Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen hosszú legyen a farönk?
Odatettem a rönköt, de nem csinált neki semmit, csak állt egy helyben a végét meg be se darálta kb fél métert.
Lehet ez volt a bibi,mondjuk nem tudom ha nincs meg a teljes 100% tömörítettség hogy engedi befedni???
A 2013-nál ilyen nem volt nem engedte.
Itt meg bármikor ki-be takarhatom.
Na de nincs gond mert a BGA-nál van,siló így tudok keverni a teheneknek tápot.
Ezt meg majd elhasználom,vagy leadom a leadóba.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.17. 08:57:13
Van hozzá a boltban egy tőke maró azt hiszem piros, a traktor hátuljára lehet akasztani.
Igaz ennek nincsenek kerekei.
Csak előre raktam fel de biztos hátul is működik.
Amit magad után húzol (a kerekes),igazából egy hosszabb rönk ide-oda dobálja a kanyarokban,de ha élsebb kanyarokat nem veszel használható.
Rönk fogó-húzó
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A készítő oldalán mindig megtalálod: Futószalag
traktorista
Farönk vontató: Log Skidder
Nagy farönk villa: Uploader Forest
X universe Home, sweet home
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
a traktorista pálinkával müködik
A piros végénél kell felakasztani először a vontató járműre.
Majd ügyesen odatolatni a vontatni kívánt jármű mögé-elé természetesen jármű függő ,hogy hova lehet ráakasztani,(a segéd írja hogy mikor jó)majd megnyomod a 9 billentyűt és már húzhatod is ...ha bírja itt egy kép róla.
(Ez a teszt mapon van, azért van ennyi minden mint a búcsúba,<#nyes>#nyes>itt tesztelem az eszközöket stb..)
Vonórúd használata.
Más:
Ha valaki nagyon precíz szeretne lenni és mindig az ÚTON haladni ,akkor annak itt egy mód amivel ha tilosba jársz letaposod a terményt íme egy illusztrációs kép róla innen tölthető.
Hogyan tapossuk le a termést.
Link a letaposó modhoz
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.16. 21:19:17
Az a fránya kosz ,jól belepte.
Ennél már nem lehet koszosabb.
Ha esetleg valaki unja a siló kanalazását,Siló garatba juttatása... én ezzel a módszerrel és eszközökkel tolom a garatba könnyű gyors és hatékony.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Muszáj ide feltöltenem mert a képhost és a többi sem díjazza a nagy felbontású képeket.<#shakehead>#shakehead>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2014.11.16. 20:26:41
Nekem a fűből nem sikerült.
Valaki azt írta abból is lehet.....
Széna lett belőle ,de már nem fű ,mert azzal már nem önthető egybe.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezt csak azért írom mert a keverőbe(mindegy hogy kocsi vagy gép) a füvet is bele lehet tenni ,meg a szénát is ami a fű erjesztésével keletkezett,<#wow1>#wow1> hogy majd a kevert táp egyik összetevője legyen.
Na mindegy nem ragozom tovább ez ilyen.<#shakehead>#shakehead>
Valakinek nem lenne kedve úgy megcsinálni az alap mapot hogy a földeket eltüntettné róla?Az utak épületek minden maradhatna csak a földek tünnének el.Persze az áruk megmaradna.Remélem érthetően írtam le a dolgokat. :) Segitségeteket előre is köszönöm.
A másik dolog, hogy a járművek gyakran el tudnak akadni, felborulni, gödörbe esni. Én ilyenkor előbb megpróbálom magam elvégezni a mentést, múltkor például a fadaráló darujával húztam ki a pótkocsis traktoromat a tóból, igaz nem volt könnyű mutatvány, mert folyton leakadt. :) Nem tudom eddig volt e ilyen, de most a vízbe esett traktor lefullad és csak jármű visszaállítással lehet újra aktiválni, addig el sem akar indulni.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2014.11.16. 15:09:32
No de ahhoz megfelelő erőforrás is kellene ,és gondolom nem az volt a cél a készítőknek hogy baromira egyedi legyen(szerintem így is az lett) hanem hogy lehetőleg gyengébb gépeken is elfusson a játék.
Igazából annyira nem egyszerű ezeket a dolgokat normálisan működőre megcsinálni,"valamilyen" földdeformálódással meg annyira nem lennénk kisegítve.
Én már ezzel a koszolódós keréknyom megmaradós stb,stb szimulációkkal is nagyon elégedett vagyok.
