120 TAB-al tudsz a járművek közt ugrálni. "i" betűt megnyomod, és ott felül vannak jobbra és balra nyilak. Ott megkeresed azt az oldalt ahol a térképen mutatja, hogy hol vannak a cuccaid. -
#18119 sziasztok!
Lenne egy kérdésem, elkezdtem a játékot, hát vannak még furcsaságok...
pl boltban látom hogy van egy ekém is amit kaptam, de nemtudom merre van, nem lehet azt vhogy elővarázsolni? térképen abszolút nem mutatja a jármőveket, gépeket -
#18118 Erről a gépről van szó. A szántásmodot kivettem belőle,most épphogy csúszik és kb. 1 másodperc múlva abbahagyja. Így már jobb egy kicsit.
-
#18117 Ez egy régi Fendt 1050-es,de szerintem a legjobb. Valahogy meg kellene oldani,de nem értek az xml-hez. -
#18116 Nálam sem csúszkálnak végre a patch óta! -
endy papp #18115 Nálam a legutóbbi pach (1.3) óta egyik gép sem csúszik sehova ha lejtős területen áll.
Előtte sajna volt ilyen de szerencsére ez megszűnt.
Azt is észrevettem ,igaz apróság de jó dolog ,hogy mikor ürítés után indul a kombi ,vissza tolat picit ,a pach előtt ez nem volt,így elhagyott darabokat.
De lehet a mapon is múlik,habár az nem befolyásolhatná.... -
#18114 Azt meg lehet valahogy csinálni,hogy mikor a gép áll, ne csússzon le a lejtőn?
-
endy papp #18113 Sör üzemre van 2 féle lehetőség is ...
Az egyikhez komló sem kell...
A másik meg a sokgyáras elhelyezhetőkbe benn van, benne van a komló is amit nem kell vetni (kordonokon van),természetesen a elsőként említett is elhelyezhető.
Persze ezek nem oly komplexek mint amire te gondolsz de szerintem nem rosszak.
A kettő együtt nem megy...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.08.23. 11:20:12 -
zolcsika080104 #18112 szia!
Multifruitra gondoltam,hisz hiába tennék sörüzemet bele ha a komló meg hiányzik a vetőgépből. -
n0tr3adY #18111 A Nádasdfalva multira teljesen alkalmas. Csamassa biztos nem fogja átszerkeszteni "sok gyárasra", így arról magadnak kell gondoskodnod. -
#18110 Nekem azzal a moddal csak annyi bajom van,hogy meg sem tudom venni!!! De hogy miért? Steam,1,3
-
karipapa #18109 Sziasztok.nekem 1 olyan kérdésem van hogy van az fs 15-hez John Deere 864 Premium bálázó amiben lehet a hálót cserélni.eddig mind szép és jó de nincs bent a módok között az új háló.tehát nem tudok hozzá venni.segítséget szeretnék kérni tőletek hogy mit csinálja.a másik problémám hogy eredeti a cd is és leszedtem az 1.3-as frissitést de mikor fel akarom tenni azt írja ki nincs fent a magyar verzió.ilyenkor mi van?köszi előre is -
#18108 Halló! Egy "kis" segítséget szeretnék kérni! Meg lehetne oldani hogy ez a gép ne csússzon a lejtőn, és hogy gáz adáskor illetve lassításkor ne mozogjon a bal első sárvédő? A szántás mod problémát azt megoldottam.
-
vindzsi #18107 Sziasztok!
Tudna e segíteni valaki abban, hogy animált malacot hogyan tudok be tenni a játékba GE segítségével? -
#18106 Megvan.
-
endy papp #18105 Itt van egy 1050-es.
Fendt 1050 -
#18104 Kösz! -
endy papp #18103 Parancsolj....