Ha csak az előző részhez nézem nagy fejlődésem ment át.
Vissza kanyarodva a kamionnal való" Így esőben is lehet szántóföldön, erdőben fák között 80-nal teperni kamionnal. :) " teperést.
Azért büntetlenül sokáig nem lehet menni.
Persze nem üresen,pót-ok nélkül.
Az is tetszik mikor 2 pót utána van megrakva,alig megy fel egy nagyobb emelkedőn,lefelé meg ha nem mész szint úgy lassan, úgy bebicskázik mint a huzat.
Úgy hogy annyira azért nem rossz<#wink>#wink>
Igaz eddig nem is foglalkoztam vele,mert ennél a leadónál nem adtam le fát pont a vidin látottak miatt.
Tegnap kipróbált 1mod mapon ,már magától leszedte a fát,ott a készítő megtudta úgy csinálni hogy működjön.
Na de a lényeg hogy ezek után, arra gondoltam ebből a pótból 2-őt összeakasztok,scorpióval feldarabolva telerakom,(a legcélszerűbb 1 méteresre vágni)majd a leadónál lebillentem(igen ez billenti a rönköt is) és úgyis pénz szűkében voltam ,(kellet a répa aratóra a mani),jó kereset lesz.
Így is volt,ebből két pót egymás után,3 forduló 1200000<#eljen>#eljen> nem rossz.
Nem mondom hogy a legegyszerűbb,de nem is nehéz,persze az idő ezzel is elmegy de ez a lényeg ,jól szórakozás és pénzkereset.
Ha kell valakinek itt a link innen töltheti,a billencset.
Farönk szállító billenthető pót.
A másiknál 6 perc után feladtam csak tölt és semmi......<#fejvakaras>#fejvakaras>
Úgy hogy nem egyedi esetek ezek.
Először én is azt hittem nem működnek,de csak kb.3-4x annyit kell várni rájuk míg betölti őket.(3-4 percet is akár)<#falbav>#falbav>
De az is lehet hogy valamivel össze akadnak és azért nem tölti be.
A 2013-nál is ,max 1-2 mod map volt csak benne mert nem szerették egymást és nem töltötte be őket.
Persze lehet hogy teljesen más a bibi,<#nemtudom>#nemtudom>
Az enyém nem steam-es,de szerintem nincs jelentősége.
Jó az is igaz eddig talán 3 map volt amit érdemesnek találtam arra hogy egyáltalán letöltsek és megnézzem.
Majd delete<#fejvakaras>#fejvakaras>
arra van valakinek tippje, hogy a letöltött mapok miért nem működnek nálam? stream-en vásárolt verzióm van. minden más mod oké, a mapok nem.
abban kérném a segítségeteket hogy ehhez a modhoz tudna valaki esetleg csinálni kijelzőt hogy lássam miből mennyit öntöttem le illetve hány %-ban van kihasználva. (itt arra gondolok hoyg olyan legyen mint pl a biogasnál amikor kiirja hogy mennyi szecska van benne illetve hány %ban) nem tudom mennyire nehéz egy ilyet összehozni vagy ha van vmi leírás akkor megpróbálnám én is megcsinálni, esetleg vmi hasonló mod jöhet amiben ez már meg van csinálva.
ty
ac: a módokat a játékban a P lenyomás után jobb felső sarokban a nyillal váltasz addig amig ki nem dobja neked a modokat amit betettel es akkor meg tudod venni.
második kérdésedre pedig kukoricát kell szecskázni és azt leönteni vagya biogasnál vagy a teheneknél és lefedni. miután kész az erjesztés lesz szilázs.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
A 2013-ban sikerült kilőnöm, csak a "gameSettings xml"-ben kellett a <traffic density="1"-et nullára átírni.
Na, itt ez nem müxik! Esetleg valami ötlet?
Akkor bárhova legalább is nekem még eddig leengedte tenni.
Segítene valaki abban, hogy a jármű mosót hova lehet elhelyezni, mert valamiért nem engedi sehova sem? Köszi, előre is! Üdv.<#integet2>#integet2>
A módok között sem mind egy, melyik a jó.
Én ezt ajánlom ,(most jött ki)nem a legolcsóbb de a leghatékonyabb és a tesztjeim után elég jól használhatónak tűnik.
Még annyi segítség,jó tanács, hogy 3-4 méteresnél ne tegyél rá nagyobbat.
Fa Aprító