Fendt
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.08.14. 20:42:51 -
#18102 Tud valaki ajánlani egy jó Fendt 936-ot, vagy 1050-et? -
Vektor015 #18101 -
Vektor015 #18100 -
endy papp #18099 Hi Zolcsika.
Igen azon tolom.
Megpróbáltam az összes gyárat rátettem és vele együtt a fákat is ,de akkor már eléggé dadogós volt ,így némelyiket kivettem amihez nem kell annyi fa és üvegház így már klafa,nekem ez és a korábbi,a bjornelux (de azt már untam közel 200 óra után)) a bejövős.
Nos itt ennél mindig van mit csinálni,elég változatos nem is túl nagy a sok állat ,növény is több fajta,a terep is szép igényes ,alapból is sok mindent ki lehet hozni belőle ,így meg hogy pár + elhelyezhető üvegházat gyárat bele tettem ,nem panaszkodom.
Igazából két féle változat van belőle egy gyengébb gépekre való is van én is azon tolom,de elfutott a másikkal is alapból.
A malom és kenyérgyár az egyből felejtős majd az összes mapnál mivel azokban van valami ami nem komálja a multi mapokat.
De a többi az működik,az más kérdés mennyit lassít ha mindet berakod.
Ezért is szánok az elején sok időt a tesztekre,itt is kb 15-20 órám csak ezzel telt, no meg hogy működnek a funkciók egyebek.
Na egy szónak is száz a vége én elégedett vagyok ,így maradok is egy darabig ezen ,míg megint nem lesz jobb .....
-
zolcsika080104
Jah így már logikusabb. :D
Viszont 3 monitorral még jobb a játékélmény. ;) Legalábbis abban a programban ami jól kezeli a FOV-ot.
Már volt olyan rendszerem és nagyon király, sokkal jobb mint egy nagy TV. :) -
zolcsika080104 #18097 így igaz még szép hogy arra kötném -
Carl Davies #18096 Szerintem TV-re gondolt. -
#18095 Ennél jobb? :O
106-os LED?
Kicsit részletezheted is. :) -
zolcsika080104 #18094 Szia !
Endy a Blacrocvaley mapot játszod még?
Én bele sem kezdtem ,mert csak akkor nyomatta jól ,ha a saját zzz scriptjeit raktam bele ,viszont az elhelyezhető üzemet nekem egyet sem bírt.A mapok közül külsőre nekem egyetlen number 1 van, a Nádasfalva map.Bárcsak átszerkeztené a készítője multira ,és sokgyárasra ..Azért kérdezem csak, mert néha el el tolnám azt a mapot is ,csak kíváncsi vagyok neked bírja e é az elhelyezhető gyárakat az a map.
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2015.08.01. 08:59:56 -
zolcsika080104 #18093 Szia!
Nagyon szép vagány az egész viszont összekötöd egy 106 os leddel mégjobb lenne a játékélmény -
#18092 Igen de azt nem tudtam, hogy miért kell, csak hát írták hogy kell hozzá... aztán mégse, mert most minden frankón megy. :P
Csináltam is gyorsan egy tanyasi élet videót. :D
-
Carl Davies #18091 Te írtad, hogy nem tudod beszerezni. -
#18090 És ez miért is kell? Azt a részét nem értettem. Illetve most nem értem, mert nélküle is tökéletesen be tudtam üzemelni. :P
Eddig az volt a gondom h a ppjoy-al remegett a kép és voltak anomáliák, pl mikor kiszálltam csak körbe-körbe nézett folyamatosan. :D Most meg újra nekiugrottam beállítani és most minden frankó. :) -
Carl Davies #18089 https://www.youtube.com/watch?v=Squmcw4ae0k
Alatta a leírásban ott a Tir2Joy link. (azt írja, hogy nem jó, de nekem leszedte.) -
#18088 Srácok a TrackIR-t hogy lehet beüzemelni a programban? :)
Olvasok róla de ezt a Tir2Joy-t nem tudom beszerezni? Van más módja is? :)